- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RtgLaci
tag
válasz
alansmithee #14706 üzenetére
"Nos végül nem SKATE lett a kiválasztottam..."
))))
-
krystman
őstag
válasz
alansmithee #14718 üzenetére
Biztos lesz hozzá majd valami custom ROM, mert a Motorola Defy+-hoz is van egy halom. Ugyan olyan recovery is van hozzá mint a Skate-hez. Csak még nagyon új ez a típus, így kicsit még várni kell rá szerintem.Egyébként szép ez a Motorola tényleg, én is néztem!
-
kelzsoca
félisten
válasz
alansmithee #14706 üzenetére
Hát....
Ez úgy működne, hogy vagy egy közösség összedobja a pénzt adott moddernek egy készülékre, aki lát benne fantáziát és foglalkozik vele, vagy a gyártó/forgalmazó keresi meg a moddert/moddereket, hogy itt van pl: 3-5 telefon és hozzatok ki belőle a lehető legtöbbet.
Én nem tudok mondani olyan hazai moddert, aki egyedül nekifeküdne a masinának, vagy fantáziát látna ebben a modellben, meg úgy általában a Motorolában, továbbá a zárt bootloader mint probléma, a kernel és rom forrás hiánya stb.. miatt, ezen dolgok elég nehezen mennének.
Szétnéztem külföldön is, de semmit nem találtam erről a készülékről.
Így marad a kivárás, vagy ha nem lesz eredmény megbarátkozol a gyári állapottal vagy eladod a készüléket.
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
alansmithee #13013 üzenetére
Tegnap is játszottam vele...simán megy
-
Indiant
addikt
válasz
alansmithee #11522 üzenetére
Azért csak nem tudom megállni, hogy leírjam: én nem tenném zsebre.
-
pusihusi
addikt
válasz
alansmithee #11513 üzenetére
A shell nálam 1 hete megy simán, vagy van az Indító laun. ezt sem kell kirakosgatni a progikat.
-
callvote
senior tag
válasz
felettem KELZSOCA leírta pontosan a miérteket..
hozzáteszem...
én nem IA3-at használok jelenleg hanem SkaTEeV2 romot ismét és:SPB Shell 3D-akadás nélkül fut húzás nélkül is
NFL 2012-megy rajta
Pro Evolution soccer 2012 -megy rajta
NFS SHIFT- megy rajta
NFS Hot Pursiut - megy rajtaezen kívül számos HD game megy rajta még,és nálam sincs húzva a proci.
amikor elkezdtem játszani rajta,mindig a játék indítás előtt felhúztam de utána kiderült nem kell mert megy anélkül is.
Eddig az Ice Armor 2 volt rajta,azzal is simán futott minden.
Innentől kezdve már csak rajtad áll milyen telefont veszel és milyen romot használsz. -
kelzsoca
félisten
válasz
Ami miatt tartok a skate-től az az hogy ha én most telefont veszek ennek a szerelemnek ki kell tartania 2 évig ezért jó lenne valami olyat beruházni amit 3 hónap után nem akarok a földhöz csapkodni mert nem megy rajta semmi.
Amiért ne ezt válaszd:
A félelmed nem alaptalan, ez a készülék már egy eleve elavult SoC-ra építkezik (ARMv6) 2 évre én biztos nem választanám, ha arról lenne szó, hogy most kellene vennem Skate-et.
Átlagos használatra rendben van, illetve az ára kompenzálja a hátrányait, de csodát nem kell tőle várni, lassan ez a készülék is kifut, és átveszik a helyét a modernebb készülékek (akár házon belül is)
Amit ki lehetett hozni a készülékből az jórészt már ki is lett hozva, komoly fejlesztések-lehetőség ebben a telefonban már nincsenek (hivatalos Ice Cream Sandwich sem várható)(gyártói oldalról a készülék támogatása=0)
Ha játékra is használnád, főleg a friss játékokra gondolok, érdemesebb szétnézni ARMv7-es készülékek között, vagy várni a friss felhozatalra.Amiért jó választás lehet:
Általános használatra teljesen rendben van, illetve akkor is, ha tudod hol vannak a készülék határai, ha nem tudod, gyorsan csalódás lehet.
Árban, ennyiért, ilyen készüléket (újként) nem kapsz más gyártótól.
Hazai és külföldi modderek foglalkoznak a készülékkel, és kialakultak már közösségek a telefon köré, így az ilyen szintű támogatása rendben van, többféle szoftver közül lehet válogatni, amivel a készülék tudása kiaknázható, mondjuk egy gyári rommal szemben.
..........
ui: a fent említett 3 másik készülék hardverben erősebb, ha viszont a nagy kijelző számít 4.3" akkor csak a Skate az, ami ekkora kijelzővel rendelkezik, a többiek 4" vagy 3.7"-on versenyeznek, igaz erősebb hardverrel, és jobb kijelzővel -
Indiant
addikt
válasz
Szerintem húzni nem érdemes. Nálam az SPB Shell 3D simán működik rajta. Valamint a hazai fejlesztésű navigáció is , de akár bármelyik másik is remekül fut. Én nem próbáltam ki a z IA3-at, de a SkaTe v2 hibátlan rajta.
-
Regiee
aktív tag
válasz
[Fotótuningolás] Azt nem tudom, hogy benne van e alapból az IA3-ban.
Nfl 12 megy rajta az biztos mert én is használom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest