- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndrs
tag
Ma próbálkoztam a fent leírtak szerint többször is, de nem vezetett eredményre.
Ha elindítom a telepítő CD-t, akkor nem jön be a ''Welcome to Setup'' képernyő, hanem rögtön a merevlemez partícióit mutatja a képernyő alsó felén és rákérdez, hogy melyikre telepítse windózt. Javításról szó sem esik. Úgy néz ki nem látja a telepítő a hibás XP-t.
Van valami esélyem még hogy a (korábban már használt) ghost mentést használhassam? -
ndrs
tag
Szia Superman!
Köszönöm szépena részletes leírást, tegnap este nem voltam már neten amikor írtad, ma meg dolgoztam. A legelső ábra nekem nem ismerős, sőt, szinte egészen biztos vagyok, hogy nem ''szokott'' nekem a windows telepítő Javítás/Repair opciót felkínálni. Ettől függetlenül ki fogom próbálni újra a dolgot, de ma este már hulla vagyok ezzel próbálkozni.
Még1x köszönöm, amint jutok valamire megírom! -
ndrs
tag
köszi mindenkinek az érdemi hozzászólásokat!
Zoli bácsi: 2003-as ghost-ot használok
nygma: én nem linuxolok, de eddig úgy tudtam (a pqmagic flash alapú ''oktatófilmjéből'', hogy a linuxoknak nem kell primary
Superman: a fenti említett oktatófilm alapján a négyes limittel tisztában vagyok
''eredeti WinXP -n már volt SP1'': ez sajna benne van a pakliban, mert van sp1-es ghost mentésem is, igaz nem tudom melyik mentésem tartalmazza már.
Recovery console-t, mint már írtam a topic nyitóban, valamiért nem tudok indítani. Addig OK, hogy bootol az XP telepítő CD-ről a gép, de mikor kell és mit nyomni ehhez az opcióhoz?
kiskegyed: pqmagic-kel, a vinyó megvétele után állítottam be a topicnyitó hsz-emben leírt állapotokat -
ndrs
tag
valaki más, érdembi hozzászólással?
-
ndrs
tag
nagyon nyakatekerten fogalmaztam?
-
ndrs
tag
op.rendszernek primary kell, nem?
-
ndrs
tag
Szeretném az XP-t tartalmazó ghost mentésemet használni, de nem akar összejönni...
Van a vinyómon 3 primary és 3 logikai partíció. Hosszabb ideig használtam úgy, hogy az
1. primary: XP pro hu (NTFS, 10gb)
2. primary: Win98se hu (FAT32, 10gb)
3. primary (10gb) pedig üres volt.
A három logikai partíció (30-30-30gb) FAT32.
Szerettem volna egy harmadik oprendszert: ''csupasz'' XP-t a fenti kettő mellett.A már működő XP korábbi ghost mentését fel is ghost-oltam az üres primary-ra, de ettől fogva egyik XP sem boot-ol, ''hiányzó NLTDR'' hibaüzenet után csak reset-et enged.
''Helyreállító konzolt'' nem tudom elindítani az xp install cd-ről, pedig nyomogatom az ''R'' és a ''J'' gombot is (''repair'' & ''javítás'') kezdettől. Csak telepítést ajánl az XP CD, a meglevő XP javítását nem, pedig állítólag kéne neki.
Kínomban már felinstalláltam kézzel egy XP-t, csináltam rajta recovery consol-t, ott próbáltam a ''fixboot'' parancsot, de az is csak ''hiányzó NLTDR'' hibaüzenet eredményezett.
Hogyan tudnám használni a meglevő ghost mentésemet? Már megelégednék az eredeti XP+ win98se kombinációval is, csak ne kelljen megint mindent újratelepíteni, beállítani az XP-n.
BTW: a win98 működik, most is ezt használom (mivel nincs más).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest