- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
-
MBazsee
tag
De éppen ilyen, mert a kölök meg van érte őrülve. Kaptunk egyet kölcsön és lassan vissza kellene adni. Emiatt kerestünk, és úgy néz ki, hogy találtunk is, amit postáznak, szóval már nem kell segítség a beszerzésben.
Van egy másik FP játék (talán telefon...), ami azt mondja, hogy "látlak". Na az inkább para.
-
bacsis
Közösségépítő
igy van ahogy mondod, marmint a zalaegerszrgi termal... raadasul az egy szem csuszda sem mukodott... mi mindenesetre mi nagyon elveztuk mert voltak 100centis medencek, nem csak 130asok amibe mar a parom is fel
ami viszont a legnagyobb szempont, mindegyik medence 33-36fokos volt... a felesegemmel 30fokos vagy alatti vizben mar fazunk
a kulteri medencejuk is, annak ellenere hogy szinte egesz nap fagyott, a viz megis 32-35fok volt... 10\9 az,ertekelesunk... de persze lehet hogy vasarnap a zalakarosit nezzuk meg
szerk: A Zalakarosi furdoben, ilyenkor telen is vannak csuzdak? illetve a viz milyen homersekletu nagyjabol?
-
Imy
veterán
Nah frankó, mit akarsz itt vevő, csak nem vásárolni...Mint amikor akksit vettem, s körbekérdeztem, az alsóerdei úton lévőt felhívtam, mondtam neki, akkor mondjon árat, erre benyögi, ha akarok valamit menjek be hozzájuk, mert őneki ideje nincs hogy megmondja hogy melyik mibe kerül...
-
Sh4rKy
senior tag
-
parandroid
félisten
XBoxot kapnak a lányok karácsonyra, hadd örüljenek a Kinectnek, ahhoz kéne vennem egy kábelt, mert csak analóg kábel járt hozzá alapból. Az Asus médialejátszóhoz már van egy HDMI, de azt a lejátszóhoz kaptam, és oda kelleni fog továbbra is.
Közben nézegettem eBayen is, ott tényleg olyan 5-6 EURnál kezdődnek, valószínű onnét rendelek egyet, általában postaköltség sincs.
Az adatlapomon ott az új lakhely, ha nem is direkten.
p
-
rétisün
veterán
ha már szóbahoztad az ipont meg az aqua-t, volt már velük garanciás ügyed? van ezen a téren valami tapasztalatod, akár jó, akár rossz? (asszem van idevágó topik
)
azért kérdezem, mert msata-a ssd-t kerestem (ezért is volt a közvéleménykutatás) 3 boltot néztem, a pozitív, hogy legalább tudták, hogy mit akarok, persze raktáron sehol sem volt, ezt mondjuk meg is tudom érteni. mindenhol rendeltek volna, 1-2-3 nap mire megjön. ha megrendelem neten, házhozhozzák, legfeljebb a garis ügyinézés rizkósabb.
foramaxot most kihagytam, mert pár hete éppen ezügyben beszélgettem velük, és úgy adták elő, mintha egy ilyen msata cucc akkora dolog lenne, nehéz beszerezni, drága, ilyenek.
-
MBazsee
tag
Nekem van egy full halott 8800GTS kártyám, ha érdekel.
Itt vettem a PH-n egy emberkétől, garanciát nem adott rá, de hat nap alatt meg is adta magát. Aztán elküldtem egy szervizbe akik elvileg reballozták, de azóta a lap is kifütyüli.
Volt is erről néhány üzenetváltás a korábbi tulajjal, hogy nem tudja-e, hogy lett-e már sütve a kártya, vagy esetleg meg tudja-e kérdezni a korábbi tulajtól. -
Kuruc2
senior tag
Hány éves?
HD Sentinel paraméterek? (esetleg print screen) -
-
Khaal
őstag
Nekik ugyan Hévízen van irodájuk, de vállalnak zegi ügyet is, nekünk is ők intéztek mindent Zegen: Dr. Farkas és Társai
-
vallas
őstag
Szerintem a 10-12 hónapos 0%-s hitelük, nem rossz, azt már többször toltam, ha van rá keret lehet jobb mint egyben megvenni a hűtő, mikrót, mosógép kombót, a hitelkártyát, meg úgy, hogy a havi vásárlást abból, és mivel ált. 45 napig kamatmentes, a sima kártyádon lekötöd a pénzt mindig egy hónapra, és mielőtt lejár a 45 nap kamatmentesen visszatörlesztesz, és nyersz vele kb 2-3 ezer pénzt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest