Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Na, hát végül is csak nem ennyi. Keresgéltem, és találtam a yt-hoz chat-et. Segítvén a barátomnak írogattam valakivel. Sajna magyar nincs, így maradt a google translate.
Kértem, hogy magyarázzák meg a tiltás okát, és állítsák vissza a csatornát. Poén volt, mert mondta, hogy nem adhatja meg a konkrét okot, mert az visszaélésre adhat lehetőséget. De csak nyaggattam, és már ki is szállt, és mondta, hogy inkább hívja a főnökét. Addig jutottam velük, hogy szerintük én ( a barátom) kaptam korábban valami tiltást, mert szabályellenes tartalmat töltöttem fel, és újra létrehoztam egy csatornát (amiről most szó van), és újra feltöltöttem ezt a sértő videót. Mondtam, hogy tuti tévednek, mert nekem ez az első csatornám. Nem is értem, hogy miről beszélnek, stb. Aztán kb fél óra írogatás mondta, hogy ebben a témában már mindent megbeszéltünk, tud-e másban segíteni.
Azért furcsa, mert két éve volt meg ez a csatorna. Tehát szerintük előtte már létezett egy csatorna, amit tiltottak? Még mindig úgy érzem, hogy valami náluk ment félre. Talán volt egy hasonló nevű csatorna egy hasonló videóval? Na, mindegy, legalább megpróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dark Souls sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest