- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
umek7
őstag
Ez egyértelműen a szeszadó megnövelésére vonatkozik. Azt hiszem csak a kommersz italokra várható, vagy nem tudom pontosan az "affected" mire vonatkozik, viszont a sör biztos kivétel lesz. Valami telefont is említ benne, azt a google sem dobta ki hogy mi köze lenne hozzá pontosan.
-
tariattila
veterán
ezt nem tudom neked megmondani... ha visszakeresel én már a kezdésnél itt voltam... de időm hiányában elég sokat voltam kocsmán kívül...
nyugi! az sgs off meg fokozott almafelügyelet alatt áll... többszöri bezárást ért meg (majdnem véglegest is)
ez ami itt van csak közönséges kofalárma
Trob! ... mi is pontosan ezt éljük át nap mint nap... (ilyen ez a pop szakma)
akik ide vetődnek olykor olykor azok valahogy személyes kapcsolatban vannak Bléddel... (nem úgy az sgs off ahol a legdurvább bajkeverőknek közük sincs a szigszalagos űrtknológiához) -
nggabi
félisten
az nem baj ha kínai... minden kínai...
de ha választhatok legyen már valami neve, márkája, vagy a szomszéd hallott róla évekkel ezelőtt... vagy valami
(#5271) TRob1: csak még annyit h kb ezért nem veszek s2-t én se mert amennyivel drágább annyival tényleg nem tud többet... egyenlőre nekem bőven megfelel az sgs... de az h a lista élén a bléd állna
háááttt
erősen kétlem...
-
kelzsoca
félisten
Javaslom a Zakadémia először helyesírást tanítson növendékeinek, mert azzal is vannak gondok.
Főleg a nick nevek helytelen leírása végett.
További javaslat még, hogy a napi jógára fordítandó időt is tolja ki, illetve a Zakadémia készüljön idegen légiós userek befogadására is.
-
nggabi
félisten
░░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄░░░░░░░
░░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄░░░░
░░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█░░░
░░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░░█░░
░▄▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░░█░
█░▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒░█
█░▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
░█░▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█░
░░█░░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█░░
░░░█░░░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█░░░
░░░░█░░░░▀▀▄░█░░░█░█▀██████░█░░
░░░░░▀▄░░░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█░░
░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░▒░░░█░
░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░█░
░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░░░░█░░ -
Glatius
őstag
Hát nekem ne csipogjon... se wifi, se semmi! Én elmentem aludni. Értesítéseket reggeli boot után megnézem.
umek7
Az az off, ez itten a komoly! Nem az a gond, hogy nem értik... nem hiszik el, hogy a Penge olyan amilyen. És nem akarnak változtatni (és a létező megoldásokat használni), hanem háborogni, hogy más tegye meg... röhej! -
Glatius
őstag
Hát.... a Modiknak szerintem van elég bajuk az igazi agyhalottakkal, nem csinálnak a kedvünkért ilyen zoknibábokat.
ux1
Egyszer egy tag azt mondta: "Bocsáss meg nekik, mert nem tudják mit cselekszenek..." és ha jól emlékszem vele jobban ki volt b@ßva, úgyhogy nem bántom őket nagyon.Tegnapelőtt még azt ecsetelte a rengeteg eszű barátunk, hogy teher alatt nő a pálma.... de a kereső már magas neki.
-
hr2
őstag
Iszok is, mert sajnos Én hülye-állat megint kifogtam 240km-re lakó csajt.
Már itt volt egy hete nyaralni, és mi csak tegnap találkoztunk össze. Most kisértem ki a vonathoz.
+ ellopták a biciklimet is.Isten van amit ad és van amit elvesz.
...de legalább volt egy kellemes esténk + délelőttünk
Folytatom az ivást tovább itthon, mert ezen az érzésen gyengíteni-tompítani kell, rég nem éreztem ezt ennyire intenzíven. ejjjj
Ha ez így marad, akkor úgyérzem meg kell látogatnom.
Látjátok ezt is megosztom veletek, bár ez már lehet a 3. pohár hárslevelű miatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest