Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
tud valaki egy jo beépulő modult a YT videok reklámjai blokkolására? a YAB (tutub ads blocker) van fenn , az elég jol dolgozott egy honappal ezelöttig, akkor változott valami vagy a YT ban vagy a vivaldival, de most nem szüri meg a reklámokat és folyamatosan megszakad a lejátszás .
Ami tök idegesitő és mindig rá kell kattintani ha át akarom ugorni . -
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy a lejátszó programban alapértelmezetten be legyen állítva az automatikus fordítás nyelve, és ne kelljen minden videónál külön beállítani?
-
Sziasztok! YT Premium családi csomagnál hogyan ellenőrzött, hogy a családhoz adott személyek egy háztartásban vannak?
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok!
Pár napja a bal oldali sávból, ahol a csatornák sorakoznak ahová feliratkoztam, na itt ha rámegyek bármelyikre, mert jelzi, hogy új tartalom jött a kis kék ponttal, az a kis jelzés napok óta nem tűnik el egyik csatornánál sem. Ez globális dolog, vagy nálam van valami, ami miatt beragad?
-
ledgeri
nagyúr
Csak mert állítgattam: az egyik uBlock origines szűrő tudja tiltani a videók végén megjelenő ajánlókat (amelyiket a csatorna rakhat fel az utolsó 20 másodpercre -akár kitakarva a saját tartalmat....), de hogy melyik az... ne kérdezzétek
(nem tudom)
Csak jelentem megoldható! -
Krystal_s
addikt
és tordaitibi
Köszönöm.
Közben jelezte valaki és neten is látom, hogy kb 2 éve van ez a hülyeség.Vajon nálam miért csak 3 napja jött elő.
Évek óta rendszeresen ugyanúgy Youtube-ozok és még soha nem állította le a videókat. Lehet a reklámblokkoló YT filter megoldotta eddig és most az nem tudja eltüntetni? ..hm érdekes, talán javítják.
Addig kipróbálom a másik kiegészítőt.
(Kezdem azt érezni, hogy a sok hasznos dolog mellett valakik azon mesterkednek, hogy egyre jobban tönkretegyék az oldalakat...és a világon mindent) -
válasz
Krystal_s #6784 üzenetére
Évek óta a helyi médiaplayeren yutubozok.
Opera, Send To Mpvplayer bővítmény, a videón jobbklikk, ott lesz a Send to Mpvplayer, már nyílik is a lejátszó és annak minden funkciója. Egérgörgős hangerószabályozás, nagyítás, léptetés, fényerő kontraszt stb. Amit megszoktál.
Én az SmPlayert favorizálom de ez megy VLC-vel is és addon van Firefoxra, ha jól emlékszek Vivaldira és Chrome-ra is.
Mivel ezek az applilációk multiplatformok, Win és Linux alatt is ugyanígy múködnek.
Igaz így elveszik a YT. ajánlotta videólista, manuálisan keresgélni kell a videókat de a reklám és felugróablak mentesség ezt kárpótolja. -
Teejay83
tag
Sziasztok
Nem nagyon tudom,hogy kihez fordulhatnék segítségért, a youtube-al összekapcsolt Google Adsense fiókkal kapcsolatban.A kifizetési címemre állítólag kiküldenek egy PIN kódot de soha nem érkezett meg már 2x újrakértem és most már azt írják,hogy kevesebb mint 1 hónapom van az igazolásra. Természetesen a cím az helyes. Valaki esetleg tud ebben segíteni,hogy mi lehet a megoldás? Természetesen kapcsolatfelvételi lehetőség velük nulla!
köszi
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz
jobbacsabba #6781 üzenetére
Pontosítanék: a gyerekek email címének létrehozásakor a feleségem lett a családi csoport kezelője, de én nem csatlakoztam hozzá. Viszont mikor létrehoztam a családi youtube előfizetést én is gazdája lettem egy családi csoportnak. Mostmár nem csatlakozhatunk egymás csoportjához.
Van erre megoldás?
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #6774 üzenetére
Szia!
Azt hol tudom kikapcsolni, hogy a párom telefonján lejátszáskor ne adjon reklámot?
Köszi,
Csaba -
Youtube családi prémium előfizetés esetén, reklám mentesen hallgatható és nézhetők a zenék és klippek, androidos telefon, iPhone, asztali számítógép és KODI alatt is? (5 db eszköz)
Igen, mindenhol.
Nem 5 eszközön, hanem öt fiókkal, egy fiók esetén több eszköz is lehet (mobil, gép, tv box, stb).Van külömbség a Youtube Prémium és a Youtube Music Prémium szolgáltatás között?
Igen, van, a simában minden benne van, a Music-ban csak a Music reklám mentes, a sima nem az. A simában még van fizetős videók (YouTube Originals) megtekintésének lehetősége is. -
-
Üdv!
Youtube családi prémium előfizetés esetén, reklám mentesen hallgatható és nézhetők a zenék és klippek, androidos telefon, iPhone, asztali számítógép és KODI alatt is? (5 db eszköz)
Van külömbség a Youtube Prémium és a Youtube Music Prémium szolgáltatás között? -
batyuska100
senior tag
Hali!
Van valami mód arra, hogy fizetős (csatorna tagság) videókat megnézzek ingyen? Tudom, hogy vegyem meg, mert az a legegyszerűbb mód, de nem hiszem, hogy megérné 3 videóért befizetni rá.
Vagy ha esetleg valaki csatornatag Ámon Olivér csatornáján, akkor eltudná nekem küldeni a Swift turbó részeket letöltött .mp4 formában?
Természetesen ezt a modik nem látják.
-
PuMbA
titán
válasz
tordaitibi #6767 üzenetére
Pont leírtad, hogy miért fontos a gyűjtögetés
Én is van amit leszedtem negyed éve és már leszedték, szóval tök jó, hogy lementettem.
-
Sziasztok.
Évek óta gyűjtögetek a YT.-ról.
Ne nevessetek ki, majdnem 60 éves vén szivar vagyok és Rex felügyelő, Hofi ilyesmi.
2 hónapja egy telepítésnél elnéztem a partíciókat és ugrott a DATA partícióm, az összes videóval.
Nekiálltam újra gyűjtögetni de valahogy nem megy.
Rex, stb. az nem is nézhető meg mert "A videó az országodban le van tiltva", Hofi meg eltűnt ami videó. Csak olyan van ami a hang van és egy kép a háttér végig. Vicc egy videomegosztó portálon.
Az összes színházi élő felvétel, szilveszteri élő előadás eltűnt iletve nem találom.
Hová tűntek a videók, meg miért lett letiltva az amiket még 1-2 éve tuti innen töltöttem le? -
PuMbA
titán
Atmos tuti nincs
Helypazarlás, hiszen mi a tök értelme lenne egy hangsávra kidobni 6000kbit/s sávszélességet, mikor a legtöbb embernek olyan hangrendszere sincs, amivel egy sima 640kbps-es DD5.1 úgy szól, ahogy rendesen kéne.
A YouTube-on a csillió-millió videót csak úgy lehet eltárolni, ha okosan csinálják és ebbe nem férnek bele az értelmetlen hülyeségek. Ugye egy YouTube-on lévő 4K HDR videó képminősége nem egyenlő egy Blu-ray lemezen lévő 4K HDR-rel, hiszen nem fog a YouTube több gigabájtot tárolni egy darab videó kedvéért, mikor neki 90000000000db videót kell eltárolnia.
-
atyec7
tag
Vele nem adtak semmit. A menüje állítható magyarra, de fele magyar, fele nem. Majd meglátjuk. Köszi. Több fórumon is érdeklődtem, nem egyértelmű a megitélés a Youtube kapcsán. [link] 2016 óta ezek szerint van. Majd változás. [link] Aztán meg ment androidos telefonon is. [link] Ez azért érdekes, mert ugye a Shield TV Pro is androidos alapokon fut. Szóval zavaros. Ki fog ez alakulni, ahogy az Atmos is. Arról keveset beszélnek, hogy míg a videók minősége állítható a videók alatt, addig a hang az nem. Az olyan, amilyen formában felkerült. Állítólag. Ami Atmos, én azt sem tudom, hogy valaki meghallgatta-e ebben a formátumban. Csak demo oldalakról tudtam leszedni ilyeneket, akárcsak a hdr-eket és DV-t.
-
atyec7
tag
Elovastam a "YouTube kisokos" összefoglalót a Fórum elején, de nem tudom. A Youtube megosztón van állítólag HDR videó (HDR, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG stb..) és van médiatartalom audióval (stereo, DD, DD 5.1, DD+, Dolby Atmos, DTS:X, DTS TRUE-HD stb..). Akkor ezeket mivel lehet megnézni. Nem letölteni, hanem csak megnézni és hakkgatni. A beállításoknál megy 144 -től, 480p, 1080pHD60, 1440p, 2160p 4k stb..) OK. Ez működik. De. Hogyan lehet az előbb említett HDR és/vagy más audió tartalmat is élvezni? Milyen beállítás kell, vagy hol kell állítani? Állítólag a Youtube csak stereo hangzást biztosít ill. nem játszható le a HDR tartalom, mert átkonvertálja a szolgáltató. Összefoglalva: bármilyen videó vagy audió cím is szerepel, az max. stereo és HDR mentes 4k-ban játszható le bármilyen lejátszó is álljon a rendelkezésünkre. Külföldi fórumokon is erről értekeznek.
Köszönöm.
-
törölt tag
Van arra valami megoldás, hogy ne nyögje be minden harmadik videónál, hogy lépjek be?
Azon kívül, hogy belépek. -
StLui
veterán
Hangkönyvtárba lehet találni valami értelmes zenét? Nekem borzasztó mind amibe belehallgatok, még rosszabb, mint a Movavi-ban lévő néhány alap vacak. Csak a saját videóim alá szeretnék zenéket, nem bevételszerzős, de hát ezek borzalmasak, mintha egykaptafa lenne akárrmilyen stílusra szűrök is.
-
Imy
veterán
Van akinél eddig nem ment az új videokról való értesítés, és most megjavult? Nálam továbbra sem jó.
-
StLui
veterán
Se PC-n, se TV-n nem tölt be Youtube, telefonon igen. Másnál van ilyen gond most?
-
Az új felületen hol tudom megnézni, hogy összesen hány videót töltöttem fel, hol írja ki a számát összesítve?
-
noxon
őstag
Sziasztok.
Már eléggé zavar, hogy mindig rákérdez a youtube zenés videó alatt, hogy akarja-e folytatni és várja, higy az igenre kattintsak.
Hogy lehet ez kikapcsolni? Köszi.
-
Sziasztok. Kb 3napja nem mutatja az előzményben a frissen megnézett videókat csak azokból látok amiket kb 3-4napja láttam, ezáltal sokszor azok a videók kerülnek ajánlott-hoz amiket már láttam... Valaki tapasztalt már hasonlót? Hogy lehet észhez téríteni?
-
Mizol29
senior tag
válasz
Gubek-Einste #6733 üzenetére
Ez érdekes mert én sem kapok. Pedig semmit nem állítottam el a gmail-ben sem pedig a youtube-on.
-
-
Imy
veterán
Még mindig senki nem kap e-mail értesítőt a frissen feltöltött videókról? (feliratkozott csatornák esetén)
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Mikent tudom azt beallitani, h ha elerheto az adott video akkor alapbol 1080p-ben inditsa a lejatszast? Volt erre egy "appom" a Chromba, de par hete mar egyaltalan nem mukodik es a store-ban sem erheto mar el... lehet epp ezert.
Szoval van erre v.mi megoldas?
Elore is koszonom!
-
-
No.01
addikt
Kiderult, h a tesomeknak van csaladi elofizetesuk.
2 kerdesem lenne:
- Ilyenkor 1 idoben 5 eszkoz az adott emailhez vagy osszesen 5 eszkoz?
- Ok otthon laknak en pedig kulhonban. Lehet ez problema? -
chungee
addikt
Napot!
Megáll 31%-nál
Mi a teendő
[link] -
törölt tag
Néhány videóért valóban nem éri meg.
Viszont én mióta előfizettem többet nézem, mivel nincs reklám így nincs ami zavarjon és bátran keresek és nézek sok mindent, még a feliratkozásaimat is élvezem így.
Mondjuk nálam megy róla zene is meg esetleg bulikon sok zene egymás után, azt meg jobb nem megszakítani.De nézek sok rövidfilmet is.
-
No.01
addikt
válasz
#75501312 #6723 üzenetére
Van Spotify elofizetesem kezdetek ota. Hasznalom is, de a YT az mas tema. YT original cimerol mostanaig nemigen hallottam, de ha lennen nekik tobb is ami meg tetszene is nem gondolkodnek... igy viszont, h csak neha napjan neznek meg par videot foloslegesnek erzem.
Mostanaig a uBlock origin tette a dolgoat, de v.mi valtozott mert az utobbi 1 max 2 hetben annyira sok es idegesito reklam van, h lehet inkabb leszokom a YT-rol... -
No.01
addikt
Szoval ha jol ertem akkor jelenleg nincs jol mukodo blokkolo? Marad a premium YouTube licence??
-
Out
addikt
válasz
Szakbarbár #6717 üzenetére
Azzal azért nem árt tisztában lenni, hogy a reklámokat a Youtube nem önszántából rakja a videókra, hanem a videó feltöltője állítja be (8 percnél hosszabb videó esetén), hogy mikor legyenek reklámok (videó elején, közben (akár mennyit), végén).
Szóval, ha ezzel problémád van, akkor a feltöltőhöz fordulj, de gyanítom csak kiröhög, mert ő ezzel (is) szerzi a pénzt. -
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Mizol29 #6715 üzenetére
Végignéztem egy 25 perces videót és jegyzeteltem mikor milyen reklámok voltak.
Indításnál 2 reklám. Az első 5mp hosszú, a második 2:20, 5 mp után átugorható.
2:26 - 5 mp után átugorható
6:08- overlay ad
9:13 - 5 mp után átugorható
15:05 - 5 mp után átugorható
20:55 - overlay ad
24:10 - overlay ad
Elfogadom, hogy legyen reklám az ingyenes YT-nál, és hajlandó is vagyok végignézni de azért van az a szint amikor inkább nem fogom használni mert zavaró. Lassan elérik a Discovery és Spektrum TV szintjét amikor a reklámot szakítják meg műsorral. -
Mizol29
senior tag
válasz
Szakbarbár #6713 üzenetére
Én is tapasztalom az egyre több reklámokat. Videó előtt 2 és alatta is gusztustalanul sok. Van, hogy percenként dobja be őket.
-
Szakbarbár
aktív tag
Csak nálam van túltengés a reklámokból vagy más is tapasztalt hasonlót? Céges gépen szinte minden videó előtt van 1 de mostanában egyre többször 2 átugorhatatlan reklám. Egy 13 perces videót 7 percig néztem, ezalatt 3 reklámot dobott be, utána meguntam és kikapcsoltam. Az otthoni gépemen van adblock, ott semmi reklám sincs.
-
No.01
addikt
En eleve letiltottam azokat az ertesiteseket azon csatornakrol ahol csak ritkabban nezek videokat Igy a viszonylag sok feliratkozas ellenere sem joln csak par amik alltalaban valoban erdekelnek is.
Persze mindenki mashogy all a dologhoz, de en meg a levelek kozott nem szeretek keresgelni. nem vagyunk egyformakViszont a par napja burjanzo reklamokkal meg mindig nem tudok mit kezdeni. Van uBlock origin ami mostanaig baromira jol mukodott, de ugytunik v.mi nagyon megvaltozott mert minden videomnal van, atugrani nem lehet es a leginkabb idegesito, h az esetek tobbsegeben ugyanaz a video megy le mindegy milyen csatornat nezek.
-
Imy
veterán
Pár napja nem kapok értesítéseket mailben az új videókról. Mi lehet az oka?
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Segitseget szeretnek kerni mert az utobbi napokban tortent v.mi. Eddig boldog felhasznaloja voltam a Magis Enhancer YoutTube app-nak ami kiszurte a sok es zavaro reklamok 99%-at.
Ez az arany az utobbi napokban megfordult es elegge ugytunik, h leginkabb mar semmit sem szur ki.Van v.mi mas vagy esetleg frissitenem kellene v.mit?
Elore is koszonom!
-
cocka
veterán
válasz
vigyorgó #6694 üzenetére
Akkor úgy oldanám meg, hogy asztalin vagy laptopon letölteném. Van pár elvileg ingyenes böngészőbővítményként működő VPN, azokkal együtt felteszel még valami youtube letöltőt is és akkor az offline videókat nézed bluray-en pl. DLNA-n keresztül.
Csomót én is DLNA-n nézek, főleg a webről innen-onnan letöltögetett cuccokat, mert rühellem, hogy ahány helyről vannak a videók, annyiféle felületet kéne megszoknom, ha mondjuk létezne mindhez külön app a tévén vagy az ahhoz tartozó okosítón/lejátszón. DLNA-n meg mindig ugyanazt a lejátszót használhatom, amit 100%-ig kezel a távirányító plusz a beletekerés sem olyan körülményes, mint pl. youtube-nál.
Ilyen szempontból a mobilos appját azért nem annyira szeretem, mert android boxon bár akárhova teheted a csúszkán a pontot, de sok esetben azt a csúszkát előhozni úgy, hogy meg is álljon bonyolult. A tévés appja meg azért nem jön be, mert ott asszem csak a klasszikus tekerés megy, ami lassú. Meg rohadtul laggol, mert már rég rányomok, hogy akkor most tekerjük vissza, de még halad tovább a lejátszás vagy 3-4 mpig. Az külön öröm, hogy a reklámos videóknál is egy fél óra míg rájön, hogy most reklámvideót kéne lejátszani, amikor meg betölti és számol visszafelé, az is laggol, tehát nem tud rendesen visszafelé számolni. Az elnyomásra se mindig reagál. Bár ezek lehet hogy csak a gyenge BD-H6500 procija miatt vannak. Meg hát ugye csak 720p-ig támogat mindent. 360 fokos videókat meg hál'istennek most már automatikusan lekonvertálja 2D-be, szóval nem kell anyázni, hogy már megint a palacsintanézet (kiterített gömbfelület) van csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest