Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Google Pixel topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
macilacus
üzenetére
Az én tapasztalataim: IA3: nagyon jó készenléti idő, ha nem, vagy csak keveset használod, akkor alig esik a töltöttség. Amint elkezdem intenzívebben nyomkodni (wifi, játék stb) máris pörög lefelé ezerrel.
SkaTe v2: készenlétben jobban fogy, de használat közben kevésbé, szépen egyenletesen esik a töltöttség.
Mindkettővel kibír nálam 2-3 napot. A kérdés az, hogy te hogyan használod: ha jórészt telefonálásra, és hosszabb szünetekkel, akkor az IA3 teljesít jobban, ha egész nap pörögsz vele, akkor a v2. Ezek az én saját benyomásaim, az én telefonommal az én használati szokásaim mellett. Másnak lehet mások, ez csak egy, amit figyelembe vehetsz, ne vedd szentírásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi