- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz Laraxior #53884 üzenetére
TejPékárúra gondolsz?
Mert ha igen, akkor DJ. Ru$y azt írta, hogy már igen(katt). -
David75
őstag
válasz Laraxior #51153 üzenetére
Jól van megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok képes elszórni 30 fontot gyorskajáldára
Szerintem messze a legjobb burgert csinálják, valami földön túli krumplival.Mondjuk Whataburger-be meg in-n--out-ba még nem voltam sajnos.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #50220 üzenetére
Hja, meg egy ilyen is jár mellé:
N8J6C8 72KP3J""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
válasz Laraxior #49824 üzenetére
olyan 'kinai' ize van.
kicsit jellegeben tavolrol a jazminos teakhoz hasonlit nekem. a leirasa szerint rengeteg minden van benne (fozott tea szurt vizzel, szolole, almale, ginzeng aroma, kokuszviz, voros sarkanygyumolcs, acai, goji berry, mangosztan meg egy csomo minden mas). szoval nem a sarkanygyumolcs van benne legtobb, az tuti nem volt kellemetlen jol lehutve, de nalam nem lesz mindennapos.ToBeY:
kuldenek/vinnek en, de azert kicsit cakkos. foleg a 'mindenkinek' reszszekra:
ejgen, nem nyaralni voltam ha mar hazazavar a ceg, jol meggondoljak mivel toltom az idomet. -
őstag
válasz Laraxior #49243 üzenetére
Melyik az öt? Összemikszült puncs, Ultra Citron, barackos Rehab, de mik még?
szerk.: Ja, h nem Magyarországról volt szó?
@szekra, akkor minden bizonnyal ilyen szürkeimportos megoldásról lehetett szó, kár, hogy akkor nem tettem el a dobozt, vagy vettem még, de fogalmam nem volt, hogy ez ritkaságszámba megy.
[ Szerkesztve ]
-
UbeRsKillz
csendes újonc
-
X@b3e
addikt
válasz Laraxior #48380 üzenetére
3 hete láttam Romában, az Olimpico "büféjében" 2€ volt. Kértem is, erre a feka gyerek elővett egy műanyag poharat, hogy majd kiönti abba, mert a dobozt nem adhatja, nehogy bedobjam a pályára., vagy nemtom
Akkor mondom köszi inkább nem. Edrinket pohárból nem, nem, soha[ Szerkesztve ]
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
Timyyy
őstag
válasz Laraxior #47949 üzenetére
Tudom hogy van, de elmebaj ami ott megy, direkt nem olvasom.
Itt normálisabbnak tűnik a társaság. Egyébként most ahogy gondolkozom, kb 1 - másfél hete hoztam én is a tescoból zero epret 139-es áron 8 darabot, annyi volt már csak kint. Kezdek megrémülni...
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Laraxior #46590 üzenetére
A svájcit meg a svédet megtaláltam most hirtelen, lehet valamelyiket kevertem, de mintha múltkor lett volna osztrákról is kép.
Jól emlékeztem, hogy ott is kint van már elvileg:
http://energydrink-at.redbull.com/red-bull-editions
Itt pedig a 44-es Monster teljes pompájában:
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Laraxior #46534 üzenetére
Próbáltam közvetlen a Helltől információt szerezni, de sajnos nincs belsős ismerősöm, így a hivatalos úton való megkeresés nem járt sikerrel, automata e-mail jött, hogy köszönik a levelemet, de ennyi.
Akinek van esetleg Tescoban ismerőse (lehet megint embargóban megkapják) meg kellene kérdezni, hátha tudnak valamit.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
CoDWaW07
őstag
válasz Laraxior #46394 üzenetére
Hirtelen azt hittem hogy Magyarországon...
Szerintem ide is ez fog jönni, vagy a naranccsárga.
Kár hogy nem a kék, vagy a fekete terjed el Európában, szerintem azok jóval finomabbak.
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
válasz Laraxior #46366 üzenetére
Magyarországra is szállítanak?
Mert multkor Amazonon néztem, és az volt kiírva hogy nem.
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.