- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
Full Control
Change
Read
mind kipipálva -
igen ....:((
-
ezek szerint az Xp -nél el lehet felejteni a multiuser funkciót.
egy felhasználonak nem rossz/nekem eddig a legjobb win/, de ha már többen használják, akkor .....shit -
kösz a segitséget!
de sajna aprobléma nem oldodott meg.
leszedtem a játékot, és modositootam a Család usert, mint comp.admin. ezután belépve felraktam a játékot. és ez utén tök jól működött minnden. után a Családot megint vissza vetem limted felhasználonak. ezután is működik a progi hiba üzenet nélkül, de a beállitásokat nem menti. pl a játék tála modositott szineit stb. persze a mappa ahol van eza a game meg van osztva... -
MaUser
addikt
A barátnőd anyukájának az a felhasználóját kell úgy beállítani, hogy tudjon írni abba a könyvtárba, ahová a progi írni akar.
Az egyszerű fájlmegosztást kikapcsolod, és jobb gomb a kívánt könyvtáron, megosztás és biztonság menüpont alatt beállítod a jogait. Lehetőleg a speciális jogok beállításait használd, mivel az átláthatóbb és kikerülöd a nem látott örökölt tiltásokat. Természetesen rendszergazdaként legyél bejelentkezve. -
szevasztok!
a problámám a következő:
van egy winXp egy computer administrator és egy limited felhasználóval.
ez barátnőm gépe.
és van egy idióta játék amit barátnőm anyukáája akr használni, a limitált felhasználóként.
a játék olyan, hogy minden egyes mecs után le menti a játékosok adatait/hányszor játszott már, hányszor veszitett-nyer, a játék tábla szine-mérete stb..../ mikor véget ér egy mecs akkor gondolom mentené a megváltozott játékos adatokat, de e helyett a win bead egy ablakot, hogy nincs elég memoria, csináljak helyet a winyon...és a játékprogram bezár.
ha viszont belép a gépre barátnőm, mint /szinte/teljes jopú felhasználo , és elinditja a progit, neki tük jól , megy.
és:
ha a limitált profilt átállitjuk copmuter administratornak, és beléve játszunk, akkor is tök jol műkszik minden. de ezt nem szeretnénk véglegesen bevezetni, nehogy pl eltűnjön barátnőm profilja, pl egy öcsivel valo összekapás után.
a probléma lehet, hogy hasonlo a neros cd irással???
valaki remélem tud segiteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest