- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnLy16
tag
válasz
jacint78 #418 üzenetére
Nálunk se VDSL (ezáltal) se TV nincs. Simán 1 érpáron dönget a 7Mbps internet. Ezek szerint nem is cserélhetem le ezt a ZTE csodát? Lehet hogy olcsón hozzájuthatnék egy fritz box-hoz, működő, gyors USBvel. Ha jól tudom az ugyanúgy modem is egyben, és kezeli a telefont is.
-
OnLy16
tag
Nekem be kellett telefonálni, valamilyen távoli aktiválás végett (analógról váltottunk digitálisra). Nem tudom hogy ott milyen sámán mágiát végeztek, de nem hiszem hogy nagy gond lenne ha magadnak kicserélnéd.
Én jelenleg ott tartok, hogy olcsóbban megúszom, ha veszek egy korrekt USB-s routert 13ezerért és azt használom háttértárolásra. Csak kissé bosszant, hogy így is mennie kéne, de a T-s eszközminőség közbeszól.
-
OnLy16
tag
Sziasztok,
Nekem is egy ilyen csodát küldött a T, és most jutottam el oda, hogy egy külső merevlemezt dugtam rá, hogy legyen egy hálózati meghajtóm. Azon felül hogy nem mutatja helyesen a szabad/foglalt területet, még a másolás maximális sebessége is 1MB/s (kábelen keresztül, mielőtt valaki a gyenge wifire gondolna). Kissé keveslem így a XXI. században.
USB-t úgy érem el, hogy SMB-t bekapcsoltam a router beállításai közt, majd szépen betallóztam mint hálózati meghajtó. A merevlemez NTFSre formázott 120GB WD noti HDD.
Esetleg más is találkozott hasonló problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest