Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Tudja valaki mi történt a YT-al, miért nem az előre beállított felbontásban játsza le a videókat?
Az a gond hogy már nem i találom, hogy lehet ezt beállítani, google szerint ittTo change the video quality for all videos:Tap your profile picture .Tap Settings .Tap Video quality preferences.Select your preferred video quality for mobile networks and on Wi-Fi: Auto (recommended): Changes to give you the best experience for your condition
De itt már nincs ilyen menü. Kábelen vagyok csatlakozva a nethez, nem létezik hogy 360p lenne a maz sebesség, valaki gond van, nem is tudja betölteni rendesen a buffert, meg meg akad a videó, de ahogy manuálisan átváltom 1080p-re egyből betölt előre 20-30mp-et.
Van tipp mi a teendő?
Köszönöm
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Mert sokkal jobbak a beállítási lehetőségei és mindhárom motort tartalmazza (FF, Chrome, IE), én tudom megadni, melyik weboldalhoz melyiket használja, melyik legyen az alapértelmezett és egyéb nyalánkságok. AvantBrowser (abból is az Ultimate verzió) a neve. És sok éve használom már, megszoktam, megszerettem.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
(Miért nem FF, ha már a motor az?)#7697 D@niel Ezt az emberkét keresd fel... hátha még pozíciójában van.
Szépen részletezett nyitóHSZ-szel kezdj (angolul...)!
(miből volt a 2 gameplay?) -
D@niel
addikt
Sziasztok,
ma reggel kaptam egy e-mailt, miszerint:
"Megvizsgáltuk a tartalmadat, és megállapítottuk, hogy az súlyosan vagy ismétlődően megsértette Közösségi irányelveinket. Ennek következtében a csatornádat eltávolítottuk a YouTube-ról."
Egyből beküldtem a fellebezésem, hogy vizsgálják ki az ügyet, a problémát okozó videó törölhető, stb. 2 Gameplay videóm van, hozzászólásaim szinte semmi.
Jött válasz, hogy továbbra is fenntartják a felfüggesztést, kérik, látogassam meg a sugó-t - ahol egyébként semmi nincs.
Mit tehetek? -
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Smart tv-n 2 napja [így] jelennek meg a videók.
Hang van. Kep csak ekkora, és nem is mozog.
Mi lehet a baj
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Köszi, mint írtam, más a skin ezen a FF motoros böngészőn, így nem működik. Másik számítógépen meg tudtam oldani egyből, ahol beolvasni akarom az "egyiken" létrehozott kategóriákat.
Na de közben megtaláltam a megoldást: "lap leválasztása" funkcióval leválasztódik a lap erről a FF motoros böngészőről és kiteszi egy másik ablakba, és ott már a FF saját skinjén jelenik meg, ott már előjönnek ezek a bővítménykezelési opciók.
Köszi mégegyszer, hogy foglalkoztál vele!
-
MageRG
addikt
Tisztelt fórumozók!
Mióta van a YT kommentszekcióban az a lehetőség, hogy "elrejts" kommenteket?
Értsd: a videó gazdája beállíthatja hogy X user kommentjei ne legyenek láthatóak senki más számára, de X számára attól még láthatóak.
Magyarul szegény muki azt hiszi, hogy ő jól megmondta mindenkinek, közben meg kikapcsolt mikrofonba beszél.Milyen hasonló sunyi dolgok lehetnek még elrejtve...
-
BoneDragon
veterán
Üdv,
Van lehetőség nálunk youtube premium ajándékozásra? Láttam, hogy lehet venni giftet amazonon, de az hozzánk is működik?
Igazából keresztlányomnak szeretném, egész nap youtuben néz meséket és állandóan felugranak neki a fideszes szarságok. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
... én amikor írtad, a firefoxos addonkezelőn rákerestem, kiadta, hozzáadtam böngészőhöz, megjelent az ikonja, arra jobbklikkeltem options, és ott volt... Kb csak a névbeírás tartott tovább mint ezt elolvasni. Leírom angolul, mert a rendszerm angol pont a win félremagyarosítottsága miatt: Jobbklikk a toolbar-odra (üres felületre amellett ahova lehet a címeket beírni, és az addonikonok kerülnek, majd Costumise toolbar.
HA ott nincs fent akkor passz, hogy hogyan tud neked működni. Vegyem fel, linkeljem, hogy mit csinálok? Nem tudok mást ajánlani....
A premierek megjelenítése meg nem orvosolható, mert az az aktuális videó akkori állapota: Pl ha ublock originnel letiltatatod szűrőkkel, akkor nagy eséllyel az aktuáls videót sem látod: a thumbs kép magától nem változik (hacsak nem a feltöltő cseréli...), linkje sem, így szűrve lesz...
-
Rodzser Mór
senior tag
Le lehet tiltani a "Premier" illetve "közelgő" jelölésű bejegyzéseket, értesítéseket? K*rvára nem érdekel ez a premier hülyeség, hogy majd x nap vagy x óra múlva kikerül a videó. Sőt nemcsak nem érdekel, hanem kifejezetten idegesít, zavar. Majd megnézem, ha már jött magáról a videóról az értesítés.
-
Zsoxx
őstag
Nektek is folyton 1-2 napos (tehát nem mai) videókról küld értesítést a YT? Mintha akkor rakták volna fel, közben már 1-2 napja fent van.
-
Egy videóra hogyan lehet olyant rátenni, hogy melyik részen mi található? Egyáltalán ennek mi a neve?
Erre gondolok, és pl. ennél a videónál elérhető:

-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Kint van a fenti sávban az ikonja? Ha nem, rakd ki, és azon keresztül a kiegészítő saját menüjében ott az opció!
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Nem jön be sehol ez az opció. A Firefoxban a bővítmények kezelése részen is csak "Letiltás" és "Eltávolítás"kapcsoló van. "Beállítás" nincs. Amíg pl az "Enhancer for Youtube" bővítményhez van "Beállítás" gomb.
Igaz ugyan, hogy firefoxra épülő másfajta böngészőt használok és ez nem mutatja a Firefox saját skinjét, struktúráját. Mindenesetre rakhattak volna a baloldali sávba, ahol a csoportosítást lehet kezelni egy beállítások opciót. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére

-
egoistus
tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Nem tudom hogy egy fejhalgatóerősítős topik miben nyújt segítséghet, egy szoftveres youtube kérdésben....
azért köszi. Még a hálozati lejátszók felé gondolkoztam is hogy érdeklődjek, de mivel más hasonló rendszer mint a spotify tudja amit szeretnék ezért úgy gondolom hogy továbbra is erre kell keresgélnem, Annyit sikerült kiderítenem hogy a tubecast nevü program tudta ezt elméletileg, de sajna már nem elérhető, helyette pedig nem találtam alternatívát. További ötletek? -
egoistus
tag
Sziasztok.
Megakadtamegy problémával. Szeretném az asztali gépemről lejátszani a youtube zenéket a pc-vel azonos hálózaton lévő Yamaha HTR4066 erősítővel. A spotify ezt minden gond nélkül tudja akár mobilról is. Ha azon is beállítható az már csak hab a tortán!
Nem sikerült jelenleg is működő megoldást találnom. A segítségeteket előre is köszönöm.
-
lanszelot
addikt
Hello,
A youtube miért indul 360 as felbontással a pc-en? /kb 1 hónapja kezdte el/
2160 as felbontás is tökéletesen megy, mégis mindig 360 ban indul el.
Nagyon idegesítő, hogy minden videót állítgatnom kell.
/chrome böngésző/ -
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Egy böngésző kiegészítőjének lehetőségei nem igazán a böngészőn, hanem a kiegészítő készítőin múlnak inkább.
Az már mondjuk picit rossz ómen, hogy nem egy github oldal a hivatalos segítség linkje, hanem egy youtube csatorna...
Ennek ellenére feltettem, és az ikonkájára kattintva ott van export, import lehetősége, szóval a szinkronizációd íly módon megoldható.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
PocketTube [link] kiegészítőt használva össze lehet hangolni a különböző számítógépeken lévő általam megadott csoportokat-kategóriákat?
Egyik gépemen (laptop+Win10) létrehoztam ezen kategóriákat. De egy másik számítógéppel, ahol a Pockettube szintén fut,.ha belépek a youtube-ra ugyanazzal a felhasználónévvel, akkor nem mutat semmi ilyet. A . Pedig szeretném, hogy ugyanazok az általam létrehozott és elnevezett csoportok erről a másik gépről elérve is látszódjanak.
-
big-J
őstag
Nem lehetett it PH-n regebben youtubot be embeddelni?
valami <youtube>videoKod</youtube> tag volt -
Üdv! PC-n Chrome-ban a megtekintés folytatása lehetőséget, ami a jobb alsó sarokban jelenik meg az oldalra visszatérve be nem fejezett videó esetében, ki lehet-e kapcsolni? Köszönöm!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Di Natale
üzenetére
Ne kattolj rájuk (vagy ha nagyon egy feltöltőtől jönnek ajjor ajánlás melletti három pont), és remélhetőleg kikopnak.... amíg egyszer vissza nem térnek, majd megint el.... amíg... ..... ....
Sajna így megy. Hacsak ha akkor nem voltál bejelentkezve, mert akkor egy süti/cache törlés, és tiszta lappal indulsz, bár akkor is beprobálkozhat...
Esetleg ha az a videót kitörlöd a profilodban vezetett előzményekből, talán...
-
Di Natale
senior tag
Jó estét tisztelt tagok!
Az algoritmussal van egy kis problémám. A Formula-1 történelmében volt egy csúnya baleset ahol a pilóta elütött egy szarvast és erről néztem egy riportot. (Johansson hits deer). Azóta olyan videókat dob fel a YouTube ahol állatokat üt el a vonat.
Nekem nincs bajom a Gore videókkal, mert kibaszott kíváncsi a természetem, egészen addig amíg nincs szó állatokról. Ezt hogy tudom kikapcsolni? -
ledgeri
nagyúr
válasz
dethroner
üzenetére
Ez pont olyan mint pl a játékok modolása: A fő dolog (itt youtube) csinálja a bizniszét, a többiek lekövetik a változásokat.
De akkor már ajánlom a Ublock origint, mert az nem üzleti alapon működik, mint az Adblock/Adblock plus, ami van, hogy át enged "jó reklámokat"... Az már bukó az én szememben... Keress rám, és HARD MODE keresőszóra itt... jópárszor linkeltem egy tanulós videót Ublock originről.
-
dethroner
veterán
Magic-et és adblock-ot használok, eddig nem voltak se reklámok, se ajánlók, se beépülő dolgok. Ma azonban elkezdett reklámokat feldobni. Mi változott?
-
Boha
tag
Miért nem jegyzi meg a youtube hogy sötét témát akarok használni ?
Beállítások között is be lehet állítani vagy csak a profilképemre kattintva ? -
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
A gyerkőc tabletjét Family Link alkalmazással felügyelem, de nem találtam meg benne azt a lehetőséget, hogy a YT-ba milyen videók legyenek elérhetőek. Ha jól tudom korosztály szerint ez változtatható, de hol?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Eddig nem voltak reklámok a videóimban, most már van, rögtön az elején is. Mit jelent ez, illetve mivel jár? Csak annyi, hogy most már elég népszerűnek ítélte a YT a csatornám a reklámok elhelyezésére?
Igazán megtisztelő.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Amíg nem adsz meg telószámot addig csak 15 perc a max. Utána nincs ilyen limit már... Nézz egy dashboardot, meg hasonlókat, biztos megtalálod, és legalább látod, hogy miket lehet állítani.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Frissen regisztrált youtube (és google) fiókkal milyen hosszú videókat lehet feltölteni? Van ilyen korlát?
És ha van ilyen megkülönböztetés/korlátozás, akkor sok éves fiók esetén hogy módosul?
Nem kizárt, hogy 2-3-4 órás videókat is töltenék fel. -
válasz
ledgeri
üzenetére
Igen, ezt megcsináltam az edge-ben. Nincs változás.
Aki teheti, és használ uBlock Origin-t, nézze már meg legyen szíves, hogy pl. ennél a videónál jönnek-e a videó végi ajánlások, akár chrome, akár edge esetén.
-
-
Egy éve érdeklődtem az ügyben, hogy a youtube videók végén megjelenő videó-ajánlásokat
hogy lehet eltüntetni. Kaptam javaslatként az uBlock Origin-t, amiben az AdGuard Annoyances szűrőt engedélyeztem, és eltűntek az ajánlások. De mostanában újra találkozok az ajánló ablakokkal, holott működik az uBlock Origin, és az AdGuard Annoyances szűrő is aktív. Mit kell tennem, hogy újra eltűnjenek az ajánló ablakok a videók végéről? -
StLui
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem volt már 24 óra körül is
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mire megírtam, mégis feldolgozta
-
Sirandrish
legenda
Heyo. Csinálta telóval 4K videót, ám YT feltöltés után csak FHD lett..
Miért? Már vagy 2 órája feltöltötte, szóval vártam szerintem eleget
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Az sem világos, hogy ez az MS Store-os app akkor csak XBOX-ra telepíthető (nincs kedvem most csak ezért az MS fiókkal szenvedni, hogy kiderüljön)? Mert azt látom, hogy nem ugyan az, mint ez az app. Ez utóbbit már letöltöttem, csak ugye ez nem telepítős és kérdés, hogy így update-el e magától ha frissebb verziója lesz? És hogy ebbe nem lehet valami Enhanced-H264ify félét belemókolni? (Ja és Windows10-ről beszélek persze).
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Böngészőből használom a YT-ot és Chrome-ra fel van téve az Enhanced-H264ify bővítmény, mert a videókártyám nem nagyon bír el az újabb kodek-ekkel és a 60fps-el, ezért azok le vannak tiltva. Ezt csak előjáróban, mert a kérdésem viszont az lenne, hogy van ugye a Windows-os YT-app (lehet több fajta is van?) és még a böngészőből megnyitott YT oldal is fel szokott néha ajánlani valami YT app, vagy bővítmény féleséget, hogy telepítsem és ezekkel kapcsolatba kérdezné, hogy lenne e bármi előnye számomra, ha ezeket használnám a böngésző helyett?
THX!
-
Tegnap vonta volna a prémium árát a rendszer. Mivel webkártyámon nem volt annyi pénz, így nem sikerült a tranzakció. Küldte az e-mailt, értesítést az app. Ilyenkor megpróbálják majd újra lehúzni vagy "frissítsem" az adatokat, amit úgy enged, hogy törlöm, majd hozzáadom ugyanazt a kártyát?! Komolyan erre nincs valami kitalálva, hogy manuálisan indítsam a levonást?! Köszönöm!
-
Üdv! Utóbbi néhány napban PC-n, Chrome-ban a jobb alsó sarokban bedobaj egy kis ablakban a legutóbb nézett videót, amit nem fejeztem be. Ezt hogy lehet kikapcsolni?! Köszönöm!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Sajna nem, van hogy tisztán látható, hogy akár 144p a videó, a felbontásjelző fullHD-nak hazudja, majd felnyitom a listát, rákattolok a fullhd-ra, és akkor újrapufferel.
Ez azóta van mióta bejött az, hogy nem szívja le az egész videót, amint tudná, hanem fél-1 percet csak. Arra a mikroszekundumra alapoz amikor elindítja az adatfolyamot, és azt hiszi, hogy ha akkor valami túlterhelt akkor az egész kapcsolat olyan, és csak az alacsonyfelbontás fér el....
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Be lehet valahol állítani fix felbontásr, hogy a lehető legjobb felbontásba játsza a videókat? Van hogy 240p-ben indítja, utana meg ha átállítom, akkor zokszó nélkül tökéletes a fullhd.
-
ledgeri
nagyúr
-
törölt tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Szia,
Találtam korábbi levelet a biztonsági címre küldve, ez pontosítja a dátumot, korábbi mint emlékeztem, 07.29-n lett tiltva a fiók, 07.14-n lett rosszul megadva. A telefonos alkalmazások a google számára eu-s törvényi kötelezettségre hivatkozva kérték, ezt a myaccount felületen módosítottam a korábbi posztban leírt szerencsétlen módon, ami után már kártya, vagy személyi kellett volna.
Megpróbálkozom saját magam csatornáját copyright claimelni, más lehetőséget nem látok, bár pont ezt akartam elkerülni, hogy a google számára ilyen adatokat adjak... -
törölt tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Szia,
Rossz dátumot írtam 2001 helyett 2010 lett és ezután 13 alattinak titulált. Ezután pedig kötelezően személyit vagy kártyát kért, amit nem adtam meg, ezután 2 hétre felfüggesztették, majd utána 2 vagy 4-re törölték az email fiókot. Augusztus 18-n már fel volt függesztve - pontosabb dátumot nem tudok. Fontos adat nem volt rajta, mentve lett minden.
Igen, más nem volt hozzáadva. Márkafiókként volt a mail fiók alatt - még G+-ról konvertálva került oda, egyedül a végrendelkezés volt beállítva, de az a fiók nem kapott erről semmit, ez valószínűleg más folyamat. Én is így gondolnám logikusnak, ha a fő törlődik, akkor minden ami alatta van, ezért nem is foglalkoztam vele, főleg miután a csatorna ikont is eltűnt a 2 hét után.
Az fél percen belül érkező üzenet:
We are unable to identify a violation of our Privacy Guidelines in the content you reported.
majd copyright complaint-ot javasolnak, amihez pont most találtam leírást, bár ott leírás alapján egyesével kell a kifogásolt tartalmakat kérni, és e-aláírás vagy postázott? fizikai kellene.[link] Fiók zárásról nem írnak
[link]Ezen a felületen próbáltam.
-
ledgeri
nagyúr
a google fiókom törölve lett kb 1 hónapja - (születési dátum elrontva,
Ezt hogy kell érteni? Minek következtében törlődött a fiók? Mikor lett elrontva a dátum?
Biztos, hogy csak annak a fióknak a felügyelete alatt volt az a YT csati? (Én gondolnám, ha megy a fő G fiók, akkor megy az al YT fiók is).
Mire hivatkozva dobják vissza azt amit?
Mely felületeken próbálkoztál?
-
törölt tag
Sziasztok,
kicsit megvagyok lőve mi tévő legyek, a google fiókom törölve lett kb 1 hónapja - (születési dátum elrontva, és nem voltam hajlandó személyit megadni, időhiányában nem is foglalkoztam ezzel, miután megírták törlik az adataim)
viszont ahhoz a fiókhoz tartózó yt csatorna ugyanúgy elérhető, amely tartalmak nagy részén én vagyok rajta, a profilban link a facebook profilra, saját weblapra + a csatorna név sem kitaláció.
- próbáltam privacy complaint-et, de 1 percen belül mindet visszadobták.Hogyan tudnám elérni, hogy ezen videók, adatok el kerüljenek onnan, van ötletetek? Milyen módon lehet ilyet elintézni?
-
ledgeri
nagyúr
-
-
-
StLui
veterán
Hirtelen egy újabb kérdés:
Volt egy hozzászólás a videóm alatt, 5 betű, köztük egy szám, de nem jöttem rá, hogy esetleg a szám egy betűt helyettesitene. Alatta pedig (hsz-en belül) egy röviditett link, amire nem mertem kattintani, mert fogalmam sincs mi lehetett. A lényeg, hogy egyszer csak eltűnt a hsz. Ezt csak az törölhette aki irta, vagy esetleg a YT is törölhette valamiért? -
Out
addikt
A legjobb módszer az, ha a zene videójából kimásolod azt a részt, amit a Youtube rakott bele automatikusan. Ha lenyitod a leírást, akkor láthatod azt a részt, hogy zene a videóban.
Viszont ez mit sem számít, ha a zene előadója/szerzői joggal bírója úgy nem dönt, hogy nem engedélyezi számodra a zene felhasználását, mert akkor törölheti, letilthatja, lenémíthatja a videódat a Youtube. -
StLui
veterán
-
Out
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Én inkább arra gondolok, hogy chrome böngészőt használ és a youtube-nál bekapcsolta hogy a google translate fordítsa le neki az oldalon szereplő szöveget.
Én Firefox-ot használok, magyar nyelven, magyar youtube beállításokkal és ami nem magyar nyelvű az nekem nincs lefordítva.
Céges gépemen Chrome az alapértelmezett böngésző és ott is csak az magyar, aminek a nyelve magyar. -
ledgeri
nagyúr
válasz
venom8888
üzenetére
Mert a videó feltöltője elérhetővé tette a fordítást, valaki lefordította a címet, és bekülte, a feltöltő elfogadta, a youtube algoritmus meg nyomja...
Mondjuk most tudatosult, hogy mióta angol nyelvű rendszeren (win10), rendszer miatt angol nyelvű böngészőn (ff) youtube-ozok, ilyenekkel nem találkozom, így ha ennyire zavar, akkor ezeket tudom ajánlani. -
venom8888
őstag
Sziasztok. A youtubeon miert magyarul vannak ki irva a cimek? bele megyek, azt orosz meg anyam kinja nyelveken van, minek forditja le? nem kell, felre vezet, nem tudom melyik a magyar csatorna,melyik nem.
-
dethroner
veterán
Mi ez a marhaság, hogy egyes videóknál ellenőrizni kell hogy felnőtt vagyok-e, és adjak meg bankkártya adatokat vagy személyes okmányt? Mi a jó édes anyja köze van a bankkártyámhoz?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Fortissimus
üzenetére
Ha más is van csatolva ahhoz az google accounthoz ami fontos, akkor pl redditen utánanézni... Ha csak youtube-hoz volt, és semmi máshoz, lehet hogy egyszerübb újraépíteni az egészet.
-
Fortissimus
őstag
Hogy tudnam kideriteni, hogy miert fuggesztettek fel a youtube fiokomat?
Tegnap letiltottak a belepesemet, de fogalmam sincs miert, semmi indoklast nem kaptam.
Nincs feltoltesem es soha nem kommentelek sehova. Semmi mast nem csinalok csak a feliratkozott csatornakat nezem.
Irtam nekik es elmagyaraztam, hogy nem tudom miert fuggesztettek fel, par napja jottem vissza nyaralasbol, ezert mas orszagbol is bejelentkeztem.
Azt is eszrevettem, hogy az acc history-ban az elmult honapban van par gyanus IP cim bejelentkezes ami nem en voltam (ukrajna, russia, indonezia, thailand), ezt jeleztem felejuk.
Ma ujjabb email-t kaptam amiben csak annyit mondanak, hogy fenntartjak a felfuggesztest, de tovabbra sincs semmi indoklas, hogy mi is tortent valojaban. (We have decided to keep your account suspended based on our Community Guidelines and Terms of Service. Please visit http://www.youtube.com/t/community_guidelines for more information.)
Mit lehetne tenni ilyen esetben? -
Polllen
félisten
Sziasztok!
A TV-re egy windows 10-s htpc van kötve, firefox-ban user agent-tel beállítottam, hogy működjön a youtube.com/TV, viszont csatlakozni hozzá mobil eszközről csak tv kóddal lehet.
Chrome-mal vagy másik user agent-tel el lehet érni, hogy a mobil/másik gép egyszerűen lássa a cast gombbal?
-
Abrion
senior tag
igazából van még1 kérdésem

egy LG LED tvm van és szoktam nézni youtubeot, megtudom valahogy oldani hogy ha a lista végére ér akkor kezdje újra? gondolom a beépített app nem képes ereHege1234
kösz az appot
-
Hege1234
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
Android tv-n ebbe se lehet kikapcsolni? [link]
Vagy írni egy issue-t githubra vagy telegram-on dumálni velük, ha megoldható tuti bele is rakják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Miért nem FF, ha már a motor az?)
azért köszi. Még a hálozati lejátszók felé gondolkoztam is hogy érdeklődjek, de mivel más hasonló rendszer mint a spotify tudja amit szeretnék ezért úgy gondolom hogy továbbra is erre kell keresgélnem, Annyit sikerült kiderítenem hogy a tubecast nevü program tudta ezt elméletileg, de sajna már nem elérhető, helyette pedig nem találtam alternatívát. További ötletek?

Nem sikerült jelenleg is működő megoldást találnom. A segítségeteket előre is köszönöm.

VoidXs