- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz
Keeperv85 #6582 üzenetére
samun a soha az úgy van, hogy képernyő kikapcsnál is megmarad a wifikapcs mindig...
így ki se tudom próbálni, hogy pingre ébred-e
jó lenne az a verzió is, hogy pingre ébredjen a lelke wifistől de ez pl.blédnél nem működött...
milyen romod is van ? neked is az a kiszivárgott 2.3 édes álom?hol is tartottam?.... jaaaa : sör
-
tariattila
veterán
válasz
Keeperv85 #6569 üzenetére
üdv... én is írhatok diplomamunkát...ez nem feltételezi hogy értek is hozzá
(tényleg..sikerült lediplomáznia?
)
maradok azoknál a "téves"megoldásoknál ahol a soha szót komolyan veszik... ezáltal jó irányba módosul a működés
még egy utolsó ezzel kapcsolatos kérdés:
akkor az a menüpont minek, hogy " a képernyő kikapcsolásakor "
így ez kétszer van mert hasonlómód funkcionál -
pista59
őstag
válasz
Keeperv85 #5929 üzenetére
Emlékszem még suttyó koromból a megahercehurca hajkurászásra, kinek több, ki tuggya tovább húzni, le is néztük, akinek kevesebb vót, de azóta benőtt a fejem lágya, megokosodtam, bölcsültem a szesztől, és már nem izgat fel a megagiga.
Majdan elképzelhető, hogy a mai kisdobosok is kellőképpen okosulnak, habár a génmanipuláció miatt ez nem bizonyos
Én már tudom a tutit: almából az almabor a jó, samsungból..... aztat még nem találtam meg -
tariattila
veterán
válasz
Keeperv85 #5560 üzenetére
sgs-nél is csak akkor kell ha valami csoda folytán nem jönne be a download mód...
én mikor az elsőt rootoltam akkor használtam parancssorból írogatást (kb egy éve...) azóta se...
volt olyan széria amelyiknek nem volt download opciója... de ezt is ODIN-al lehet javítani (bootloader csere)tehát mindkét telóról elmondható, hogy bolondbiztos... csak mások a metódusok
-
Luissimo
veterán
válasz
Keeperv85 #5497 üzenetére
Félinformácijó, nemott, nemugy, nemakkor, nemannyira és nemis ment, hanem jött.
mint az köztudomású, a nokija nemcsak telefonokat gyárt hálistennek.
amin keresztül telefonálsz, na azt is a no kija aki gyártja.
Tehát nemkell beszarni, csakhogy a macska szájában lévő papagájt idézzemMondjatok legalább négy okot, hogy mértkéne SyxalaG kettőt vennem, a kijelző fényerején kívül.
-
nggabi
félisten
válasz
Keeperv85 #5506 üzenetére
jobb mintha vásárlás után azonnal vihetnéd is vissza
aztán a következő is sz@r a boltban, meg a másik is... lehet a pixelhiba nálatok feature nem is hiba
erre nem is gondoltatok...
kuc: zte libra vagy mi
áhhh látom te se fogsz ide beilleszkedni
tééényleg: Kedves blédes off topik lakók! Hát a halrudit szeretitek e?
-
Luissimo
veterán
válasz
Keeperv85 #4885 üzenetére
Na jó, így könnyű ha puskázol és utánaolvasol a wikipédián
"Synopsis
In the year 2092, the one hundred eighteen year old man Nemo Nobody, the last mortal alive after humans have become ‘telomerized’ and achieved quasi-immortality, is recounting his life story to a reporter. Although less than clear, oftentimes thinking he is only thirty-four years of age, he tells his life at three primary points: at age nine, when his parents get divorced; at age fifteen, when he fell in love; and at age thirty-four, living his adulthood - all three unravelled into many other realities in a nonlinear narrative.
The plot also makes deep use of various scientific elements, such as the Big Bang theory, the Superstring theory, the Many-worlds interpretation and the concepts of telomeres and parallel universes. '
Amit én összefoglalva leírtam röviden az is erről szól, csak nincs kifejtve a teljes igazság.
Mindenki nézze meg, és próbálja eldönteni maga, hogy miről szól.
Jó minőségben töltsétek le a majomról pl. mert én az operatőrnek is adnék egy kis oszkárt a felvételeiért -
Luissimo
veterán
válasz
Keeperv85 #4833 üzenetére
már hogyne érteném.
arról szól, hogy meghal az utólsó halandó ember a földönés elmeséli az életét, éshogy, ha valami valamikor másképpen történtvolna, akkor hányféleképpen folytathatódott volna az élete :-)
vagy nemjól mondom? :-)
és ami nem mellékes,a főszereplője az a Jarred Leto, aki a 30 Seconds to the Mars nevű banda énekese.
(és legalább 10 karaktert játszik a filmben egyszerre. szerintem az utóbbi idők egyik legjobb filmje és operatőri munkája . a másik a Forrest Gump .:-))ájjjj, a gergelyféle naptárban kisebb zavarféle ütötte fel a fejét, hányadika is van huszonötödikén ? ? :-)
hogyishívnak engem? Edömér ? -
-
umek7
őstag
válasz
Keeperv85 #4307 üzenetére
Még mindig nem értem. 5.5 a pack, és 5.1 benne a Photoshop, attól még mi a gond?
Egyébként nem csak 1-2 "próbálkozást" látok, hanem van bőven lehetőség leszedni a full csomagot, és ahogy elnézem ezek tényleg valódiak, nem valami kacat portablék. Na de inkább határolódjunk el ettől a témától nyilvánosan, mert a végén még kapunk az orrunkra..
-
válasz
Keeperv85 #4070 üzenetére
nekem is a 136-os van
de csak azért mert megcsináltam a 128-ast, működött minden, de: nem tudtam kihasználni a data partíciót egyik romon sem, mert mikor kb 160 megát használtam és még telepítettem volna a progikat, kiírta h kevés a hely...na mikor a negyedik romnál is ezt csinálta, fogtam magam, rátettem a gen2-es eredeti recoveryt és megcsináltam az exés 136-os partícionálást. Azóta az utolsó kilobájtig ki tudom használni a datát, de még a 128 megás ext partícióm is betelt
amúgy én nem erre gondoltam mikor kértem h mondd el, hanem arra hogy milyen bajokkal küzdött szegény szezso -
válasz
Keeperv85 #4067 üzenetére
tudom, hogy nem te 'készíted' őket, csak gondoltam megjavítod őket és továbbküldöd nekem
elmeséled, hogy mik voltak? kíváncsi vagyok
ux1: szombat este azzal kezdtem az estém, mert nem hűtötték le időben...gyors túl akartam rajt lenni, két húzás volt, aztán egy bizarr mosoly, és mentem a következőért, ami szerencsére hideg volt
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest