-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
red bullos tetkóra gondoltam, megis van a fejembe hogy milyen lesz de még titkos
ládaderbin nem volt senki? pedig nagyon állat volt kivéve a végén a vihar, meg tőlunk kb 100 méterre becsapott valahova a villám, akkorát szólt... 2 embert újra kellett éleszteni láttuk isOakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
Mawyx
őstag
Én is Hell-t tolok mostanában, még van egy 6os pack, meg egy megkezdett pack a hűtőben. Ha ez elfogy, aztán Bomba lesz, kaptam egy karton nagymenőt (3dl)
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
The DJ
addikt
Hát akkor hozzád képest én még nagyon kezdő vagyok a fogyasztás terén Abban viszont teljesen igazad van, hogy lassan már az egészséges szót is törölni lehetne a szótárból Helyette használhatjuk bátran a káros és a kevésbé káros kifejezéseket.
Az biztos, hogy engem is felpörget és ez jó, mert általában mikor megyünk hétvégén valahova társasággal akkor én vezetek és mivel nem ihatok, ezért ennél maradtam, de hatásos, úgyhogy a továbbiakban is vásárolni fogom eme nedűt Hetente 1x-2x néhány doboz. Viszont olvasgattam, hogy van aki a Hell-re és egyéb márkákra esküszik, azokat is ki fogom próbálni, hátha találok valami szimpatikusat.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Mawyx
őstag
Go is majdnem szokásos körülmények között (itthon, gép előtt, szokásos forgós székemben) elfogyasztva. A múltkori Adrenalin olyan rossz élmény volt, hogy a teljesen szokásos helyzetet (reggel fogmos után álmosan, saját szobában, gép előtt, forgós székben ) nem mertem bevállalni. Nem tudom mihez hasonlít az íze, de rossz nagyon pedig a doboza szép.
Nagyon fontos, hogy mindig ugyanolyan körülmények között igyuk meg, amiket össze akarunk hasonlítani, mert nekem vhogy más íze van otthon a dolgoknak, más a suliban, nem mindegy, hogy sietve bedobom vagy lassan eszek-iszok vmit, nem mindegy, hogy éhes-szomjas vagyok vagy csak úgy fogyasztom.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
Én is szeretem a tutti fruttit Régen volt ilyen cukor, rózsaszín-zöld volt.
#499) darnellsmith: ez aztán nyomós indok
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
-
darnellsmith
senior tag
sikerült össze ismerkednem/barátkoznom a (nagy gyűjtő szenvedélyemnek köszönhetően, 690 doboz... ) a red bull magyar kommunikációs manager-ével. Meghívott bulls vs lions-ra, amikor augusztusba besenyei repkedett + f1es kocsik száguldoztak a lánchídon, air race-re vip jegyekkel mentem a tesómmal, kivittek tökölre élőbe megnézni az air race-es es gépeket, meg ilyen "apróságok". Aztán Ő küldte nekem, red bullos minivel hozta két csaj pestről gondolom hozzám győrbe, + 10 doboz red bullt bele, pont annyi fér be, mázlista vagyok?
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
Mawyx
őstag
Ez tuti nagyon
Mennyire jók ezek a nem gázos hűtők, hanem ezek a termoelektromos kompresszor nélküli kishűtők? Ha abból indulok ki, hogy az autós szivargyújtős hűtők is ilyenek, akkor sajnos semmit se érnek. Ez a még akár esetleg 20fokos különbségre is képes (abból jó, ha a felét tudja valójában), ez elég gagyi. Kocsiban van 60fok, a jó esetben 40fokos ital hát khm Bár szobába raknám... Pl ezt néztem ki.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
dragonfx
veterán
egyet se hétvégén bepotolom az egész hetet tehát leszámítva kb 1.
szerintema red bull a legjobb ízben hatásban....utána burn csak ritka és drága..utána bomba(mártúl uncsi)..aztán xl...
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
molecula
csendes tag
Hát ha hányat akkor nem köcike! Én most leszokó félben vagyok max napi 1!(Az esti 2 kicsit sok volt mert hajnali 4-ig pörögtem.)Jaj te ma meg szabin vagy!
Gondoltam, hogy téged is megtalállak ebbe a totyikban.Pályázatok írását, figyelését, vállalom cégek és civil szervezetek számára! sokadik nap
-
Mawyx
őstag
Jó, de mivel vki wattot meg teszkós lónyálat is emleget, így ez nem jelent semmit
De behűtöttem, holnap reggel szokásos körülmények között tolok egy Hell-tEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
De most, 1 vagy 2 hete volt ez, 4es fólia 750ft, vmi januári akció.
Ma ittam egy Hell-t a suliban, ízlett így elsőre, de nem hiteles, mert szomjas voltam és álmos és minden bajom volt, akármilyen löttyöt felszívtam volna Az itthonit még nem ittam meg, de ha ízlik, akkor sietni kell, mert asszem a metróban 99ft, de gyorsan meg is nézem a prospektusukat neten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Digitális Állampolgárság Program
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- Tymo Ring kerámia hajsimító fésű új 6hó jótállás!
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (4 akku +sok extra)
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest