Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoldy
tag
Hello!
Egyrészt reakció az előttem szólóhoz; Plaza Markettel vigyázz mert simliznek. Itthon az egyetlen hivatalos Edifier forgalmazó és így tisztességes garanciát biztosító cég a Basys Kft. és rajta keresztül partnerei (akik egyébként semmi használható Edifierrel nem foglalkoznak szerintem). A Bluechip pl nem az de náluk legalább levásárolhatod a dolgot ha garanciás gondod van. Nekem is volt már személyesen gondom a Plaza Markettel, de ha utána guglizol biztosan találsz egy-két érdekes vásárlói véleményt. Ha teheted azt tanácsolom mondd le a rendelést.
Másrészt találtam egy ilyet
http://hardverapro.hu/apro/bose_acoustimass_3_aktiv_brutal_21_hangrendszer_150000ft_hel
és egy ilyet
http://hardverapro.hu/apro/bose_erosito__bose_hangfal
ezek jó árban vannak DE széttúrtam már a netet beleértve a bose hivatalos honlapját is és egy rohadt specifikációt sem tud előadni senki - a dobozok méreteit leszámítva.Tudtok valamit ezekről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest