- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alansmithee
tag
kedves ferke! olvasd csak el még1szer kérlek amit írtam
tökéletesen meg vagyok elégedve a telefonnal csak mivel nem vagyok teljesen tudatlan android terén gondoltam abból a vasból ami ebben a telefonban van több is kicsikarható lenne megfelelő szakértelemmel.. alapvetően azt konkrétan nem tudom mire kéne a több erő mert nekem megakasztani még nem sikerült de ha már lehetne akkor miért ne?!
nyugodj bele alaposan utánna néztem annak hogy ki mi merre hol és tisztában voltam vele hogy ilyen téren ennél a modelnél nem túl rózsás a helyzet de szimplán tetszik.. piszkosul össze van rakva, már ránézésre minőségi érzetet kelt, és egész egyszerűen jó kézbe venni, kijelzője számomra 10 / 10, kamerájával sincs semmi bajom, arra amire kell tökéletes lesz!
szimplán kérdeztem mert tudom hogy tele a SKATE fóruma normális segítőkész emberekkel akik még nálam is jártasabbak ebben a témában, és a két ember aki értelmesen válaszolt tökéletesen ki is elégítette a kíváncsiságomat ezen a téren köszönöm szépen nekik! szó sincs arról hogy kétségbeesetten kapkodnék vásárlás után hogy jajj szart vettem mi lezs most...
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
Nos végül nem SKATE lett a kiválasztottam hanem egy Motorola Motoluxe... tudom jogos a kérdés hogy akkor minek ide írkálok.. szimplán azért mert a saját fóruma pöppet meg van halva, és innen remélem okosságot...
Kérdésem mindössze annyi lenne hogy nem létezik valami formája annak hogy valami brigádot felkérni hogy üssön össze rá egy jóféle ROMot? perpill semmi nincs hozzá csak egy leírást találtam ROOTolásra de amig előttem azt valaki ki nem próbálja nem esek neki mivel nem szeretnék a fél napos telóból téglát csinálni
Tehát kit keressek mit keressek hogy legyen egy faxxa ROMom a luxira? valaki nagyon szaki mondjon nekem okosat ha lehet! -
alansmithee
tag
Sziasztok!
Olvastam fentebb volt azt hiszem ilyesmiről szó de azért konkrétan rá kérdeznék: ha én most veszek egy SKATE-et és mondjuk jövő ilyenkor megmurdál akkor fognak nekem tudni egy másik SKATE-et adni?
Anno Nokia e51-em volt és imádtam... fél év után meghalt szegény teljesen, visszavittem garanciába azt mondták, hogy mivel már nem forgalmazza a trémobil, ezért nem fognak tudni nekem másikat adni, viszont meghatároztak egy árat ami alapján választhattam másik készüléket.. nos én nagyon jó árba vettem a kis nokiát ebből az következett hogy csak klasszisokkal butább készüléket tudtam elhozni helyette..
Annyiért amennyiért most megy a SKATE szerintem ajándék, és jelenleg úgy gondolom, hogy az én igényeim hosszú távon is tökéletesen kielégítené, de nagyon nem szeretnék úgy járni mint a nokiával, ezért szeretném kikérni egy a témában tényleg kompetens személy véleményét!
köszönöm!
-
alansmithee
tag
-
alansmithee
tag
nah eddig vendégeskedett nálam a SKATE.. felcsaptam rá az IA3at hasított gond nélkül (
kelzsoca & apeelme
)
kipróbáltam az SPB Shellt.. hát csodaszép valami de vagy be kéne lakni jobban vagy nem tudom de inkább vizuális gyönyörforrásnak találtam mint igazán frankó home-nak.. felszaladt a PES2012 is, ment szépen nagyon ritkán ici pici röccenés de közel sem zavaró, az NFL2012-t nem tudtam kipróbálni mivel wifi nuku az SD fájlokat meg nem igazán volt ötletem hogy hova tegyem még hogy ne akarja leszedni őket...
még rágom egy ideig a dolgot.. de mostani fejemmel nem nagyon tudom elképzelni hogy annál többet akarok egy telefontól mint amit a skate tud.. mondjuk mire odakerülök valószínűleg még lesz 2013134244 álláspontom a témával kapcsolatban, mindenesetre kellemes volt ez a délután ezzel a telefonnal... és ha azt nézem hogy mennyit kóstál a készülék mozaik S csomaggal.. felmerül a kérdés hogy mondjuk a defy+ jobb e 20ezer ft-al mint a skate?
perpill szerintem meg vagyok győzve hamarosan én is skate tulaj leszek
köszönöm még1szer mindenkinek a segítséget!!! ( ha netán valami PÜben megosztaná velem a titkot hogy hova kell másolni az NFL2012pro 3d SD fájljait azért hálás lennék )
-
alansmithee
tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Érkezik délután a telefon, tapogatom zsebre teszem, stb stb stb próbálok szimulálni egy mindennapos szituációkat
Végülis rá is beszéltetek és le is róla... alapvetően mindennapi használatra kell de szeretem ha van egyébre is lehetőségem... azok alapján amiket leírtatok szerintem minden adott hogy jól el legyek a skattel jó ideig
már tényleg csak azon múlik hogy mennyire tudom zsebbarátnak nyilvánítani stb.. estére minden kiderül és köszönöm a segítséget mégegyszer !
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
Délután érkezik hozzám egy SKATE okosításra.. helyi istenek ROMját az IA3-at tervezem feltenni.. lehet meg leszek kövezve de lenne pár kérdésem: ebben a ROMban van lehetőség a processzor húzására? ha igen mennyire érdemes hajtani? Volt róla régebben szó hogy lehet a kamera képeinek minőségén drasztikusan javítani úgy hogy valamilyen sort valahova be kell illeszteni és kész a csoda.. nah ez a valamilyen sor valahova be van illesztve ebbe a ROMba?
Telefon vásárlás előtt állok éppen... perpill több versenyző is tiporja egymás lábát kegyeimért: motorola defy+; samsung galaxy W; lg optimus black és végül de abszolult nem utolsó sorban zte skate..
Ami miatt tartok a skate-től az az hogy ha én most telefont veszek ennek a szerelemnek ki kell tartania 2 évig ezért jó lenne valami olyat beruházni amit 3 hónap után nem akarok a földhöz csapkodni mert nem megy rajta semmi. Jelenleg egy már veteránnak számító trémobil pulse az utóbbi időben már kevésbé boldog tulaja vagyok szóval olyan egetverően nagy igényeim nincsennek... jelen állás szerint azt mondom hogy ha a skate-en elszalad röccenés mentesen egy SPB Shell hogy már csak a képernyőzárat feloldani és élmény legyen, és az unalmasabb percekre mondjuk PES 2011 vagy 2012, valamint NFL 2012 és esetleg valami csinosabb 3D-s autókázós móka akkor én már igencsak boldog leszek és örülök hogy olcsó pénzért megúszom a dolgot és jövőhéten rohanok trémobilhoz és veszek egy ilyen gyönyörű tepsit!
Sokat várok ettől a telefontól? Fentiek egy részét lesz módom tesztelni délután de kíváncsi lennék veteránabb felhasználók véleményére mivel egy délután alatt szerintem nem igazán tudok reális képet kialakítani..
előrre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest