Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Garmin topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Fény
tag
Én is ígyjártam.A KISÉRLETEIM KÖVETKEZTÉBEN BIOS RESETTE KELLET CSINÁLNOM.Viszont rájöttem mért nem tudok jobb eredményt elérni.1 ami szoftveriku
aláltam kingston optimalizálot csak nem tudom leszedni.ha valakinak megvan küldjétek már el köszike
a 2. ok a kingstonomon nincs borda és húzás után megterhelésnél iszonyatosan megnő a hőmérséklete.(Kaptam tippet)Külföldön ezzel a lappal és nemóriával 1400Mhz húzták(1T)Milyen lehet az eredménye progin??Nelem csak alpon engedi 1T-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i7-3770 (LGA 1155) Processzor
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

aláltam kingston optimalizálot csak nem tudom leszedni.ha valakinak megvan küldjétek már el köszike
a 2. ok a kingstonomon nincs borda és húzás után megterhelésnél iszonyatosan megnő a hőmérséklete.(Kaptam tippet)Külföldön ezzel a lappal és nemóriával 1400Mhz húzták(1T)Milyen lehet az eredménye progin??Nelem csak alpon engedi 1T-be.