Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
Bocs, de inkább megtartom itt PH-n az anonimitásomat.
Arról szólt egyébként a videó, ami szerintem teljesen természetes és úgy igaz, ahogy van, hogy Bud Spencer egy szeretni való ember volt, de színészként csapnivaló volt, ettől még béke poraira, meg szeretjük, meg imádjuk, meg blabla. Egyetlen pillanatig nem vártam mást mint dislike-okat, csak a Yt reakcióját nem értettem.
Azt már nem is említem, hogy ugyan ez a BS-es videó a FB oldalamon kapott pár like-ot (ha már Yt-on nem is) és kommentben sem reklamált senki.
Érdekes viszont, hogy az a videóm, amiben arról beszélek, hogy a magyar csapat EB kijutása (ez még akkor volt) mennyire foglalkoztatja az embereket azzal ellentétben, hogy a kormányuk kilopja a szemüket, valahogy nem verte ki ennyire a biztosítékot.
Már amikor belekezdtem (most nem rég), akkor tisztában voltam azzal, hogy aki értéket próbál csinálni, vagy értékesebb gondolatokat próbál közvetíteni, annak nézettsége nem nagyon van/lesz, ill. nem igazán lesz népszerű. Ez érthető is, tekintetbe véve, hogy az emberek 90%-a sík idióta. De az, hogy még a Yt is ezt támogatja, szerintem szánalmas.
Van pl. egy srác, aki elképesztően eszméletlenül jó és nagyon minőségi videókat csinál a vallásról, pontosabban a vallás elítéléséről, egészen elképesztően megfogalmazva, kifejtve a témát... és nem ma kezdte... alig van nézettsége. Ez is teljesen érthető, tekintetbe véve, amit fentebb az emberekről írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Androidos tablet topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest