- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2258 üzenetére
Nem kell 20 játék,elég csak 3 (Ocarina,Majora és Between Worlds).
-
james001
veterán
Hát felraktam a 3DS-t apróra,plusz ugye a Zeldákat is
Ocarina-t még elvittem jó sokáig,de nem fejeztem be... Szerintem majd még szerzek egy gépet később,akkor egy "New" kiadást XL-ben. Remélhetőleg akkor több időm lesz játszani is vele
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2249 üzenetére
Amikor vettem a 3DS-t még úgy voltam vele hogy úgyis csak később veszek PS4-et,addigra kijátszom a Zeldákat. Aztán mégse így lett hamarabb lett PS4-em
Ocarinát biztos hogy végigjátszom most már,Majora-val még nem tudom mi lesz. -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2246 üzenetére
Igazad van,jobb ha inkább a PS4-et passzolom el. Már írom is a hirdetést
-
james001
veterán
Hosszas kihagyás után ma reggel kicsit újra elővettem az Ocarina-t. De lehet el fogom adni a 3DS-t,mert így hogy most lett egy PS4-em is elég ritkán fogok vele játszani és nem sok értelme van hogy ott porosodik a polcon...
Majd karácsonykor lehet veszek egyet újra,akkor már XL-t. Elhamarkodottan döntöttem a 3DS felől,de Zeldával mindenképp akartam már játszani
De a világ összes ideje nem elég arra nekem hogy mindet kijátsszam basszus
Na mindegy remélhetőleg az Ocarina-t végigviszem majd,és akkor azt oda tudom adni a géphez,a Majora meg egyelőre dísz marad a polcon,azt biztos nem adom oda senkinek. -
james001
veterán
Ez a Tri Force Heroes ez csak coop játék lesz vagy egyedül is lehet benne játszani?
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2214 üzenetére
Elhiszem
Ha tehetném éjjel-nappal játszanék vele de dolgozni sajnos kell
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2212 üzenetére
Leköt csak időm nincs vele játszani. Vagy lenne,csak ilyen 1-2 órát nem akarok vele gyorsba,erre értettem a tempót hogy így viszont hónapok mire végzek vele
És ráadásul úgy néz ki lehet jövő héten lesz egy PS4-em is
-
james001
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #2210 üzenetére
Tudom de már játszanék a többi résszel is,de amíg nem játszok ki egyet addig nem akarok belekezdeni egy másikba.
-
james001
veterán
Ha ilyen tempóban haladok az Ocarinával,szakállam nő mire minden Zeldát végigtolok
3 év múlva talán végzek vele,aztán jöhet a Majora,újabb 3 év és jöhetnek a DS részek,aztán Wii... 2025-re talán végzek
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2199 üzenetére
Miután megkaptam a bumerángot már jobb volt. Azok az elektromos medúzák voltak borzasztó idegesítőek,meg a buborékok
Az a kiscsaj meg elég ijesztő volt azért
-
james001
veterán
Ez a Jabu Jabu pálya elég idegölő volt
De legalább a bumeráng megvan.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2190 üzenetére
De ha csak rupee-t kapok érte nem akarok szenvedni vele
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2185 üzenetére
A minijátékot már megcsináltam. Meg megtaláltam a levelet is már,akkor elviszem a királynak
És amúgy mi az ajándék?Csak egy szívdarab vagy rupee?
(#2186) koncsik: Mert miért ne mutatnák be?
Majd egy PlayIT show-n biztos bemutatnák
"Link magyar hangja Hegyi Barbara"
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2172 üzenetére
Akkor már gatyát kell cserélnem
De tényleg annyi minden van amit meg kell csinálni... Még csak a Zora térségben vagyok,gondolom ez még mindig az elejének számít a játéknak,és már baromi sok órát beleöltem az biztos
Voltam halat fogni,gondolom ha kifogom a legnagyobbat akkor kapok valami ajándékot? Amit elfogtam azt miért nem tartja meg Link? Mert sehol nem találom pedig a csávó mondta hogy megtarthatom... Kell hozzá egy üres üveg?
Illetve ez a Jabu-Jabu-t merre találom? Nem igazán találtam meg az utat hozzá...(#2173) koncsik: Miért,lesz Zelda film?
-
james001
veterán
Beszarás mennyi minden felfedezni való van ebben az Ocarinában
Asszem lassan el kéne mennem aludni
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2167 üzenetére
És kapsz valamit értük ha kinyírod őket? Vagy csak rupee-t?
-
james001
veterán
Ezekkel a bazi nagy virágokkal lehet valamit csinálni,amik kijönnek a földből és elkezdenek pörögni? Hyrule Field-en találkoztam 2-vel is,rohadt nagy tüskéik vannak.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2162 üzenetére
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2160 üzenetére
Tegnap havernál voltam,itthon hagytam a 3DS-t... Ma este viszont tolom tovább.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2158 üzenetére
Szombat
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2151 üzenetére
Köszi! Közben sikerült továbbjutnom
-
james001
veterán
Pár kérdés:
- Hogyan lehet a rupee-k kapacitását növelni? Csak 99 lehet nálam de gondolom többet is lehet mert láttam már 200-ért is eladó cuccot.
- Tehenekkel lehet valamit csinálni? Van egy tippem hogy egy üres üveg kell hozzájuk,de abba ami nálam volt egy szellemet raktam,azzal se tudom mi a fenét lehet kezdeni
- Ezek a kövek amin egy szem van,csak az időt mondják meg?
- Meg most fogalmam sincs merre tovább,Dodongo's Cavern után vagyok,valahogy fel kéne jutnom a hegy tetejére,de merre induljak neki? Bolyongok már egy ideje... -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2147 üzenetére
Igen és mindenhol csak Zeldás poszterek lesznek
Főleg ebből a képből: [link]
-
james001
veterán
Én már régebben is beleszerettem a Zeldába videók/képek alapján csak Nintendo gépem nem volt hozzájuk,most legalább van egy 3DS-em így tudok egy-két résszel játszani.
De akarok egy Wii-t is majd,de az még odébb van mert PS4-et akarok először.
Amúgy én a Majora's Mask-ról (is) hallottam hogy baromi jó és a legjobb Zelda. Meg hát eléggé sötétebb és komorabb hangulatú is,már alig várom hogy azzal is játsszak,de azért előbb az Ocarinát viszem végig.
Az olasz bajusz helyett inkább Lunk-ot kéne a Nintendo-nak jobban tolna. Miért nincs pl. The Legend of Zelda Maker? -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2137 üzenetére
Nem bízol bennem?
Egy hét alatt 100%-ra megcsinálom
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2135 üzenetére
Holnaptól szabin vagyok,szóval egy hétig Zeldával kelek fekszek
-
james001
veterán
Nem játszottam az Ocarinával már vagy két napja,komolyan viszketek már
De így is csak holnap tudok legközelebb
-
james001
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #2116 üzenetére
Nekem tetszik
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2113 üzenetére
Szerintem sejtem mire gondolsz. Természetesen ez is egy tök egyszerű dolog,amire persze nem gondoltam
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2111 üzenetére
Csak gurulni kell? Ez minden ládánál működik vagy csak ennél? Mintha már talán próbáltam volna de nem sikerült... De te vagy a mester hiszek neked
Csak Zelda nótája meg ez a napos dal van meg. De magára a hegyre nem engednek fel,az őr még jól ki is röhög -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2109 üzenetére
Kakariko Village-ben,már voltam a temetőben,eljátszottam azt a zenét amit el kellett,meg kinyírtam a két szellemet,oszt ja most mit kell csinálni? Meg már csak egy csirkét kéne visszavinni a nőnek de nem találom. Vagy legalábbis sejtem hogy hol lehet,de szerintem ahhoz egy bomba kell (egy ládában van).
-
james001
veterán
Bombát miért nem enged venni? Meg lehet megint elakadtam,zsír
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2106 üzenetére
Hogy? Sehogy se tudtam őket megkerülni,pont középen foglalták az utat.
-
james001
veterán
Elakadtam egy gondolom baromira egyértelmű megoldásos helyen,a Hyrule kastélyba bemásztam hátul,de nem tudok továbbmenni mert két őr áll az útban. Nem láttam sehol valami megmászhatót meg a cuccaimat se tudom használni... Már fél órája ezen izzadok
Help valaki?
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2100 üzenetére
Egyébként eddig amit mutattak a játékról az alapján baromi jól néz ki az új rész,és ha igazak az állítások jó nagy is lesz meg tele lesz tartalommal.
Neten meg azt írják hogy még Wii U-ra is jöhet az új rész,meg NX-en lesz nyitócím. -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2098 üzenetére
Nem követem a Nintendo híreket de az NX gépről még hivatalos infó sincs nem? Csak mondták hogy lesz új Nintendo gép és ennyi. Azért remélem hogy Wii U-ra kijön még,bár mire én egy olyan gépet szerzek az lesz jópár hónap,most úgyis Wii meg PS4 van tervben
-
james001
veterán
Azokat az arany koponyás érméket fel tudom majd valamire használni?
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2089 üzenetére
De nem csak játékra költöttem a pénzt
Enni is kéne valamit
Egyébként az Ocarina is boltból van,jó drágán vettem,használtan alig van valami 3DS játék -
james001
veterán
Ha nem sztori spoiler akkor mindegy
Amúgy fura hogy ezeket Wii U-ra miért nem adták ki? A Wind Waker meg miért nem jött ki 3DS-re?
Még a Link Between Worlds kell majd,de már pénzem sincs,úgyhogy azt következő hónapban -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2081 üzenetére
Na szép
Akkor vegyél egyet újra
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2079 üzenetére
Ezzel már játszani fogok rendesen (amikor időm engedi...),az emulátorral se volt gond csak az irányítás baromira nem volt kézreálló a PS3 kontrolleren (se),3DS-re azért optimalizáltabb gondolom.
Ööö miaza GZ?Majora's Mask-al h-h nem játszottál 3DS-en?
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2074 üzenetére
Értettem főnök!
De amúgy milyen a két DS-es rész? Jól láttam videókban hogy az alsó touchscreen-en kell irányítani majd? -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2072 üzenetére
A kártya ami kellett hozzá az volt nagy kaland beszerezni
Lehet aztán majd ha olcsón rálelek valahol rájuk akkor beszerzem őket,bár gyűjteni nem akarom a Zeldákat csak játszani velük -
james001
veterán
Spirit Tracks és Phantom Hourglass beszerezve.
Viszont nem eredetiben
De most nem akarok értük 8-9 rugót kiadni,nekem annyit nem ér meg egy sima DS játék
Már csak a fránya idő kéne hogy játsszak velük,azóta még az Ocarina-t se folytattam...
-
james001
veterán
válasz
Liquid Snake #2068 üzenetére
Morbid,de jó
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2061 üzenetére
Na ez durva
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2055 üzenetére
Akkor ha ezt végigtoltam,a Majora's Mask-et utána kenem-vágom majd
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2050 üzenetére
Még csak a nagy fás rész (Deku Tree asszem) után vagyok
Még nagyon az eleje tudom,de így is sokat bénáztam/elvesztem egy pár helyen. Pl. egy olyan baromi egyszerű dologra nem jöttem rá hogy a botokat amiket fel tudsz venni meg lehet gyújtani fáklyaként és azzal kell leégetni a pókhálókat
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2047 üzenetére
Ja N64. Most a 3DS kiadást nem tudom megszerezni egyelőre.
-
james001
veterán
Kicsit jobban elkezdtem az Ocarina-t,eddig tetszik
Tömör észrevétel tudom,de majd még ha jobban belemerülök akkor írok még róla
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2042 üzenetére
Igen és holnap már megyek is magamra tetoválom Link teljes arcképét a hátamra
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2040 üzenetére
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2038 üzenetére
Még szerintem kell hogy legyen más Zeldás is valahol.. Az újságokból már ki lett szedve mind. Erre is random találtam rá a szekrényemben
-
james001
veterán
Most nézem,jó drágák Wii-re a játékok
Főleg a Zeldák,6-7000 ft-okért mennek használtan... Lehet ebből az lesz hogy kölcsönkérem majd ezeket haveromtól,ha minden igaz megvan neki az összes Zelda
Amúgy ez a Wii Mini megéri? -
james001
veterán
Viszont kell majd egy kontroller mert billentyűzettel elég foscsi irányítani a játékot...
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2029 üzenetére
Mindenképp
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2027 üzenetére
Oké,köszi. Neked is koncsik.
Tudom hogy csak most kezdek bele,de sokáig az volt a tervem hogy majd mindegyik részhez veszek egy gépet,de inkább akkor már marad az emulátor,mert már nagyon játszanék velük.Meg hát egyedül csak ez a játék érdekel a Nintendo-tól
Aztán majd úgyis szerzek egy Wii-t,mert azt már nem hiszem hogy vinné a PC-m,aztán mire kijátszom ezeket a Wii U-s rész is kijön talán
-
james001
veterán
Üdv
Gondoltam ideje lenne már belekezdenem eme sorozatba,viszont nem tudom,hogy kezdjem a legelső résztől vagy elég csak az Ocarina of Time-tól nekifutni? N64-es verzióval játszanék emulátoron,de gondolkoztam hogy majd a Twilight Princess & Skyward Sword kombóhoz veszek egy Wii-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest