- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
válasz
piglet76
üzenetére
Ugyan nem SATA III, hanem csak SATA II, de az én lapomon (ASUS AT3IONT-i) 4 port van, integrált proci és videókártya, teljesen passzív hűtés, használtan eszméletlen olcsó (legalábbis újonnan 35 ezer Ft volt, legutóbb 10e ért láttam a hardveraprón a Deluxe változatot). Én a NAS mellett (pontosabban amikor le van kapcsolva
) médiacenternek használom.Na az viszont külön jó móka, hogy amikor nem az XPEnology bootol be, hanem az OpenELEC vagy valamilyen linux, akkor hogyan érem el a benne lévő soft raid-re formázott egy szem HDD-t... Teljesen véletlen van valaki itt, aki működésre bírta egy Precise Puppy Linuxon belül az mdadm-t, hogy így is elérje az XPEnology HDD-t?

Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- G.Skill Ripjaws DDR4 16GB 3200Mhz ram /Számlával!/
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) médiacenternek használom.
Essejó