-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
lajki7 #15341 üzenetére
Amit te írtál, az egy nagy marhaság, szerintem.
Mi az, hogy felokosítja a nem okos telefont???? Az SPB egy launcher, egy a 100 közül, kinek tetszik, kinek nem, de leszarozni kicsit erős.. Egy látványos, 3D-s felület, ezen a gyenge vason is meglepően simán működik, kevesebbet akadt nekem, mint pl. a Go vagy pláne az ADW. Én a minimalistább stílus híve vagyok, nekem túl csillogó volt, de nagyon jól beállítható és használható egyébként. -
scyllarus
veterán
válasz
saucelori #15196 üzenetére
Az adw nekem sem jött be. Nézz körül, egy launcher csere tényleg semmi, gyorsan megvan. A qq launcher pl elég jó, én ennek egy verzióját, a DX home-ot használom. Eddig jó volt, de az utolsó frissítéskor valamit elk.rtak, azóta vacak és fc-zik, így ezt nem ajánlom. De a Play tele van ingyenes launcherekkel, próbáld ki, amelyik tetszik.
-
scyllarus
veterán
válasz
skidrowkill #15143 üzenetére
Az durva lenne, ha egy árban lennének... Nagyon más a 2 telefon.
-
scyllarus
veterán
válasz
skidrowkill #15115 üzenetére
A Mimosa X Tegra 2-essel jön, mindenhol ez van.
A Snapdragonozást meg hagyjátok már abba, a Skate-ben is Snapdragon van, csak S1-esA "sima" Mimosa jön S2-vel, de az WP-s teló.
-
scyllarus
veterán
válasz
lajki7 #15076 üzenetére
Az hogy jobban tetszik, teljesen oké, különbözőek vagyunk, mindenkinek más tetszik. De hogy leócskázod, aztán csodálkozol, hogy a 2 generációval régebbi hardverrel rendelkező (1 magos ARMv6 vs 2 magos ARMv7)"szuper" telód kevesebbet tud, mint az aktuális oprendszer referenciatelója, hááát, az furcsa egy kicsit.
Ha húzod a procit, akkor jobban fog merülni az akku, ez tény. Egyébként OC-ra csak akkor van szükséged, ha sokat játszol hardverigényes játékokkal, vagy nézel nagyfelbontású filmet, mert a napi általános használathoz elég a 800MHz, és az OC miatt sem fogja gyorsabban betölteni a telefonkönyvet. -
scyllarus
veterán
Töltsd le a romot és a gappsot, másold őket az sd kártyára
CWM-ben:
format system
installáld a zipet (a romot)
wipe data
rebootolj
ha betöltődött, várj 5 percet, megint CWM, installáld a gapps-t
reboot
kész is vagyÉn úgy csináltam mindig, hogy végigmentem az első hsz-ben lévő listán (format minden), utána tettem fel a romot.
-
scyllarus
veterán
Nincs vele kibékülve, ez tudott. Minden bekapcsolásnál újra kellett csatolni. De még így sem voltam vele megelégedve, gyorsan fogyott a hely. Ezért is ment vissza az IA3 és egy időre fel is adom a próbálkozást az ICS-vel. Ja, és én a 05.13-as buildet próbáltam, a 05.15-öst nem.
-
scyllarus
veterán
válasz
krystman #15001 üzenetére
A Google Play tökéletesen működik benne, átlag használatra megfelelő. A panorámafotó az egyetlen, ami nem működik benne. Idegesítő hibái vannak persze, pl. repülőgép módba váltva újraindul, de pl az IA3 is hetente egyszer beragad a zöld robotnál, semelyik sem tökéletes.
(Természetesen az IA3 nagyságrendekkel jobb a ColdfusionX-nél, csak azt akartam jelezni, hogy pár kisebb hiba nem jelenti azt, hogy használhatatlan.) -
scyllarus
veterán
válasz
Adamis #14897 üzenetére
Én írtam azt
Én csak feltettem, semmi wipe, a gapps is megy.
Zsoca: én is első droidos telóként vettem, tisztában voltam vele, hogy nem csúcs cucc. Ennek ellenére ZTE hívő lettem.
Tilalnak meg megköszönöm mindig, hogy copypaste-zik a kedvünkért, mert megérdemli, dolgozik vele. Ugyanakkor tudom, hogy ez azért nem olyan színvonalú munka, mint amit Zsocáék csinálnak, itt a topicban ezért írok róla ilyen hangnemben. Leírom a tapasztalataimat, a híreket, de mivel újoncok is olvassák, nem szeretném, ha ezen felbuzdulva feltegyék, abban a hitben, hogy ez egy komplett, tökéletes ICS port, aztán csalódjanak a telóban emiatt. Ha nem lennék MIUI mániás, én is az IA3-at használnám. Hátha valaki portolja a launchert GB-re, ebben bízom még.
-
scyllarus
veterán
C3C0 mókolt valamit a bugaromban, a kamera előnézet most már folyamatos. Bár a középső csík még megvan, mégis használhatóbb. A vonalkód olvasó programoknál még szaggat, de működik. Tilal most épp egy Blade portból próbálja kilopkodni a videókamera működéséhez szükséges cuccokat
Lassan használható lesz ez a vacak.
-
scyllarus
veterán
válasz
okoska74 #14870 üzenetére
Én is lefordítom
padre666: én ott olvastam.
Zsolt_72: nekem is elég a sima TFT, de nagyon tetszik az AMOLED. Tudom, hogy túlszaturált, meg természetellenes, de nekem tetszik, és napfényben is jól olvasható. Ez a Napfény Városában nem utolsó szempont
Abban bízom én is, hogy a 2-4 magos szörnyek között ez az egymagos S4-es procis teló kb annyi lesz majd, mint a Skate volt. Nekem elég lenne az is bőven, a MIUI-t vinné simán. -
scyllarus
veterán
Valaki hallott valamit a ZTE Nova 4.0 V8000-ről? Ez kellene nekem! Egymagos Snapdragon 1.4 GHz processzor, 1 GB RAM, 4″-os WVGA kijelző, 1900 mAh-ás akkumulátor, 8 megapixeles kamera, 4 GB belső memória, gyári ICS. Még ha AMOLED lenne a kijelző, akkor 100/100 lenne, így csak 95/100
-
-
scyllarus
veterán
Én is figyelem rendszeresen, hátha sikerül összedrótozniuk. Utoljára a hónap elején próbáltam, akkor már volt kamera előnézet, de nem csinált képet
Igazából engem az ICS csak és kizárólag a Miui Launcher miatt érdekel, ha azt valaki portolná GB-re, fel nem raknám az ICS-t, maradnék a jól bevált IA3-on.Miért beszéltek erről off-ban? A Skate-re készülő főzött rom, teljesen on a téma
Watt25: milyen romot használsz? Azt nem ártana tudni.
-
scyllarus
veterán
válasz
zerdelyi #14741 üzenetére
Keress ebben a topicban, volt már ilyen gond. Hivatalos szerviz és alkatrészellátás: e-care.
Danex: nem csak a 4 mag a különbség, de innentől nem érdekel, mit tud még. Nem vagyok hajlandó megfizetni egy olyan pluszt, ami sokba kerül, sosem fogom kihasználni sőt számomra hátrányokkal jár (Akkuidő!!!). A színmélység nekem is csípte a szemem, de az tuti elírás
-
scyllarus
veterán
Kelzsoca, az IA3 CM 7.1 alapú? Csak mert szivárognak a CM 7.2 RC alapú romok, többek között Blade-re is van már. Elképzelhető, hogy csináltok IA4-et a 7.2-ből?
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #14662 üzenetére
Hát, eddig elvoltam a gyárival (nem sokat fényképezek), de mostanában ajánlgatták a Camera Zoom Fx-et, leszedtem, teszek vele egy próbát, mit tud. A Playen 16.000+ -an adtak 5 csillagot, nem lehet nagyon vacak.
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #14660 üzenetére
Én is jártam már így, ugyanezzel az alkalmazással. Én is a memóriakártyára gyanakodtam, de az azóta is működik. Valamiért 0 lesz a fényképek mérete, a telón meg tudod őket nézni, de a számítógép már hibás formátumúnak látja. Én leszoktam a Camera360-ról ezért.
-
scyllarus
veterán
válasz
beholder00 #14657 üzenetére
Hagytam alapon. Próbaképp felvittem 904-re az elején, stabilan ment, de mivel nemigen játszom, így nem volt fontos az overclock, nem is próbáltam feljebb vinni, és romcsere után hagytam is 800-on.
-
scyllarus
veterán
válasz
beholder00 #14655 üzenetére
Mindkét gyerekemnek X8-a van, nekem Skate-em,egy hónap eltéréssel vettem mindhármat, szóval van releváns tapasztalatom.
Röviden: ég és föld, össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
(Annyit árnyalnék a képen, hogy az X8-akon gyári rom van, állítólag azok is megtáltosodnak főzött rommal)
Ha konkrét kérdésed van, arra is próbálok válaszolni. -
scyllarus
veterán
válasz
Keeperv85 #14652 üzenetére
Ahogy nézem, igen, ráadásul sikeresen elk.ta, két lehetőség van:
- vagy használod az "ő" új romját, de akkor nagyon gyorsan lemerül a teló, mert a deep sleep nem működik.
- vagy rátolod C3C0 S3-as kernelét, akkor az akku oké, de a kamera preview megint ugrik.
Igazából nem sikerült megoldania. hogy az új Adreno 200 libbel működjön a kamera... -
scyllarus
veterán
válasz
krystman #14648 üzenetére
Nekem nem égető, akinek az, majd megmondja, miért
Én csak kipróbálok mindent, amit csak lehet, mert kíváncsi típus vagyok. Mondjuk, elég gördülékeny a kezelése, de persze van, amikor megakad egy pillanatra. Max. annyi előnye van nekem, hogy kipróbáltam másképp nem használható programokat (pl. Apex launcher). Kérdés, hogy később mennyi exkluzív 4.0-ás progi lesz majd. Egyébként van már a kamerához patch, ami javítja az előnézeti gondot, tilal meg tegnap estére-mára ígért új verziót, majd ránézek, mit alkotott.
-
scyllarus
veterán
Erről valaki nem tud?
Már meg kellett volna jelennie...
[link]
ZTE Skate Acqua, ha igazak a (hiányos) specifikációk, ez az álomtelefonom, mindenben tökéletes nekem (kivéve a 65k színű kijelzőt, de azt kétlem), és gyönyörű. -
scyllarus
veterán
válasz
Keeperv85 #14594 üzenetére
Én nem várok semmire. Ha most már örökké az IA3 marad, akkor is tökéletesen elégedett leszek. Felvetődött, hogy esetleg a CM Team foglalkozik a Skate porttal, azért említettem. A Miui is csak esztétikai pluszt ad, anélkül is megleszek.
Nagyjából tisztában vagyok a feladat nagyságával, magam is programozóféle volnék
Nem is kérdeztem Zsocát soha emlékeim szerint, hogy mikor csinálja meg. Egy fórumtárssal beszélgettünk a különböző romokról, így került szóba az ICS is. -
scyllarus
veterán
válasz
callvote #14482 üzenetére
Videófelvétel, panorámafotó és fotózáskor az előnézeti kép ugrál. Maga a fotó rendben van, csak így nehéz becélozni a témát. Ja és a kamerával kapcsolatos alkalmazások (pl. Barcode Scanner) is problémásak. Végül is már csak kamerával van gond, C3C0 tegnap azt írta, összeszedett pár tippet, most azon dolgozik. Bízom benne, a bluetoothot és a deep sleepet is ő oldotta meg
Nem tudom, nekem nem a gyári firmware van fent
De a Miui-ICS keverékhez tilal odaírta, hogy tpt-zni kell a 180 MB-os adatpartícióhoz, ennél meg nem írt semmit, így valószínűleg felmegy.
-
scyllarus
veterán
válasz
csmiklos-35 #14480 üzenetére
Romtól nem lesz sem függő, sem független a készülék. Az IA3-at én többször felraktam, soha nem volt gond a wifivel. Töltsd le újra, nézd meg az md5-öt, hogy biztosan ne legyen sérült a letöltött fájl, és próbáld újra, az 1. hsz-ben lévő leírás szerint (formatok betartásával)
-
scyllarus
veterán
válasz
viperabácsi #14468 üzenetére
Szerintem tedd vissza a gyári romot, vidd vissza, és kérd meg, hogy tegyék egy másik, ottani Skate mellé. Csak nem antennahibás az is, és akkor látszani fog a gond.
-
scyllarus
veterán
Mostani hír a Mobilaréna címlapján, hogy az Acer internettáblája megkapta a hivatalos ICS frissítést. Abban is csak a 2.6-os kernel van, szóval nem olyan rossz ez a modacos - kétségkívül tákolt - cucc
-
-
scyllarus
veterán
válasz
Szoszo94 #14415 üzenetére
Nem tudom, mert előbb jött ki a BT fix, ezért raktam csak fel a romot. Utána csinálta C3C0 az új kernelt, lehet, hogy már belerakta a BT fixet is. Azért írtam ezt, mert így tuti működik, te megpróbálhatod kihagyni a fixet. Ha megy a BT, akkor ne is rakd fel, csak ha gond lenne.
krystman:
nem Go Launcher van benne alapból, hanem Trebuchet. Letölthető rá az Apex vagy a Nova Launcher a Playről, azok meg csak ICS-n indulnak elNekem egyáltalán nem darabos. Messze nem tökéletes, a 3.0-ás kernel nélkül nem is lesz az, és valóban nem "igazi" ICS, de azért jóval több egy launcher témánál....
-
scyllarus
veterán
válasz
pusihusi #14409 üzenetére
Az első linken ott a leírás. Stabilnak stabil, de nem minden működik
Nincs videófelvétel, panorámafotó, és a legnagyobb gond: fényképezéskor nem igazán látod, mit fényképezel, mert csíkosan ugrál a kép. Engem ez nem zavar, nemigen fényképezek, de sokaknak gond lehet.
-
scyllarus
veterán
-
-
scyllarus
veterán
válasz
GZoli7 #14347 üzenetére
Otthon majd ránézek az új kernelre, most nem akarom elrontani, amikor minden működik éppen. Hazafelé kell a BT a kocsiban.
Benne volt az alap Coldfusionban, láttam is, amikor feltelepítettem, de vagy a BT patch, vagy a kernelfrissítés eltüntette a közelségérzékelő kalibrációját, 5x végignéztem a beállításokat. -
scyllarus
veterán
válasz
krystman #14340 üzenetére
Eddig nekem sem, először a múlt héten kellett a Miui mix-nél, és most a ColdfusionX-nél. Előtte skate v1-2, IA3, Swedish Snow rls6, CM7 Nightly, ColdfusionX márciusi kiadása meg a fene emlékszik már, mi minden volt már a telómon, soha nem kellett kalibrálnom.
viperabácsi: nekem sem sikerült v2 alatt Playt varázsolnom, vagy el sem indult, vagy kilépett. Feladtam, használtam Marketként, hibátlanul ment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest