- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Na, akkor megválaszolom a saját kérdésemet, hogy a következő embernek ne kelljen keresgélni.
Hogyan használhatom a ZTE modemet mindössze telefon kiszolgálására úgy, hogy egy külön routert kötök mögé, hogy az lássa el az internet elosztást kábelen és WIFI-n egyaránt?
- beléptem a ZTE kezelő felületére (semmi varázslás, a hátlapján lévő user/pw adatokkal),
- ahol a netkapcsolat jelszavát kell beírni, alatta a "PPP pass-through" négyzetbe pipát tettem, majd Submit,
- kikapcsolatam a ZTE-ben a DHCP szervert - pipa ki, Submit- , mert ezt majd a routerre bízom (abban idáig is ez volt beállítva, akárcsak az internet belépési adatok),
- kikapcsoltam a ZTE-ben a WIFI sugárzást - pipa ki, Submit - , hiszen ezt is a router fogja elvégezni (a ZTE WIFI-je amúgy is pocsék gyenge),
- egy másik LAN kábellel összekötöttem ZTE 1-es LAN portját és a router bemenetét, és a számítógép hálózati kábelét átdugtam a router egyik LAN csatlakozójára a 4 közül,
- mindhárom masinát újraindítottam.A telefon maradt a ZTE erre a célra kijelölt zöld kimenetében, a telefon is működik - akárcsak a szintén a routerbe dugott Popcorn médialejátszó, illetve a WIFI-n keresztül csatlakoztatott eszközök.
-
tlala
addikt
Sziasztok,
tudnátok nekem egy olyan leírással szolgálni (vagy linkelni), hogy hogyan tudok beállítani egy ilyen ZTE borzalmat úgy, hogy a rákötött VOIP telefont lekezelje, de az internet elosztást, WIFI-t meghagyja a mögé kötött routernek?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest