- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregor.zolii
újonc
Köszönöm a választ!
Sajnos tegnap a reseteléssel kezdtem az egész ügyködésemet - igaz nem mentettem ki előtte semmit, de a szerződésemen rajta volt a felhasználónév és jelszó, így működésre tudtam bírni a netet kis idő elteltével. Ezután működött kb. másfél órát, azóta ugyanúgy semmi.. -
gregor.zolii
újonc
Halló! Átfutottam az eddigi véleményeket és sokan írtátok, hogy a portok kezelése nem a legjobb ezen a routeren, sajnos én is ilyen jellegű rendellenességet tapasztalok. Mac, Windows és iPhone között semmilyen, a routeren "keresztül menő" szolgáltatás (pl. iTunes szinkronizálás, Home Sharing, Remote, Mobile Mouse) nem működik ezen a csodagépezeten. Láttam ezt a UPnP dolgot, engedélyeztem is, akkor működött hibátlanul - egészen addig amíg el nem mentem itthonról egy órára. Mire hazaértem megint a nagy semmi fogadott. Eléggé bánom, hogy ezen semmi nem működik, hiszen a rokonok otthoni hálózatain vígan szuperál minden anélkül, hogy egy percet is foglalkoznom kellett volna vele. Hívtam már a T-t, akkor azt mondták kijönnek és megszakértik a hibát, mert valószínűleg a beállításokkal van baj. Mikor mondta a telefonos kisasszony a kiszállási díjakat, megjegyeztem, hogy nem tartom teljesen fair dolognak ezt a procedúrát, mert elvileg ezeknek a szolgáltatásoknak alapból működniük kéne, legalábbis máshol azt teszik. Így nem is kértem, hogy jöjjenek.
Eléggé tele van már az a bizonyos, mert elég sokat olvasgattam már a Troubleshooting pageseket, a Zte-nek is írtam e-mailt, de semmi használhatót nem sikerült kiderítenem... Szerintetek mit csináljak? Hívjam ki mégis a szerelőket, vagy vegyek egy új, normálisabb routert? Esetleg simán dobjam a Dunába vezetékkel együtt káromkodás közepette?
Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honda topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest