Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Általában a fiókoknak van még egy belső azonosítójuk, különösen, hogy ha minden külsős dolog módosítható (email csere, youtube név, meg a belépési emailek mind cserélhetőek). Amelyik fiókba be vagy lépve mikor vásárolsz, az amelyik kapja a vásárlás jussát, nem a tőle jobbra 8. fiók ,mert az megy ugyanazzal az email-lel!
A paypalnál is 2 email (mező) van, van egyik ami a belépési, meg van egy másik, ami a fogadási.
Lehet mind a kettő egy, de lehet külön. Arról, hogy mit lát az eladó talán itt többet tudnak mondani.
Viszont pl a bankkártya adatok viszonylatában van revolutom, és poénból egy évig más bankkártya tulajdonos névvel fizettem be a voda számláimat (egyszer használatos kértyákkal). Kutya se szólt miatta.
Szerintem csak a tranzakciók értéke, és a tranzakció-számok, amik alapból átmennek, aztán ha jön reklamáció akkor veszik elő az 5-7-8-10 évre elrakott könyvelést (erre van), de ezt meg a pénzkezelők, és nem küldők, kapók.Ja és nekem mind a 3 (paypal külsős, -reges, és youtube-os címem más [meg van mellette még 200+ {simplelogin}])
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Crimson Desert
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
VoidXs