Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz Rodzser Mór #10191 üzenetére

Általában a fiókoknak van még egy belső azonosítójuk, különösen, hogy ha minden külsős dolog módosítható (email csere, youtube név, meg a belépési emailek mind cserélhetőek). Amelyik fiókba be vagy lépve mikor vásárolsz, az amelyik kapja a vásárlás jussát, nem a tőle jobbra 8. fiók ,mert az megy ugyanazzal az email-lel!

A paypalnál is 2 email (mező) van, van egyik ami a belépési, meg van egy másik, ami a fogadási.
    Lehet mind a kettő egy, de lehet külön. Arról, hogy mit lát az eladó talán itt többet tudnak mondani.
    Viszont pl a bankkártya adatok viszonylatában van revolutom, és poénból egy évig más bankkártya tulajdonos névvel fizettem be a voda számláimat (egyszer használatos kértyákkal). Kutya se szólt miatta.
    Szerintem csak a tranzakciók értéke, és a tranzakció-számok, amik alapból átmennek, aztán ha jön reklamáció akkor veszik elő az 5-7-8-10 évre elrakott könyvelést (erre van), de ezt meg a pénzkezelők, és nem küldők, kapók.

Ja és nekem mind a 3 (paypal külsős, -reges, és youtube-os címem más [meg van mellette még 200+ {simplelogin}])

Új hozzászólás Aktív témák