- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
-
6000 - 5901
11582 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-20 11:37 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plazmacucci
félisten
Minél nagyobb méretű a videó, annál nagyobb az esély, hogy bekúródik. Nekem is ezt csinálja, próbáld meg egy 4K videóval, a második beletekerésre be fog halni. Én azt mondanám, hogy ennyit tud mostanában a Youtube.
Esetleg próbáld meg másik böngészővel, s majd számolj be. -
bango
tag
Mitől lehet, hogy előre vagy hátra lépnék videón belül de csak pörög-pörög a folymatjelző középen és nem történik semmi (FF, win10), nagyon zavaró csak az újratöltés segít. Ez az utóbbi időben tűnt fel de ez lehet csak véletlen.
Az előbb ki akartam ezt provokálni és az összes léptetést hibátlanul végrehajtotta akkor is ha a "preloading"-on kivűlre kattintottam, teljesen kiszámíthatatlanul csinálja ezt, nem tudom mitől függ. -
gery2123
őstag
Semmit nem kért, csak egy e-mail címet, hogy kit hívok meg. És a feleségemnek ment az e-mail, hogy csatlakozzon.
Eddig nem rossz de 2 év Spotify után szokni kell az új design mind a Play Music és a YouTube music felől. És még sokat kell hallgatni, hogy tudja mikor mit akarunk, de jó lesz ez szerintem.
-
Tetsuo
őstag
Ha valóban ilyen elterjedt a jelenség, akkor tuti található már részletes hibaelhárítás a neten.
-
Watt25
veterán
-
batai15
félisten
-
gery2123
őstag
-
Plazmacucci
félisten
-
Pityu.
nagyúr
-
Tetsuo
őstag
Neem pl. nincs ilyen gondom. (Operával).
-
Plazmacucci
félisten
-
Pityu.
nagyúr
-
batai15
félisten
Sziasztok !ha előfizetek a családi youtube premiumra ,akkor párom iOS alatt ugyan úgy tudja akkor külön profilba használni ,vagy neki is külön elő kellene fizetni ?evidens lenne hogy igen ,de iOS alatt nem lepődnék meg ha nem.
-
Tetsuo
őstag
Szerintem alapból nem a kulcsszó miatt találnak a videódra, hanem valaki belinkelte, ajánlotta másoknak stb. ez hozta a többi megnézést.
A Youtube rákereséseknél is a "menőbb" videót rakja előre a listában. -
kriszwells
aktív tag
Üdv! Azt mitől van, hogy van az alábbi két videóm, közel azonos a téma, és az egyik elég jól pörög a csatornához képest, de a másik semennyire? Igaz van 5 hó különbség a feltöltés között, de arányaiban sem. Rossz a kulcsszavazás, vagy ez kis eltérés is elég, hogy a frissebb senkit se érdekeljen?

-
Out
addikt
Lassú a gép

-
Winner_hun
félisten
-
Plazmacucci
félisten
Sziasztok!
Azt csinálja nálam a Youtube, hogy ha teljes képernyőn nézek videót, és automatikuson a következőt indítja, a videó lefele eltolódik, és a felső egynegyedében a képnek egy fehér sáv van. Ha kilépek a teljes méretből, majd vissza, megjavul, de a következő videónál megint bekúródik. Láttatok már ilyet? Ma frissítettem a Chrome-ot a legfrissebbre, de Edge alatt is csinálja, Explorer alatt nem.
Köszi!
-
Watt25
veterán
Gyors teszt Androidos eszközön: valóban csak 720p a max, amit le lehet tölteni és természetesen a letöltött fájl nem egy mp4 fájl, hanem 5MB-os darabokra szétdarabolva valami kódolt izé. Tehát csak a YouTube alkalmazásból lehet megnézni a videót. Mondjuk csodálkoztam volna, ha nem így lenne.
Mindegy, úgy sem érint, mivel nekem még van Hello Data csomagom. -
adamssss
veterán
-
Watt25
veterán
-
Rent
senior tag
Azt szeretnem megkerdezni Toletek, hogy a Youtube premiumnal, ha nem ios yt appon belul fizetek elo, hanem bongeszoben a yt profilomnal (lenyegesen olcsobb, mint itunes-on keresztul), akkor mukodni fog a premium (pl letoltesi lehetoseg) iphone es ipad applikacioban is? A masik, hogy 720p fole lehet allitani a letoltendok minoseget? Koszi’
-
azbest
félisten
-
Watt25
veterán
-
Dr. Romano
veterán
Ok megoldás itt.
-
Dr. Romano
veterán
Olyan problémám van hogy a fő fiókommal asztali gépen nem bírok kommentet írni (kb tegnap/ma jelentkezett a gond). A komment elküldése után csak forgó karika van és ennyi. Se Chrome, se Edge alatt nem megy. A másodlagos fiókkal azonban működik és! működik az elsődlegessel is telefon appon keresztül.
Nem találkoztatok ilyennel? Ez mi lehet?
-
Tetsuo
őstag
-
Out
addikt
-
pinnacle
nagyúr
Nem tudom, hogy miért, de most már értesítési sáv alatt, és lezárt képernyőn is azonnal működik a léptetés. Azt hittem az ExoPlayer V2 miatt, de anélkül is működik.
Windowsra is van ilyen változat, ami megkímél a reklámoktól?
-
Tetsuo
őstag
A videón vannak eltakaró reklámok, amik inkább az elején és a végén bukkanak fel, de lehetnek a videó közepén is akár - ezeket különféle reklámblokkoló plug-inekkel általában egész jól el lehet tüntetni.
A Youtube minden videó végén (pontosabban az után közvetlenül) bedob egy mozaikképet az általa ajánlott videókról - ezt (tudomásom szerint) nem lehet eltüntetni. -
tahepa
senior tag
Az éppen futó videó végén látható ajánlott videókat ( amik kitakarják a vidóképet) el lehet valahogy tüntetni?
-
AssAssynn
addikt
-
pinnacle
nagyúr
-
toto0569
addikt
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Előző, következő számra lépést be lehet állítani? Nekem csak a szünet működik. Értesítési sáv alatt inaktív az ikonjuk, lezárt képernyőn olyan, mint a szüneté, de nem működik. Azt hittem az Elérési Tekeresi Gombok kell hozzá, de nem.
-
toto0569
addikt
-
iNfAntRy
senior tag
Sziasztok!
Szakértők segítségére van szükségem
Egy olyan kérdésem van, hogy lehetséges Live youtube streamen keresztül beszélgetni másokkal? Az a lényeg, hogy egy külföldi haverral szeretnénk egy amolyan rádióbeszélgetést lebonyolítani, beszélgetős showműsor style-ban. Webkamerám nincs, de van screen capturing programom. Mondjuk a háttér édesmindegy , inkább csak az a kérdés, hogy tudunk-e egyidejűleg beszélgetni egymással.Ha nem, akkor esetleg ezzel kapcsolatban is szívesen fogadok tanácsokat, hogy milyen platformokon keresztül lehetne ilyet lebonyolítani, ami rögzítí a beszélgetést.
Köszi

-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Androidos Youtube-on mi a legjobb megoldás arra, hogy háttérben is fusson?
-
hhenry
őstag
-
makoss
veterán
Leírom már mégegyszer, hogy világos legyen:
Volt 1 ASUS Xonar U7 külső hangkártyám ami megadta magát, lecseréltem egy javított változatra, az ASUS Xonar U7 MK2 kártyára.
A réginél alapból ment minden, de az újnál meg a firefox és google cromenál semmi csak sztereo
Az Edge böngészőnél jól menne a hang, de azt a böngészőt meg nem szeretem, minden másképp van, no meg nem szeretnék minden linket 20 másik böngészőn használni mert valami hülye kínja van
-
Tetsuo
őstag
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
Üdv!
Létezik olyan kiegészítő firefoxra, google cromera ami feljavítja a hangot youtubera?
Értem ez alatt, hogy nem sztereóban megy hanem 5.1?
Sajnos muszáj valamilyet használjak mert elég gyér így a hangminőség, Sokol rádió hangzása van így, hogy nem hallani a mélyhangokat
(ASUS Xonar U7 MK2) -
Tetsuo
őstag
-
Shaza
senior tag
Hello!
A fenti kérdésemben tudna valaki segíteni?
Köszi!
-
AssAssynn
addikt
-
pn4hvq
senior tag
"Blackmagic Web Presenter will work with any software that supports video from a webcam because it tricks your computer into thinking the SDI or HDMI device is a webcam!"
Értem, mire gondolsz, nem szószerinti webkameraként értettem."Érdekesen működik az az iskola, ha éles bevetés előtt kapkodni kell a vásárlással..." - Őőő, igen, vannak néha érdekes elgondolások...
Fel is fogom vetni külső cég megoldását, mert gyakorlatilag semmi eszköz és tapasztalat nélkül elég nagy "bátorság" lenne belevágni ilyenbe.
-
Out
addikt
-
Tetsuo
őstag
Mi az, hogy webkameraként? A kamkordert a saját beállításaival/lehetőségeivel használhatod. A linkelt eszköz csupán átkódolja a videófolyamot, ami teljesen kompatibilis mondjuk a Youtube-val. Kvázi profi megoldás.
Érdekesen működik az az iskola, ha éles bevetés előtt kapkodni kell a vásárlással... Ha egy alkalomról van szó, akkor érdemesebb bérelni eszközöket, illetve megfizetni egy profi stáb kiszállását.
-
AssAssynn
addikt
-
pn4hvq
senior tag
Köszönöm a választ
.
A "gond" ott van, hogy tegnap említették ezt nekem és jövő hét péntekre terveznék beüzemelve egy iskolai ballagásra, élesben a streamelést úgy, hogy egyelőre senki nincs a közelemben, aki oda tudna adni egy ehhez a linkelthez hasonló eszközt, hogy legalább kipróbálni tudjam előre, nem pedig éles teszt lenne (ami ha nem sikerül, az finoman szólva nemtetszést váltana ki a főnökség részéről).
Ehhez hasonló "konvertereket" találtam, amit a kamera és a laptop közé kéne tenni, igazából arra lettem volna kíváncsi, van-e lehetőség ezen eszköz kihagyására, de úgy nézem, nem igazán.
Ha jól értelmezem, ez a különböző bemenetből (HDMI, SDI) csinál egy USB-t, ami beköthető a PC-be (laptopba) és ott már webkameraként használható.
Úgy nézem, ezt kell majd eldöntenie az illetékeseknek, hogy ennyit szeretnének-e rászánni ilyen dologra.
Még egyszer, köszönöm a választ. -
Tetsuo
őstag
-
Out
addikt
-
AssAssynn
addikt
Sziasztok!
Ma jelent meg először a YT nyitólapján ez a bal oldali sáv "kezdőlap, felkapott...". El lehet ezt valahogy tüntetni? Nagyon bosszant.
-
tonyrulez
őstag
-
ToBeY
nagyúr
-
pn4hvq
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a tapasztaltabbaktól, hogyan tudnám kivitelezni a következőt: feladatnak kaptam, hogy oldjam meg azt, hogy egy iskolai műsort felvegyek és élőben megtekinthető legyen az iskola tantermeiben projektorokkal kivetítve.
A kérdés első körben az, hogy milyen eszközökre van szükségem ahhoz, hogy egyáltalán magát a műsort tudjam streamelni? Amim van, több egyszerűbb digitális videokamera (Pana HC V-260, Sony HXR-MC2500), laptop. Mindenképpen vezetékes megoldás kellene a kamera és a laptop közé, onnan menne vezetékes neten kifelé a műsor. Ha jól néztem pl. OBS-sel oldható ez meg.
Ahogy olvasgattam, alapesetben ezek a kamerák nem használhatók streamelésre, a kamera és a laptop közé kell valamiféle konverter, mert USB-n összekötve a kamerát és a laptopot, nem találtam opciót élőkép küldésre.
Másik megoldásként webkamerát olvastam, de ebből melyik az, ami normális minőségben tudná megvalósítani?
Nem 4k felbontásra van szükségem, de nem is VGA lenne a cél. Konkrétabb infóim nincsenek, mert egyelőre ennyit kaptam én is.
Tudna valaki segíteni a fenti kivitelezésében?
Előre is köszönöm. -
Out
addikt
-
toto0569
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki miért írja a Youtube,hogy "Rendszerezd a csatornád".
Kezd már idegesíteni,hogy minden alkalommal ezzel fogad,mobilon meg nem engedi megnyitni a saját videóimat csak többszöri próbálkozásra... -
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Csak nekem esett szét a Youtube oldala? Lásd:

Oldalsáv szinte 90%-a eltűnt, és ami ott van az sem működik. Nem lehet lejátszási listához sem hozzáadni őket, az a gomb is eltűnt. Adblocker egyáltalán nem fut, két külön gépen ugyanez a helyzet (Win10+UPC illetve Manjaro+Telekom). Ami egyedül egyezik az a Vivaldi böngésző

-
Out
addikt
-
Tetsuo
őstag
-
törölt tag
Vannak lejátszási listák, az megoldható, hogy az új/újonnan felvett videót, ne a végére, hanem elejére rakja?
-
makoss
veterán
-
Tetsuo
őstag
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
Üdv!
Mitől van az, hogy van mikor 5.1-ben van mikor csak szereóban adja a hangot a youtube?
Megnéztem, ugyanazzal a videóval felváltva, van mikor jó a basszus, van mikor sokol rádió
-
Zsoxx
őstag
-
Tetsuo
őstag
-
Tetsuo
őstag
-
Zsoxx
őstag
Nekem most pár napja azt csinálja FF alatt, hogy nem indul el a videó magától, hanem manuálisan kell elindítani.
-
makoss
veterán
Üdv!
Nem tudjátok mi okozza az olyan hibát a lejátszáskor mint ha a kép remegne mint a kocsonya?
Youtube hiba, vagy mivel lehet ezt megszüntetni?
-
Shaza
senior tag
Hello!
Tudna valaki segíteni hogy lehet visszahozni a komment szekciót ,mert sajnos valamiért eltűnt.
Az ajánlott videók eddig jobb oldalon voltak ,most viszont az aktuálisan nézett videó alá kerültek a kommentek helyére.Előre is köszi!
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok!
Megakartam változtatni a youtube felhasználónevem. El is jártam e videó alapján.
Át is lett nevezve a csatornám neve, majd feltöltöttem egy új (nem nyilvános) videót, de látom hogy az usernevem a feltöltötte:-nél a régi maradt! WTF?
A régi nyilvános videóimnál is a régi maradt...
-
Out
addikt
-
törölt tag
"Ennél a bemutatónál le van tiltva a csevegés-újrajátszás."
Ezt a YT dönti el? Mert alap értelmezésben, nincs letiltva nem?
-
tahepa
senior tag
Youtube megjelenítési problémám van és ebben kérek segítséget.
Win10 fut a gépen és Chrome böngészőt használok.
Ha bejelentkezek a fiókomba akkor a youtube megnyitásakor a böngészőben az aktuális videón kívül semmi más videót nem látok az ajánlott videók megjelenítési oldalsó sávjában , ha kilépek a fiókomból akkor pedig minden ajánlott videó látható.
A hiba látható a [kép]-en.
Adblocker stb nem fut a gépen egy normál virusírtón kívül.
A Youtube fiókon én semmit sem állítottam át.
Kipróbáltam más böngészóben is és hasonló probléma van.
Előre is köszönöm a segítséget. -
savior
őstag
-
savior
őstag
Helló.
Google Chromeot használok. Hogy tudom azt megoldani, hogy a Youtube videók mindíg 1080p-ben játszódjanak le, vagy ha nem tudnak annyit, akkor a választható legnagyobban? -
perempe
veterán
nálam is rossz a feltöltés dátuma szerinti szűrés.
-
MadGame
senior tag
-
Tetsuo
őstag
-
Dalee
aktív tag
Sziasztok,
Pár napja nem működik a szűrés funkció.
Hiába állítom be pl., hogy csak a mai napi videokat mutassa, nincs semmi hatása a szűrőnek.
Van valami ötletetek? -
Zsoxx
őstag
-
törölt tag
Kirakod az oldaladra azt a linket, akkor a yt-n nem fog megjelenni, sem a csatornádon, de a weblapodon, ahova beillesztetted igen. Privát esetén csak te látod.Nyilvánosan meg mindenhol megjelenik.
-
Out
addikt
Akivel meg akarod osztani, annak elküldöd a videó linkjét.
-
Dr. Student
senior tag
-
Zsoxx
őstag
Ha nem nyilvánosra állítod a videó elérhetőségét, az segít?
-
Dr. Student
senior tag
Sziasztok,
Van egy weboldalam amire szeretnék videókat feltenni, de a szerver kapacitásom kevés, így nem tudná kiszolgálni, ha 10-20-50-en egy időben egyszerre néznék meg a videókat.
A Youtube-ra feltudok, úgy tölteni videókat, hogy azok csak az én weboldalamon keresztül legyen elérhetőek?
Ezért kellene fizetnem a youtube-nak?Köszi
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Miért nem frissíthető a Youtube Android 5.1-en? Nem működik a Youtube alkalmazás, azt írja,, hogy töltsük le a legújabbat, de az áruház nem engedi frissíteni. Nincs hiba kód, csak annyit ír, hogy nem lehet frissíteni, próbálkozzon később.
Ötlet?

-
törölt tag
-
Tom5
addikt
-
Tom5
addikt
-
Out
addikt
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Pár napja arra lettem figyelmes, hogy némelyik youtube videónak nincs hangja. Nem nem a videó hibás mert itt bent a cégnél és PS4-en pedig van. De ahogy észrevettem nem csak csak youtube-on hanem másik viedomegosztó portálon is előfordul ugyanez. Eredeti legfrissebb Win 10-em van. Gépem az adatlapomon.
Alaplapi hangártyát használok mezei jack csatlakozással egy hifi-re. Nem telepítettem mostanság új szoftvert ami ezt befojásolná.Chrome és IE (vagy mi most a neve, full nem használom) alatt is ugyanaz a szitu. Abszolute nem tudom milyen irányba induljak el.
Hardverütközés nincs az eszközkezelőben, minden tökéletesen működik. Adblockert használok kezdetektől fogva, de ha kikapcsolom is ugyanez a szitu.
pls help
-
Zsoxx
őstag
-
mefistofeles
veterán
-
Tetsuo
őstag
A masztersáv hangerőszintjét kell úgy beállítani, hogy minimálisan legyen kisebb a csúcs, mint 0 dB.
Amúgy meg komprimálni és egyéb módon effektezni kell a sávot értelemszerűen. Ez a keverő- (és vagy mastering) hangmérnök feladata, ami komoly szakma, amatőr módon művelve is komoly tanulmányokat és gyakorlatot kíván. Sokan elbagatelizálják, azért lesz sz@r a hang rengeteg videóban. -
Tetsuo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
6000 - 5901
11582 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy olyan kérdésem van, hogy lehetséges Live youtube streamen keresztül beszélgetni másokkal? Az a lényeg, hogy egy külföldi haverral szeretnénk egy amolyan rádióbeszélgetést lebonyolítani, beszélgetős showműsor style-ban. Webkamerám nincs, de van screen capturing programom. Mondjuk a háttér édesmindegy , inkább csak az a kérdés, hogy tudunk-e egyidejűleg beszélgetni egymással.

Fura.

.

VoidXs