- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Genius007 #5515 üzenetére
Nem kell aktiválnod. Ha minden rendben, automatice használja.
Ellenőrizd pl. a FreeSpace-szel, hogy van-e rajta megabájt. -
tboldi
nagyúr
Keresd meg őt: Winner_hun
-
tboldi
nagyúr
válasz
Genius007 #4371 üzenetére
1. A CRT effektet a ROM tartalmazza. Lehet engedélyezni, de inkább power user-eknek való feladat.
2. Billentyűzetből van sokféle, én a Smart Keyboard Pro-t kedvelem. De van még AnySoft Keyboard, GO Keyboard...amelyik tetszik.
Nem linkelek, mert warez...Illetve a GO ingyenes, úgyhogy...
-
tboldi
nagyúr
Nekem a Blade-et a DHL hozta.
(#4358) malwy:
1. Először ismerkedj a rendszerrel. Így a legelején esetleg egy launcher-t cserélhetsz (marketen találsz egy párat).
2. Van Terminal Emulator (szintén market), de amíg nem nyúlsz bele a rendszerbe, addig felesleges (sőt akkor se muszáj). -
tboldi
nagyúr
válasz
Gorky01 #3960 üzenetére
Sygic, Navigon, "hárombetűs", ...
Van miből válogatni.(#3963) 24KiFly24: Nem kelzsoca vagyok, de én is tudok segíteni.
1. Próbáld ki mindkét romot, és használd azt, amelyik jobban tetszik.
2. Mindent megtalálsz itt: [link]
3. A ROM Manager néha képes elszúrni az egészet. Biztosabb a manuális módszer.
4. Igen, mivel a gyári rom nem támogatja. -
tboldi
nagyúr
válasz
mrskatejoe #3940 üzenetére
mrskatejoe!
Légyszíves legközelebb ha válaszolsz valamire - még ha több embernek is -, egy hozzászólásba tedd bele. 5 percen belül szerkeszthetsz.
Köszi!(#3944) Davidkasd91:
Pontosan így.Csak az FTM a gyári reco. Ha custom recovery-t szeretnél ez alapján cselekedj.
-
tboldi
nagyúr
válasz
viperabácsi #3868 üzenetére
Pedig a link2sd kéri a root jogot. A custom romok, amik app nélkül tudják használni, alapból rootoltak. Csak mindez kimaradt a leírásból.
-
tboldi
nagyúr
válasz
viperabácsi #3864 üzenetére
De ha nincs custom recovery a telón - és nem is akarsz -, akkor nincs custom rom sem, ami használná. Ha pedig a gyári romon akarsz link2sd-t használni, ahhoz rootolni kell a telefont, amihez szintén kell a recovery.
-
tboldi
nagyúr
Ahogy ígértem:
ZTE Skate egy Blade-es szemszögéből
In medias res, legszembetűnőbb tulajdonságával kezdenék: marha nagy.
Itt egy kép a méretbeli különbségről. A minőségről egy SE K310i tehet, de a lényeg azért látszik.[nagyítható]
Szerkezetileg jól össze van rakva szerintem. Az előlapi gombok egy picit lötyögnek csak. Ha valakit érdekel, nincs elöl ZTE felirat és a hátlapja fényes műanyag. Konkrétan az egyik szünetben azzal szórakoztunk, hogy különböző motívumokat rajzoltunk rá.
A kijelző is rendben van, attól függetlenül, hogy nagyobb méretre ugyanannyi pixel jut.
Szoftveresen is egész jó. Bár a gyári launcher nem valami gyors, de a többi helyen teszi a dolgát szépen a gyári romon - bár egy kicsit lassabbnak éreztem a Blade-em után (CM7; 691 MHz; ADW EX launcher).
Kommunikáció téren se lehet rá panasz. GPS gyorsan talál jelet, WiFi is megy ahogy kell.
Multimédiát nem igazán néztem, majd máskor.A rezgőmotorra is kíváncsi vagyok az eddigi beszámolók után, de még erre se került sor.
Így első blikkre szerintem 41k-ért jó választás első droidnak/kategóriaváltásra. De annyival azért nem nyújt többet a Blade-nél, hogy érdemes legyen lecserélni. Annak esetleg igen, aki előfizetéses, lejárt a hűsége és a Blade (vagy bármi más hasonló kaliberű telefon) bevált neki. Én inkább valami nagyobb kategóriájú telefonra váltanám le, akár használtra is (pl. Motorola Defy, LG Optimus Black, de a Samsung Galaxy S is jó áron van már).
Ui.: nggabi ha ezt meglátja...
-
tboldi
nagyúr
Hehe. A K510 kamerája időközben csődöt mondott, így marad a még rosszabb K310.
De mindenképpen szeretném a méretbeli különbséget megmutatni. -
tboldi
nagyúr
Az egyik osztálytársam tegnap vett egy Skate-et, nekem pedig Blade-em van. Mivel neki ez az első Androidos telója, biztos a kezemben lesz egy darabig, hogy beállítsam/appokat telepítsek rá (amíg bele nem tanul).
Ha van rá igény, én is írhatok egy összehasonlító szösszenetet. -
tboldi
nagyúr
válasz
atillaahun #866 üzenetére
Ha már átnevezed a fájlt, akkor megváltozik az MD5. Ha kicserélsz benne valamit, pláne.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
A Skate-nek hosszúkás akksija van, tehát nem.
(#316) Tomi0703
Én a Skate-ez választanám, mert:
- a Blade és a One Touch csak 600 MHz-en megy, de a Skate és a Galaxy Gio 800-on
- a 2 ZTE-nek 480x800-as a felbontása, míg a többinek csak 320x480
- kelzsoca-support -
tboldi
nagyúr
A mai MA!TV-ben a Skate-et fogják bemutatni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged