-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
Keeperv85 #16146 üzenetére
Erről beszéltem. A hivatalos leírás is lehet rossz, és akkor hiába támaszkodik rá az egyszerű halandó. Ezért javasoltam, hogy a veszélyes folyamatokról olyan nyilatkozzon, aki pontosan ismeri azokat, nem csak a hivatalos álláspontot róluk. És akkor a jó szándék sajnos balul sül el...
-
callvote
senior tag
válasz
Keeperv85 #16146 üzenetére
nyilván azért nem részletes,mert a t mobile nem abbol indul ki hogy mindenki romot cserél,hanem csak annyi hogy frissités..ahhoz sztem meg elég lenne,mert amugy érthető....
de ha gondolod javasold nekik hogy tegyék ki a next G ehhez a témához vonatkozó linkjét a frissítős oldalukra
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest