- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
J.varga7
tag
A Hűtő leírása szerint úgy hűt, hogy a venti a ház levegőjét beszívja, ez megy végig a VGA prociján levő bordákon, és távozik a házból a kártya alatt 1 slottal.
Ez így szép és jó, csak a venti nálam nem szív rendesen, még highra állíta sem megy ki elég levegő kifelé. Szóval a hűtőn belül szinte alíg van légmozgás.
(Kipróbáltam, még egy gyertyát is alíg fújt el. :)
Baromira gőzöm sincs, már kínomban nekiálltam lefordítani teljesen a felszerelési útmutatót, hátha én szúrtam el valamit, bár a felszerelés szerintem nem túl bonyolult. -
J.varga7
tag
Szereléskor tettem rá az általa hozzáadott pasztát, és elsőre lötyögött a hűtő a kártyán, úgyhogy meghúztam kissé a csavarokat, (de persze csak ésszerűen). Most stabilan rajta van. Ha semmi nem válik be, esetleg teszek még rá pasztát, bár most is egyenletesen vittem fel rá.
Az a furcsa, hogy bár a venti elvileg jó irányba forog, mégsem szív, hanem fúj.
Így aztán nem sok levegőt nyom ki a házból. -
J.varga7
tag
Szerintem is, pedíg én nem is húztam meg a kártyát, mint a többiek.
Tök tanácstalan vagyok, mert még így, miközben gépelek is iszonyat meleg a kártya, játékokon meg szinte izzik.
Nem értem. -
J.varga7
tag
Sziasztok!
Itt mindenki nagyon nagyra tartja a VGA Silencert, én pont ma vettem egy Rev 2-est, amit egy Club radeon 9800 prora raktam rá.
Szomorúan tapasztaltam, hogy a hűtést high ra állítva sem képes a kártyát megfogható szintre lehűteni, nem beszélve arról, hogy a gyári hűtése (igen az a kis sz*r) is jobban hűtött mint ez a nagy.
Ráadásul a hűtő szinte semmit nem fúj ki a ház hátulja felé.
Mivel most vettem, csak szeretném megtudni, szerintetek ez mitől van?
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest