- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
Full Control
Change
Read
mind kipipálva -
igen ....:((
-
ezek szerint az Xp -nél el lehet felejteni a multiuser funkciót.
egy felhasználonak nem rossz/nekem eddig a legjobb win/, de ha már többen használják, akkor .....shit -
kösz a segitséget!
de sajna aprobléma nem oldodott meg.
leszedtem a játékot, és modositootam a Család usert, mint comp.admin. ezután belépve felraktam a játékot. és ez utén tök jól működött minnden. után a Családot megint vissza vetem limted felhasználonak. ezután is működik a progi hiba üzenet nélkül, de a beállitásokat nem menti. pl a játék tála modositott szineit stb. persze a mappa ahol van eza a game meg van osztva... -
szevasztok!
a problámám a következő:
van egy winXp egy computer administrator és egy limited felhasználóval.
ez barátnőm gépe.
és van egy idióta játék amit barátnőm anyukáája akr használni, a limitált felhasználóként.
a játék olyan, hogy minden egyes mecs után le menti a játékosok adatait/hányszor játszott már, hányszor veszitett-nyer, a játék tábla szine-mérete stb..../ mikor véget ér egy mecs akkor gondolom mentené a megváltozott játékos adatokat, de e helyett a win bead egy ablakot, hogy nincs elég memoria, csináljak helyet a winyon...és a játékprogram bezár.
ha viszont belép a gépre barátnőm, mint /szinte/teljes jopú felhasználo , és elinditja a progit, neki tük jól , megy.
és:
ha a limitált profilt átállitjuk copmuter administratornak, és beléve játszunk, akkor is tök jol műkszik minden. de ezt nem szeretnénk véglegesen bevezetni, nehogy pl eltűnjön barátnőm profilja, pl egy öcsivel valo összekapás után.
a probléma lehet, hogy hasonlo a neros cd irással???
valaki remélem tud segiteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Acer notebook topic
- Villanyszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest