- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blacek
tag
válasz
Boyfish #1008 üzenetére
Azt el és ezt vettem hejette addig cserekarink, de ezt is el kellene passzolnom, hogy tudjak venni egy 5700-5900 körüli karit.
ATI-t nem igazánn akarok, újan meg baromira fent vannak az áraik az NV-k nek, pedig azthittem a 6600GT leviszi őket az inkább annak ment feljebb az ára. -
parandroid
félisten
a 2003 az utolsó verzió, ahol még sikerült belőni, hogy a játék még játszható legyen, és még ne legyen túl összetett ahhoz, hogy elvegye az élvezeti értékét a sok billentyűkombináció megjegyzése. komolyan gondolkoztam annak idején egy logi rumblepad beszerzésén, aztán meg elkezdtem dolgozni, és nem maradt időm játszani. ezzel a játékkal sajnos ha nem season vagy career módban játszol, akkor el sem érdemes kezdeni...
p -
parandroid
félisten
feladat megoldva.
nem ilyen sokáig tartott, csak most kerültem vissza a gép elé. viszont a barátom, akinél most voltam, hétfőn tudja megmondani, hogy megy-e pestre, ha igen, akkor vesz ő lemezt, mert neki is kell. úgyhogy ismét csak megköszönöm a felajánlott segítséget, de egyelőre ha rád is leszek kénytelen hagyatkozni, egy héttel eltolódik a dolog. ha pedig minden jól megy, hét közepére már le is lesz hozva a lemez.
nba ügyben látom nyitottál topikot, ha esetleg még tudok segíteni jelezd, most még mindenképpen gép előtt vagyok, este pedig megyek be zegre.
p -
parandroid
félisten
kifogytam a dvd-lemezekből, és mostanában nem tervezek pesti utat. ha jársz arra, és még páran összejönnénk innen zegről akkor a nagyobb tételű vásárlásért ő is kedvezményt adna, neked meg tudnánk honorálni lemezenéknt pár forinttal a szállítást. meg kell néznem amúgy kinder aktuális kínálatát és körbe kell kérdeznem a családban, hogy mennyi lemez kell, de szerintem január első hetére lenne csak amúgy is aktuális. úgyhogy egyelőre csak elvi síkon kérdezem...
p -
_Hunter_
őstag
-
_Hunter_
őstag
Ha a havernak nem kell, akkor lehet róla szó.
Addig is:
Sparkle ti4200 128mb, 8xagp tv-out/dvi/vivo
Ramok: 4ns 250/513 alap 275/550 - 280/560 stabilan tudja (esmit ramok)
Modding: ramokon feldarabolt ramhütő bordák.
Adataimnál konfig: proc 2768-nál 9050 pont körül 3dmark 2001se -
Goose-T
veterán
Zsír új, Inno3d FX5600U, 128MB, TV+DVI. Bővebben: link
Egyebet nem tudok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest