Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alansmithee

tag

válasz FeRkE #14715 üzenetére

kedves ferke! olvasd csak el még1szer kérlek amit írtam ;) tökéletesen meg vagyok elégedve a telefonnal csak mivel nem vagyok teljesen tudatlan android terén gondoltam abból a vasból ami ebben a telefonban van több is kicsikarható lenne megfelelő szakértelemmel.. alapvetően azt konkrétan nem tudom mire kéne a több erő mert nekem megakasztani még nem sikerült de ha már lehetne akkor miért ne?!

nyugodj bele alaposan utánna néztem annak hogy ki mi merre hol és tisztában voltam vele hogy ilyen téren ennél a modelnél nem túl rózsás a helyzet de szimplán tetszik.. piszkosul össze van rakva, már ránézésre minőségi érzetet kelt, és egész egyszerűen jó kézbe venni, kijelzője számomra 10 / 10, kamerájával sincs semmi bajom, arra amire kell tökéletes lesz!

szimplán kérdeztem mert tudom hogy tele a SKATE fóruma normális segítőkész emberekkel akik még nálam is jártasabbak ebben a témában, és a két ember aki értelmesen válaszolt tökéletesen ki is elégítette a kíváncsiságomat ezen a téren köszönöm szépen nekik! szó sincs arról hogy kétségbeesetten kapkodnék vásárlás után hogy jajj szart vettem mi lezs most...

Új hozzászólás Aktív témák