- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger38
csendes tag
http://forum.t-home.hu/mvnforum/viewthread_thread,4687_offset,0
Próbáld itt megkérni a leírást. Regisztrálni kell. Ez a T-home fóruma.
Erre az emailra írjál, és kérd el a leírást is. Nekem 6 óra múlva itt volt a válasz.
Mellékelve a kézikönyv is amit kinyomtattam.ide írj. mtkapcsolat@telekom.hu
Fontos:
Pontos modem adatot adj meg nekik.
Esetleges kérdéseidet is közöld. -
didros
senior tag
Egyszer egy rövid időre én is utánakötöttem egy TP-link routert, de én kicsit más beállításokat használtam. A PPP tárcsázást továbbra is a ZTE végezte és a dhcp-t is. Működött így is... de olvasva a Te leírásodat az még jobbnak tűnik, gondolom érdemes minél több feladatot inkább a routerre átrakni. (Én nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz, már attól is boldog voltam, hogy valahogyan összejött a dolog. :-) )
Ja, és ha jól emlékszem nem a LAN csatlakozókat kötöttem össze...
-
-
tlala
addikt
Na, akkor megválaszolom a saját kérdésemet, hogy a következő embernek ne kelljen keresgélni.
Hogyan használhatom a ZTE modemet mindössze telefon kiszolgálására úgy, hogy egy külön routert kötök mögé, hogy az lássa el az internet elosztást kábelen és WIFI-n egyaránt?
- beléptem a ZTE kezelő felületére (semmi varázslás, a hátlapján lévő user/pw adatokkal),
- ahol a netkapcsolat jelszavát kell beírni, alatta a "PPP pass-through" négyzetbe pipát tettem, majd Submit,
- kikapcsolatam a ZTE-ben a DHCP szervert - pipa ki, Submit- , mert ezt majd a routerre bízom (abban idáig is ez volt beállítva, akárcsak az internet belépési adatok),
- kikapcsoltam a ZTE-ben a WIFI sugárzást - pipa ki, Submit - , hiszen ezt is a router fogja elvégezni (a ZTE WIFI-je amúgy is pocsék gyenge),
- egy másik LAN kábellel összekötöttem ZTE 1-es LAN portját és a router bemenetét, és a számítógép hálózati kábelét átdugtam a router egyik LAN csatlakozójára a 4 közül,
- mindhárom masinát újraindítottam.A telefon maradt a ZTE erre a célra kijelölt zöld kimenetében, a telefon is működik - akárcsak a szintén a routerbe dugott Popcorn médialejátszó, illetve a WIFI-n keresztül csatlakoztatott eszközök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest