- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hotkar
senior tag
Sok a nyűgöm ezzel a gépezettel. Nem mennek a médiamegosztások még a saját "Music", Video" és "Photo" alkalmazásában is üres a könyvtár ("No media"), pedig be vannak másolva fájlok. Megosztások engedélyezve.
Fájlszinten ("File browser) minden elérhető.
A mobilalkalmazás (Zyxel Cloud) régen (értsd: az utolsó FW frissítés előtt) még az otthoni tőgymeleg WiFi környezetben legalább látta ezeket, ma már teljesen üresek a médiakönyvtárak.
Szóval szeretném helyrerázni, mielőtt eladom a cuccost
Ennyivel tartozom az új gazdájának.
Olvastam itt a fórumon, hogy az említett fájlban hiányos az egyik bejegyzés, gondoltam, megnézem, mielőtt kérdezek vagy pontosítok. Hát, ez sem jött össze.
-
hotkar
senior tag
Sziasztok!
Gyakorlott SSH-s szakemberre van szükségem.
Módosítani szeretném a twonkyserver.ini fájlt. Odáig eljutottam, hogy az editorral megnyitottam, és ekkor ez fogadott:
Az látszik, hogy értelmes dolog van benne, de a minden karakter előtt levő "^@" miből származik?
Valami kódlapos beállítás lehet rossz? PuTTy - ot használok.
Ígérem, semmi másra nem fogom használni az SSH-t, de erre szükségem lenne
30 éve tanultam a DOS-t, az úgy kb. elég is volt
-
hotkar
senior tag
Ellenőrizd le az összes szóbajöhető helyen a portkiosztást és az UPnP beállításokat. Érdekes dolgokat fogsz találni (random letiltott szervizek, találomra kiosztott portok).
Az összes szóbajöhető helyen a NAS-t (LAN és WAN portok), a routert (ott mondjuk biztosan nem változott meg semmi) és a DynDNS UPnP-t értem.
-
hotkar
senior tag
Én ugyan nem kérdeztem, de nagyon köszönöm
ezt a kis szösszenetet, amit leírtál a külső appok "becsempészéséről".
Ez egyébként mennyire általánosítható? Hol találok olyan helyet, ahol ehhez a NAS-hoz való progik vannak? Illetve azokat hogy kell megszagoltatni a NAS-sal, hogy a telepíthető appok között megjelenjen a webes felületen?
Ha Te, vagy valaki rászánna 5 percet, és leírná...
-
hotkar
senior tag
Tudom már, mire gondol. A fájlkezelőben a jobb oldalon vannak a kezelőszervek (kb a kép közepén), amikkel lehet a lapok között lépkedni (csak akkor, ha egy képernyőnyit meghaladja a lista).
Valóban nem lehet az egy oldalon kilistázott fájloknál/mappáknál többet kijelölni még SHIFT+kattintással sem (csak egy oldalnyit max) mert ha átlépek a következő oldalra, érvényét veszti az előző oldalon megtett kijelölés.
De ez sztem a webes technika miatt van, merthogy ez nem windózos ablak, hanem két különböző weblap. Ezt nem hiszem, hogy át lehet hágni... De biztos van közöttünk egy webfejlesztő, aki el tudja magyarázni jobban.
Nem hinném, hogy erőforrás-spórolás lenne mögötte, inkább fejlesztői bénázás vagy igénytelenség.
-
hotkar
senior tag
Nem olyan bonyás az...
Belevágod az összeset (illetve ha az eleje jó sorrendben van, akkor azokat nem) egy mappába.
FOR I=1 TO MAPPÁBAN_LEVŐ_IKONOK_SZÁMA
-Megnyitod a mappát (csak úgy parasztosan, bal kattintással)
-Kihúzod a képernyőre azt az ikont, amelyiket elsőnek szertenéd (csak úgy parasztosan, bal gombbal)
REM Ablak bezáródik
NEXT I(Az utolsó ikont is ki lehet rángatni a mappából, és akkor a varázsmappa köddé válik
-
hotkar
senior tag
Én megtaláltam, hogy miként lehetne konfigurálni, de van egy apró szépséghiba: semmilyen általam ismert (sőt: megadott) felhasználó/jelszó párossal nem tudok belépni a beállítások közé. Egyedül a Guest-et engedi, mert annak nics jelszava.
Ja, helyi hálózaton, WebGUI-n próbálkoztam.
-
hotkar
senior tag
Árulja már el valaki, hogy mi a szöcske az az NFS?
Esetleg egy link, amin okosodhatnék... Ha tudom, mi az, akkor biztos szükségem is lesz rá
A Gugli csak a Need for Speedet dobja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Opel topik
- gerner1
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest