-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Már egy jó ideje azt csinálja a YT h nem tölt be előre kb semmit. Vagy ha igen akkor is nagyon lassan. Most vettem új gépet és ezen is csinálja. Eddig azt gondoltam, h vmi windows vagy böngésző beállítási probléma (mert a 'régi' gépen már hagytam mondván ezen jó lesz...) de semelyik böngészővel nem jobb a helyzet. A hálózatot csak én használom mégis max 2000kbps el megy videóbetöltés (html5 stat). Steam origin mediafire vagy más vidmegosztón rendesen jön 2,5MBps el. Lehet ez ellen tenni vmit. Annyira lassan tölt. hogy 10 mpenként megáll a videó és a töltőkarika megy. Ez FHD és HD esetén áll fenn de ha már FHD monitorom van hadd ne vegyek vissza a felbontásból
A telefonom csak HD de ott semmi hasonlót nem tapasztalok. Régen ment rendesen html5 el is. Vagy most qrtak el vmit? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A telefonom csak HD de ott semmi hasonlót nem tapasztalok. Régen ment rendesen html5 el is. Vagy most qrtak el vmit?
VoidXs