- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
viragdani01 #2 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy van értelme a dolognak, különben nem csinálnák. Simán lehet az is, hogy területfüggő a dolog. Nálunk digital art megy, játékok, tv és online reklámok, collectible avatarok, játékba UI (mobil, ps, pc), ilyesmi. Meg persze a contraktorok (gyak egyéni vállalkozó külsős bedolgozó) azok mindig mindent, ami éppen szembe jön és van rá erejük, kapacitásuk.
Namost, bár mint fentebb említettem abszolút hülye vagyok hozzá, simán el tudom képzelni, hogy ehhez a fajta művészeti munkához teljesen más a fasza eszköz, akkor is ha a magam fajta tájékozatlan mukinak rajzolás - rajzolás a kettő.ui/szerk: gyors gugli alapján indesign, meg gyak a teljes adobe suite működik ipad-en is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest