- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
Ha veszel másikat egy darabig menni fog (a Tv nem fog menni) majd letiltják és csak a zte fog menni. Nekem most VDSL-t üzemeltek be, valami osztrák, vagy német fehér csodával, ami lényegesen jobban néz ki, de ez is szereti eldobni a vasat, valamikor iszonyat instabil....
Ha elromlik a ZTE kicserélik, ha megint akkor is kicserélik, nálam már az ötödiket cserélték le most a VDSL-re nem egész 3 év alatt.
de nem hiszem hogy nagy gond lenne ha magadnak kicserélnéd.
Ez nem hit kérdése, ez tény, végigjátszottam ezt, benne van a szerződésben is.
-
OnLy16
tag
Nekem be kellett telefonálni, valamilyen távoli aktiválás végett (analógról váltottunk digitálisra). Nem tudom hogy ott milyen sámán mágiát végeztek, de nem hiszem hogy nagy gond lenne ha magadnak kicserélnéd.
Én jelenleg ott tartok, hogy olcsóbban megúszom, ha veszek egy korrekt USB-s routert 13ezerért és azt használom háttértárolásra. Csak kissé bosszant, hogy így is mennie kéne, de a T-s eszközminőség közbeszól.
-
jacint78
addikt
Van a picon én is vettem jó modemet, meg voip adaptert annó, de nem használhatsz más eszközt a hálózatukon! benne is van a szerződésben, csak ezt a gagyi szart, amit osztoganak...
DSL321B-t vettem a ZTE alig tudott 12-13Mbit-et a 321b fixen 15 környékén ment és stabil is volt. Csak azért nem volt nagyobb a sávszélesség, mert korlátozzák, hogy stabil maradjon ez a zteszar. Mindíg a vonal minőségével magyarázzák, de nevetéges távolságokon is, de bizonyítva lett, hogy értelmes modemmel sokkal gyorsabb és stabilabb is lehetne a net, ráadásul mindezt egyszerre, de drága eszközt nem osztoganak, sajátot nem használhatsz.. nonszensz..
-
jacint78
addikt
Pedig érdemesebb külön bejelentkezni a másik routerrel, egyes dolgok nem működhetnek rendesen, ha router utáni van dinmikus ip-re álítva (p2p-el voltak gondok). A PPPoE passtrough kell ahhoz, hogy az utána kötött router is be tudjon jelentkezni.
A DMZ-re nincs szükség és semmiféle port beállításra sem, ha a másik router jelentkezik be, mert Ilyenkor tulajdonképpen csak modemként funkcionál a ZTE hulladék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest