- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
Megmondom őszintén, én még anno nagyon vártam. GC-re sikerült is megjelenéskor beszereznem 19K(+2-3K telefonálás) forintért. Ez volt a legdrágább játékom. És haverral úgy ültünk előtte mint a drogosok
Kb mindegy volt mit rak elénk. Most a HD Remake-nél már lehet más lesz a helyzet, de azt is nagyon várom.Mindenesetre én imádtam..nálam a második helyen szerepel
Nálam nagyon kis csalódást a WW okozott. Bár lényegében konkrét bajom azzal sincs, csak szerintem túl nagy a játéktér. Rengeteg több perces értelmetlen malmozás van míg elérsz a-ból b-be, és azon az sem változtat amikor magad mellé állítod Cyclost, mert ő meg csak bizonyos helyekre hajlandó menni.
Megjegyzem (ha már szóba került) hogy kedvenc PS-es játékom az Okami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elden Ring
- PayPal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2