- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ux1
addikt
válasz
anglergab #38415 üzenetére
Mert nem külön kernel futtatja az ubuntut. Miért is lenne úgy ez nem virtualizált processzor és nem virtualizált gép... És nem x86-os ubuntut futtatsz rajta hanem arm6-ost... és még sorolhatnám... De elég hiányosak az ismereteid, az egészet nem igazán látod át. Szvsz. olvasgass egy kicsit. Én már lefáradtam tőled
Elég lett volna belenézni /etc-be és látod hogy NINCS!
.DLL: Nem fix az biztos... tehát sw-vel el lehet érni.
-
-
ux1
addikt
-
ux1
addikt
válasz
anglergab #38391 üzenetére
mert fat32-őn próbálkozol
Ott nem élnek u*x-es jogok! DOS alapok
man mount és figyelmessen olvasd el a filsystem részt
DOS (FAT16, FAT32(vfat)) jogok, hidden, readonly, archive. hol látsz itt futtatást. Az m$ rendszerek .exe és .bat fiájlokat futtatnak. Ott a kiterjesztés mondja meg hogy az állomány futtatható-e vagy sem. -
mira72
őstag
válasz
anglergab #38352 üzenetére
C++ fordító még ok, de webservert ezen felesleges... Te se tudod megmondani az értelmét..
De akkor is 3,5"-ról beszélünk.. azt lehet félévente új szemüveget csináltatni meg 2 év alatt elfogy a dioptriabiztos van hüle ember aki ül a számítógépe mellett, de telórol webez/chatel stb ... azt nem tudja miért nem lát 30 évesen..
de hát ha valakinek ez kell, ám legyen.. kihívás jobban hangzik mint a használati érték , de hát bele kellett okoskodni -
ux1
addikt
válasz
anglergab #38257 üzenetére
Ennyit a badblock mentességről, és az ufókról... Neked is belesz*rtak
(#38267) kelzsoca
Mivel a CyanogenMod eleve ADW-t használ a kezdetek óta
Ez a hivatalos LaunchereHa tetszik ha nem. Majd kicserélitek, ők nem fogják. Örüljetek ha lesz egy stabil alap. Abból bármit lehet csinálni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
anglergab #38266 üzenetére
Miért nem tetted fel az enyémet és ha zavar a magyar nyelv állítod át azt 1 gombnyomással a nyelv és területi beállításokban.
Az enyémben megtalálod az alap 2.3.2-es gyári launchert, nem is értem hogy a cyanogen-es srácok miért nem azzal oldották meg eleve a rendszert.
Az ADW nem a legjobb ami benne van, akkor már tették volna bele az ADW EX-et.
(#38268) anglergab
Megpróbálhatod.
-
ux1
addikt
válasz
anglergab #38223 üzenetére
Mivel csak próba:
- Nem minden napra való. Vannak hibák.
- Proximity mőködik, de be kell kapcsolni.
- Én az "érintetlen" angolt javaslom.
- App2sd-nek meg lehet mondani, hogy csak az internalt használja. Akkor mennek az appok is. Pl. EgriMadarak. Esetleg visszarakod az appot a belső memre.Egyébként nálam rendesen megy a WiFi, GPS, USB. Valamivel többet eszik, de nem vészes. Még nincs optimalizálva.
dragon1993: Ne is várd hogy menni fog 2.3.2 alatt
-
ux1
addikt
-
ux1
addikt
válasz
anglergab #38022 üzenetére
Még vmikor decemberben veector fórumtárs indította el először, akkor játszadoztam én is vele, de nem volt jó semmire se, csak mint érdekesség.
inkább portoljátok ezt blade-re ne csak SGS-en és HD-n menjen
SPB Mobile Shell 5.0 Ennek lenne értelme.
Na akkor nem tudom te hogy keresel. : de itt kezdődik veector ubuntus története
[link]
-
ux1
addikt
válasz
anglergab #37951 üzenetére
Mondatot, leírást értelmezni! A hibákat természetesen Kelzsoca sem javította ki
Ismert hibákat megtalálod a Cyanogen és a Modaco CM7-es fórumain.
Gratulálok az ubuntuhoz. Sikerült eljutnod idáig, bár ez csak a kezdőknek újdonság.
A proximity működik ha bekapcsolod.
A szöget meg úgy kell beverni a kalapáccsal, hogy ütöd a fejét.
Azt pedig hogy miért szalad bele a fába, fizikából tanulhattad.
-
Glatius
őstag
válasz
anglergab #36911 üzenetére
Előre egy teljes formázás nem árt, de ha a gyári állapota jó, nincs haszna sem. Ha eddig nem használtál APP2SDt akkor a rendszered működni fog, de egyes programok tárolhatnak adatot az SD kártyán, ezeket egyszerűen csak ugyanabban a könyvtárszerkezetben át kell másolni.
-
mira72
őstag
válasz
anglergab #35927 üzenetére
default nekem az optimus 7, akkor mi van?
segítő? valaki keresőt használ elolvassa, az is kiröhög, hogy hülyeség..
ennyi.
segítő? innen onnan kiollózott szarságok, amiket átlag felhasználók, akik kérdeznek, nem értenek meg, akkor inkább csendbe kellene maradni..
további sok sikeres okoskodó hozzászólásttegyél, ha meg ezeket magadtól írod, akkor gratulálok, biztos sokan szeretnek
én ha tudok segítek, érthetően, de inkább meghagyom az okosabbaknak, meg az arcoskodóknakmaradok a poénoknál ...
FRORRÁS : Én..
-
mira72
őstag
válasz
anglergab #35890 üzenetére
Havernak is Optimus van, és abba 512Mb a ram, csak az nem a GT540 hanem a 2X.. miért kell feltűnősködni azzal hogy próbálod máshogy nevezni azt ami. Nem veszed észre hogy az ilyen hozzászólások miatt a hátad előtt és mögött is kiröhögnek, és hülyének néznek?
nem veszed a lapot?(#35899) anglergab : dettó hülyeség...
-
Saccco
nagyúr
válasz
anglergab #35825 üzenetére
Inkább az adbvel egyenlő.
(#35829) ch003067:
Ugye most csak viccelsz?
41eFt Dominóban... November 15 óta kapható, igaz akkor még csak 36k volt. -
Saccco
nagyúr
válasz
anglergab #35512 üzenetére
Ha kétszer szerepel egy szám akkor nem tudja eldönteni melyik legyen az "igazi".
Viszont az nem okoz gondot, hogy a simen és a telefonon is szerepelnek a számok, csak az ha a telefonban többször.(#35514) Muki94:
Valaki írta, hogy alapból 512es Blade-t csodazippelte és attól meggyógyult az LP.
Vagy esetleg vedd nagyobbra a VM heapet (market->vm heap tool).(#35535) balalev:
Az első hozzászólást igazán elolvashatnád... nem véletlenül van kiemelve... de ideírom a lényeget:
"Miért van az, hogy 1 napja használom a telefont és már nincs pénz a kártyámon?
Az android rendszer lételeme az internet elérés. Emiatt alapbeállításon kérdés nélkül barangol az interneten. Könnyen kikapcsolható: Beállítások -> Vezeték nélküli vez (felül) -> Mobil hálózatok (alul) -> Adatkapcsolat(felül, valami hasonló) pipa ki.
Kapcsolgatni is lehet ha erre van szükség, erre célszerű a marketből leszedni az Apndroid nevezetű appot."(#35590) ux1:
Ennyire régóta még nem vagyok gépközelben...
286osunk volt először....(előtte Enterprise)(#35598) ux1:
Ezt már én is használtam, hasznos. -
törölt tag
válasz
anglergab #35580 üzenetére
Képernyő billel írom be azokat. Hogy lehet WiFi-ről is terminál parancsokat kiadni?
(#35586) ux1: Hát, az ilyen mókákból kimaradtam, annyira vén még nem vagyok.
DOS-szal kezdtem, első alkotásom az volt, hogy automatikusan indíttattam a Volcov commandert.
Más: Nekem a WiFi egész jó, szomszéd szobában van egy 3 antennás Edimax n-es router, 90%-os jelerősséggel képes fogni, sőt, még az utcán 2 házzal odébb is fogja és tudok csatlakozni is rá és megy.
-
törölt tag
válasz
anglergab #35576 üzenetére
Ja igen, félreolvastam. Újabban én is inkább terminálból dolgozok, lusta vagyok előbányászni az usb kábelt.
Isten 7 nap teremtette a világot, de ha jobban körülnézett volna a neten, megoldhatta volna azt terminálból is, egy néhány száz soros bash scriptből is, amit mondjuk 2 nap alatt megírt volna. Többet tudott volna pihenni.
Egy dolgot viszont elcseszett, hogy az emberek is tudják használni a terminált.
(#35577) ux1: A mai, "PC-n nőtt fiatalság" nem ismeri a parancssort, terminált, sajnos. Számukra már csak a csicsás GUI / egy klikk megoldás a jó mindenre. Nekünk régi motorosoknak a terminál és a parancssor az örök barátunk.
Rájuk mindig lehet számítani.
-
ux1
addikt
válasz
anglergab #35545 üzenetére
Egy blockra itt is rászartak az ufók.
Ellenben WiFi hibás telefon még nem volt a kezemben.
Az is igaz hogy körbejártam a lakást az analájzerrel (ne csillogjon a szemed) és kiválasztottam a szabad csatornát, amit szeparáltam magamnak
(#35552) Pumika1975
Örülök neki
Általában ezeket használom, csak már untam őket mindig felpakolni, így egyszerűbb.
-
kelzsoca
félisten
-
Muki94
aktív tag
válasz
anglergab #35517 üzenetére
Minden wipe volt, amit csak lehet( ami wipe szóval kezdődik, kivéve battery ....dalvik, cache, factory...)
Partícionálás?
Több, mint fél órája fut a rom, csak egy quadrant és egy setcpu lett feltelepítve.
Több reboot is volt.Launcherpro-ról tudom, hogy 2.1-re optimalizált, de adw, go már nem!
-
Saccco
nagyúr
válasz
anglergab #35474 üzenetére
"Van itt valaki, aki esetleg a ZTE-nél dolgozik?" - Ezt ugye csak viccnek szántad?
Antenna erősítésre példa:
Az egyetemen egyik teremben nem akart menni a wifi, látta a routert, de nem tudott csatlakozni. Keresztbe rátettem a telefont a spirálfüzet gerincére és láss csodát felerősödött a jel és sikerült csatlakozni... -
tpeti78
senior tag
válasz
anglergab #35396 üzenetére
Különbözö cégek termékei kerülnek az egyes sorozatokba,aha.Két nap különbséggel lett vásárolva mindkét penge,mindkettö a fekete bekapcsoló gombos,tök ugyanolyan szériás telefon.Akkor miért is kerül bele más alkatrész,de komolyan?Semmi bajom a telefonommal,nagyon szeretem.De szerinted egy nokiánál,beleférne ilyen szórás? Ne egyedi esetekkel jöjjön elö senki,mert a pengék elég nagy százalékában xar a wifi.....Na ezért Made in China szvsz....
-
-
stefi68
addikt
válasz
anglergab #35339 üzenetére
Kössz az infót!
Akkor mégis ux1-nek volt igaza a TPT-zés veszélyeiről....
Ha ez biztosan így van, akkor bekerülhetne az 1. Hsz.-be KIEMELVE!
UX1 elmondása szerint a 8 telefonjában mindegyiknél volt hibás szektor
Továbbá a partíciós tábla eredeti állapotra történő visszaállításkor szállt el neki, micsoda pech, pont amikor vissza akarta állítani az eredeti állapotot.... -
ux1
addikt
válasz
anglergab #35273 üzenetére
Megadtad magadnak a választ, akkor miért kérdezed ?
Szvsz: nem a szórás nagy, hanem a felhasznált alkatrészek nem a 100%-os fajtából valók
Emlékszem még a Linuxos ősidőkre, ahol hibás! RAM-ot is lehetett használni mert volt kernel patch amibe beírhattad a hibás címtartományt, vagy címet és ment.
Eddig 8 készülék fordult meg a kezem között, egy se volt hibátlan. A mostaniban is van 1 block hiba. Még ez a leghibátlanabb
Máskülönben meg más a kijelzője mint az előzőnek.
Olyan mint a fiam régi 256-osa volt. Az is volt már cserélve, mert meghalt az érintő kijelző. (nem reagált)
ui.: Ez így helyes, én is így látom
Nem törvényszerű, de a TPT-zés növeli a téglásodás esélyét
-
törölt tag
válasz
anglergab #35218 üzenetére
"Hardverileg: erről annyit, hogy (szinte) egzaktul a Blade-del megegyező készüléket egyes piacokon a Dell márkanév alatt árulnak."
És ráadásul Dell márkanév alatt jócskán többe kerül és ennek ellenére is veszik. Akár azt is mondhatjuk, hogy a ZTE a Blade-del nagyot durrantott, alaposan felkavarta az alsó-középkategóriás Androidos telefonok piacát. Helyben hagyja nem egy konkurensét.
-
Edez
tag
válasz
anglergab #33459 üzenetére
Ha jól emlékszem nem feltétlenül van feszültség alatt az USB alvó állapotban, beállítás függő. Szerintem valami olyan gond lehetett, hogy vagy leállította az USB hidat a PC energiatakarékosság céljából vagy valamiért leállt.
A gyors merülésre csak tippem van, visszáram nem lehet az USB port ez ellen védve van. inkább arra gondolok, hogy a telefon valamiért nem tudott alvó állapotba menni, valószínű egyszeri eset lehet.
-
mira72
őstag
válasz
anglergab #33474 üzenetére
"szép képeket"
ez azért nagyon erős...
N82 után váltottam blade-re , annak a kameráját visszasírom, nem az 5mpx-.et, mert az nem igazán érdekel, 2 is elég.. de az jó volt, ahhoz képest ez nagy fos. de hát ez van, ugye ez nem fényképező, ez telefon. világosba tényleg csinál fényképet, de sötétbe az nem kép... -
mira72
őstag
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest