- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz
hodostamas #6729 üzenetére
igen de ezt lehet pl automata kies módra is állítani... bár acsén nem tudom... frodón meg főleg nem...
keep: sztem bléd user error
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
hodostamas #6729 üzenetére
Nem, nincs ilyen itt.
Nem rootolt, full gyári. Még nincs egy hetes. Nem az enyém, így nem is bántom ilyen téren. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
hodostamas #6717 üzenetére
Vezeték nélküli beállítások <-> USB ? WTF? Elég érdekes vezeték nélküli kapcsolat USB-n.
Azért kösz a tippet, ránézünk majd (hazafelé megy a telóval a gazdája..)
-
nggabi
félisten
válasz
hodostamas #6717 üzenetére
a pengén nem ott van... tudhatnád
"me annak olyan jó a menüje és annyival jobb mint az acenak"
-
tariattila
veterán
válasz
hodostamas #6615 üzenetére
csak emellett döntöttél?
... de vegyél mellé egy blédet is
Pistám... értelmezési gondok? nem éretlen, " lassan érik"
-
pista59
őstag
válasz
hodostamas #6615 üzenetére
Mindig tudtam, hogy az sgs éretlen
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #5285 üzenetére
Márkára írtam, nem pont a galaxy-ra.
(#5288) Keeperv85 : És ez tényleg így van. Csak nem hiszi el, akinek még nem volt gondja vele.
Szintén fukaros "élmény": egyszer rendeltek vmi olcsó, "nó ném" asztali dvd lejátszót 100 db-ot, 1 év cseregaranciás! Akkor 10-11k-tól indultak az asztali lejátszók, ez meg volt asszem 5,9K. Mondanom sem kell, hogy 1-2 nap alatt elfogyott. Nem telt el 2-3 hónap, kb. 70!!! db-ot visszahoztak, hogy behalt. Pénzvissza, vagy vegyen drágábbat (általában pénzvissza lett).
4-5 hónap után jött egy emberke, hogy szeretne még egy ilyet, mert milyen jó. Mondjuk neki ez jó, mindenki hozta vissza. Mire ő: miért mondjuk, hisz a sógorának meg magának is vett, és mind2 tökéletes.
Na neki se lehetett megmagyarázni, hogy amígy 70 ember szidja pár hónap után, 30 meg elégedett (még), az nem azt jelenti hogy jó a cucc, hanem hogy nagyon is xar. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
hodostamas #5285 üzenetére
Persze: Egyszer megy tönkre, mehet a kukába... Nem kell nagyon visszavinni... (Van pár Samsung cuccom... mindig csere volt a vége...)
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #5276 üzenetére
Hát erről beszéltem (hosszan)... elromlik, és gyakrabban mint más márka, és nem csak a telefonja... Persze hogy javítják, azért vannak.
(#5279) nggabi : Több napig nem volt az általad vélt "komolyabb teló" nálam, nem szoktam telefonokat kölcsönözni. De "nyomkodtam" már jópárat, és még nem volt késztetés arra, hogy hú, ez kell nekem.
És lehet hogy a Penge nem a "a legjobblegászabbüberlegjobb", de ár/érték arányban mindenképp.
Ha nem nézzük az árakat, akkor persze hogy vannak jobb telefonok, de a jobb itt is a felhasználástól függ.
Anyám főnőke ájfon4-ével ha hiszed, ha nem, még telefonálni is nagyon nehezen tud (és semmi mást nem csinál vele, de szó szerint semmi mást) Viszont fia azt vettette neki, mivel az a "legjobb". De mire is? Mibe is? Jobban tud vele telefonálni? Hát nem, még abban se jobb számára! De legalább "jól mutat" a sok öltönyös között!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest