Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pn4hvq
    senior tag

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni a tapasztaltabbaktól, hogyan tudnám kivitelezni a következőt: feladatnak kaptam, hogy oldjam meg azt, hogy egy iskolai műsort felvegyek és élőben megtekinthető legyen az iskola tantermeiben projektorokkal kivetítve.
    A kérdés első körben az, hogy milyen eszközökre van szükségem ahhoz, hogy egyáltalán magát a műsort tudjam streamelni? Amim van, több egyszerűbb digitális videokamera (Pana HC V-260, Sony HXR-MC2500), laptop. Mindenképpen vezetékes megoldás kellene a kamera és a laptop közé, onnan menne vezetékes neten kifelé a műsor. Ha jól néztem pl. OBS-sel oldható ez meg.
    Ahogy olvasgattam, alapesetben ezek a kamerák nem használhatók streamelésre, a kamera és a laptop közé kell valamiféle konverter, mert USB-n összekötve a kamerát és a laptopot, nem találtam opciót élőkép küldésre.
    Másik megoldásként webkamerát olvastam, de ebből melyik az, ami normális minőségben tudná megvalósítani?
    Nem 4k felbontásra van szükségem, de nem is VGA lenne a cél. Konkrétabb infóim nincsenek, mert egyelőre ennyit kaptam én is.
    Tudna valaki segíteni a fenti kivitelezésében?
    Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák