- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alansmithee
tag
kedves ferke! olvasd csak el még1szer kérlek amit írtam
tökéletesen meg vagyok elégedve a telefonnal csak mivel nem vagyok teljesen tudatlan android terén gondoltam abból a vasból ami ebben a telefonban van több is kicsikarható lenne megfelelő szakértelemmel.. alapvetően azt konkrétan nem tudom mire kéne a több erő mert nekem megakasztani még nem sikerült de ha már lehetne akkor miért ne?!
nyugodj bele alaposan utánna néztem annak hogy ki mi merre hol és tisztában voltam vele hogy ilyen téren ennél a modelnél nem túl rózsás a helyzet de szimplán tetszik.. piszkosul össze van rakva, már ránézésre minőségi érzetet kelt, és egész egyszerűen jó kézbe venni, kijelzője számomra 10 / 10, kamerájával sincs semmi bajom, arra amire kell tökéletes lesz!
szimplán kérdeztem mert tudom hogy tele a SKATE fóruma normális segítőkész emberekkel akik még nálam is jártasabbak ebben a témában, és a két ember aki értelmesen válaszolt tökéletesen ki is elégítette a kíváncsiságomat ezen a téren köszönöm szépen nekik! szó sincs arról hogy kétségbeesetten kapkodnék vásárlás után hogy jajj szart vettem mi lezs most...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest