- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki21
csendes tag
Sziasztok! Nyugdíjba küldtem a telót, megjött az utódja: Redmi Note 4. Bő 3 éve használom, jól szolgált. Köszönöm a sok segítséget, sokat tanultam tőletek!
Üdv. -
szaki21
csendes tag
Sziasztok!
Még működik a telóm, de van egy kis bibije. A hátlapi led nem világít se kamera vakuként használva, se zseblámpaként. Gondolom vmi meghalt benne. Alaplapon van a led, vagy külön "modul"? Mit kellene benne cserélni, és érdemes-e?
Köszi a válaszokat előre is! -
szaki21
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig nyúzom a telót, meg vagyok vele elégedve. Vmikor májusban lesz 2 éve.Ha vkinek szüksége lenne hangszóróra (amely a fülnél van), akkor beszerzési áron (2EFt) nálam van.
Üdv
-
-
szaki21
csendes tag
válasz
szaki21 #5211 üzenetére
Kipróbáltam, nem sikerült de gondolom nem a progival van baj. Beállítottam az USB hibakeresést, majd összedugtam a géppel. Progi indít, de sajnos semmilyen adatot nem ír ki a telefonról. Mit rontok el? A telefon bekapcsolt állapotában próbálkoztam. Az USB háttértárat bekapcsoljam?
-
szaki21
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék mindent lementeni a telefonomból. Tudtok olyan MTKDriodTools progi linket adni ami működik ezzel a telóval és nem vírusos? Korábban próbáltam az összefoglalóban lévővel, de (már nem emlékszem miért) nem ment. Próbáltam máshonnan letölteni, arra meg az Avast akadt ki. Köszönöm a segítséget előre is.
A korábban rendelt matt fólia ma került rá a telóra. Eddig tetszik. Furcsa a tapintása de szokható. Kevésbé tükröződik mint a másik, és kicsit fakóbbak a színek vele. Eddig tetszik.
Üdv mindenkinek!!
-
szaki21
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónapja vki belinkelt egy oldalt, ahonnan +5% fejében kifizetik helyettünk a vámot. Nem találom a hozzászólások között. Tudnátok segíteni, melyik hely volt?
Köszi
-
szaki21
csendes tag
válasz
Criminal017 #4960 üzenetére
Hali!
Miért jó a matt fólia? Lehet hogy meg is válaszolom. Nem fénylik annyira? Jobban látni a kijelzőt?
Üdv
-
szaki21
csendes tag
válasz
krisztian07 #4920 üzenetére
Köszi a videót. Remélem ez alapján sikerül majd szétkapni. Próbálok alkatrészt szerezni bele. Ha a kezemben lesz, megpróbálom szétkapni és kicserélni. Tényleg nem kell forrasztani, érintkezők vannak a nyákon és a hangszórón is. Találtam helyet ahol vállalnák a cserét, de hagyjam náluk + az ára 5-7EFt. Meg egyébként sem volt szimpi a hely, szóval ez felejtős a számomra.
Üdv a márkatársaknak
-
szaki21
csendes tag
válasz
krisztian07 #4916 üzenetére
Próbáltam szétszedni, hogy megnézzem milyen is az alkatrész, de nem sikerült. Majdnem szétszedtem, de az oldalsó nyomógombnál nem jött szét.
A hátsót hogyan kellett cserélni? Forrasztani kellett, vagy hogyan kellett csinálni?
Üdv
-
szaki21
csendes tag
Sziasztok!
Recseg a hangszóró a telómban. Az amelyik a fülemnél van.
Valakinek közületek volt már ilyen gondja? Ha igen, hogyan orvosolható? Alkatrészt tudtatok hozzá venni valahonnan?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
szaki21
csendes tag
Ha Viber-en keresztül telefonálok, akkor a hátsó hangszórót használja, vagyis ki van hangosítva. A kihangosítás gomb pedig inaktív. Másnál is ilyen? Van rá megoldás? Skype-al jól működik.
-
szaki21
csendes tag
válasz
Balazska15 #4509 üzenetére
Legalább most már tudom, hogy ez "normális".
-
szaki21
csendes tag
Állítgattam a Gravitybox-ban, majd újraindítottam amely után ez a hiba fogadott: Rendszer UI alkalmazás leállt.
Van vmi ötletetek hogyan tudom helyrehozni rom újra felrakása nélkül?
Köszi
-
szaki21
csendes tag
Az alábbira lettem figyelmes: ha ébreszt a teló és vízszintesen van, akkor nem tudom elhúzni az óra piktogramot egyik irányba sem, viszont ha kézbe veszem (valamennyire döntve van), akkor már igen.
Találkoztatok már ezzel a jelenséggel? Mi a gyógymódja? Max Smart for ZTE V967S v5 - Rom van fent
-
szaki21
csendes tag
További kérdéseim lennének.
1. Fel szerettem volna tenni a proximity sensor calibration-t, de a play áruház azt írja: Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval. Az összefoglalóban lévő linket használtam. Tényleg másik progi kell nekem? Vagy hogyan lehet átverni az áruházat?
2. A fényerő automatikusra van állítva. Nálatok is előfordul az, hogy állítgatja a fényerőt azonos megvilágítás mellett? Elég zavaró.
3. Az összefoglalóban lévő GPS beállítás mit segít? Gyorsabban talál műholdat mint most hogy még semmit sem állítottam rajta?
4. Marhára tükröződik a kijelző. A fóliát nem tettem rá. Vagy már gyárilag van rajta fólia és le kellene szedni? Nekem nem úgy tűnik mintha lenne. Hogyan tudok megbizonyosodni róla?
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
szaki21
csendes tag
Feltettem a "ROM Max Smart for ZTE V967S v5"-ot. Ez sokkal jobban tetszik. Hihetetlen milyen gyorsan lehet "rendszert" cserélni rajta. Pár perc és már kész is!
Köszönöm még egyszer a segítségeteket!!!
-
szaki21
csendes tag
válasz
Balazska15 #4452 üzenetére
Igen, szeretném ha az ikonok az asztalon lennének, s így nem kell a középső gomb sem. Talán megoldás ha egyenként kihúzogatom amelyre szükségem van. Kipróbálom tudok-e így élni vele
A méretét és súlyát még szoknom kell. -
-
szaki21
csendes tag
Sikerült a recovery csere és este még rátoltam egy romot. Most csináltam először, végül is nem egy nagy kaland. Köszönöm szépen a segítségeteket.
"Max Smart V2 Mod 1 by Ataisif" romot toltam fel rá. Kérdésem, hogy a launchert ki lehet gyilkolni alóla? Jobb szeretném nélküle használni. Vagy be van "égetve" és nem lehet eltávolítani? Keressek másik romot? Nincs nagy elvárásom a kinézettel kapcsolatban, csak stabil legyen és launcher nélküli.
Egyébként előtte Huawei Y300-as használtam. Az index oldalán egy-egy cikket olyan sokáig töltött be meg a gmailt sokáig szinkronizálta. Sokáig azt hittem a nettel van gond, de most már tudom hogy a telóval volt, gondolom a kevés memória lassította ennyire.
-
szaki21
csendes tag
válasz
Balazska15 #4439 üzenetére
Köszi, így teszek. Előtte a gyári romot szeretném leszedni, de látom nem sokat ér
A gyárit hogy tudom lementeni?
-
szaki21
csendes tag
Sziasztok!
Ma a vámolás után megérkezett a Minideal-os készülékem. Volt hozzá fólia a csomagban. Az a furi, ha megnyomom a bekapcsológombját, akkor sokszor csak a ZTE felírat jelenik meg, utána kikapcsol. A telefon nem indul el. Ez normális? Hogyan lehet életet lehetni belé?
Előre is köszi a válaszokat!
-
szaki21
csendes tag
Sziasztok!
Mi a tapasztalatotok? ZTE V967s-re érdemes-e kijelző fóliát tenni? Ha igen hol lehet beszerezni?
Hamarosan megkapom a készüléket (minideal).
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest