- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
samub
csendes tag
válasz lac14548 #32544 üzenetére
Az első hsz-ben kéne egy olyan rész hogy " Hogyan vegyek HIBÁTLAN blade-et"
olyan instrukciókkal mint - Mielőtt lecsengetnéd a lóvét, ellenőrizd a készüléken ezt meg azt(szervízmenü elég jó)+wifi(nekem ezzel volt gond, ráadásul csak hetek múlva jöttem rá, mert csak akkor vettem routert,de szerencsére kicserélték.)Ez, plusz pár garis tipp kéne bele, mert sajnos elég gyakoriak a problémák.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
1. a jo budos k. anyjukat
2. "Ha hibás pixelek lennének rajta, vagy a színek össze lennének keveredve pl. a kék zöld lenne a piros meg fekete, akkor az már garanciális hiba lenne,"
Ha felrakd a superbootot, akkor osszekeverednek a szinek. Egy probat meger, de uahhoz a fickohoz vidd. -
tpeti78
senior tag
mira72:
"Autó akkutöltő.
Oszt nézd meg mit csinál a teló ha az akku helyett onnan szedi az áramot."Még jó hogy lenyeltem a kávét,mielőtt elolvastam ezt!
Én a helyedben nem hagytam volna ennyiben a dolgot.Panaszkönyv elkér,felettes előkeres,magyarul cirkusz!De ha elmész másik szervízbe,és ott sem akarják a jót,ott már mindenképpen meglépném ezt!Olyan nincs,hogy "Ez egy olcsó készülék,belefér!"
De ha minden kötél szakad,akkor adj neki egy kis áramot,ahogy mira írta....
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
nemkovacs
tag
Ügyintézők helytelen hozzáállása, egyik helyen rögtön kapásból cserélnek másik helyen meg úgy látszik semmiért sem...
Először mindig ott próbálkozz ahol vásároltad a telefont, ha nem jó a hozzáállásuk akkor próbáld meg másik szervizben, hiszen ha csodazippel visszaállítottad a gyári állapotra és úgy is produkálja a hibát illetve külsérelmi nyomok nincsenek a telefonon akkor mindenképp garanciális.
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest