- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
Én max akkor TV-zek mikor már fekszem lefele. Hamarabb elnyom az álom ha megy közbe valami.
Persze a héten nem kell ilyeneket csinálni mert éjszakás vagyok aztán ha kell, állva is elalszomÉn a WW-t szeretném végigvinni a TP megjelenése előtt, mert van nálam egy kölcsönpéldány a HD-ból, csak olyan kevés időm van játszani megint hogy neki se ülök inkább..
-
Sirandrish
Topikgazda
Hjaaj de imádom azt a dumát
Azért van benne hogy használjam bakker.
Amúgy én Kirbyt is imádom, meg most Rosalinaval is kezdek belejönni. Annyi hogy pár napja van még csak meg és nem nagyon volt időm játszani vele....
Meg kéne egy olyan átalakító, mert GC joy-al lenne ez az igazi -
Sirandrish
Topikgazda
Nekem mindkettő "megvolt"..
Az MM az nem hagyott bennem mély nyomot...valahogy nem fogott meg. Remek játék az is, de a folyamatos "harc" az idővel...
Nincs az a nyugodt felfedezős szabadság benne ami a többiben.
A WW-t viszont kár lenne kihagyni. Szuper rész hatalmas világgal és nagyon komoly tartalommal -
james001
veterán
Én már régebben is beleszerettem a Zeldába videók/képek alapján csak Nintendo gépem nem volt hozzájuk,most legalább van egy 3DS-em így tudok egy-két résszel játszani.
De akarok egy Wii-t is majd,de az még odébb van mert PS4-et akarok először.
Amúgy én a Majora's Mask-ról (is) hallottam hogy baromi jó és a legjobb Zelda. Meg hát eléggé sötétebb és komorabb hangulatú is,már alig várom hogy azzal is játsszak,de azért előbb az Ocarinát viszem végig.
Az olasz bajusz helyett inkább Lunk-ot kéne a Nintendo-nak jobban tolna. Miért nincs pl. The Legend of Zelda Maker?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- PLC programozás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest