- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- Fényképen a Poco F7
- De mennyi az annyi?
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
válasz callmeakos #31699 üzenetére
Ne bazd, nem esett le? Nem ittál elég koffeint
-
Fr0z3n
őstag
-
izzsi
csendes tag
Nektek az új Bombáról mi a véleményetek? Innen: Tata, Május 1 út, CBA 179,-
Én úgy éreztem, amikor ittam akkor inkább citromosnak éreztem (azt is mintha plussz pezsgő tabletta lett volna), utána közvetlenül már málnásnak éreztem és fél-egy perc elteltével fémes utóízű volt.
Alapjába véve jó volna, én amúgy is szeretem a savanyú cuccokat[ Szerkesztve ]
Értem én hogy benzin, de mi hajtsa?
-
rsanyi18
tag
Most volt a Tv-ben a tényekben egy riport a multkor belinkelt cikkről, miszerint akár napi 4doboz energiaital se káros egy átlagos felnőttnek.
Talán a tv-nek már többen hisznek..
Bár sok esély úgy sincs erre seSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
callmeakos
veterán
válasz adamalfabusz #31685 üzenetére
Mondjuk azt, hogy ezt meg se láttam
[ Módosította: radi8tor ]
All→M8
-
james001
veterán
Wow! Horchata-ról majd írj egy-két szót!
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
rsanyi18
tag
Aaaaaz igen
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
DJ. Ru$y
félisten
Ooo Seol ooo Seol. Mennyi van a képen? 70-80€?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
adamalfabusz
csendes tag
Egy ideig lesz mit fogyasztani
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bjørgersson #31683 üzenetére
Sima piros háttér.
-
Bjørgersson
félisten
-
Laraxior
titán
Még van elvétve itt-ott Hell XMas pack, ha esetleg valaki szeretne egyet félretenni az utókornak. 999-ért. Legalábbis két hete még volt itt nálunk
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bjørgersson #31677 üzenetére
Amin az ördögfej ott a háttérben az az "új doboz". Ilyen
-
rsanyi18
tag
válasz DJ. Ru$y #31676 üzenetére
Már egy csomószor ittam új Classic-ot, annak ugyan az az íze mint eddig. De egyik ismerősöm szerint a Magnumnak az új dobozos classichoz képest is másabb íze van... Nem hiszek nagyon neki, de majd meglátjuk
orichalcos: Megértem
-
Laraxior
titán
válasz Bjørgersson #31677 üzenetére
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bjørgersson
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz rsanyi18 #31674 üzenetére
Nem hinném, hogy különbözik, ugyanazt töltik bele ugyanazon a soron, csak nagyobb kiszerelésben. Jövő csütörtökön lesz a kezemben úgy néz ki először. Van itthon (új dobozos) Classic, ha kell akkor felnyitom a Magnumot meg a kicsit is egyszerre "letesztelni".
orichalcos
*hang* és a fiatalabb olvasók, most néznek ki a fejükből, majd felütik a Google-t vagy tovább lapoznak.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bjørgersson #31669 üzenetére
299 Ft, szerintem jövő héten vagy 2 hét múlva lesz rá akció "bevezetésre". Érdemes megvárni. Ő most jön hozzánk, azért is vett. Viszont nekem eszemben sem volt ma mikor Tescoban voltunk, így nem is kérdeztem, de, ha kérdezem lehet én is kaptam volna, szóval kérdezzetek rá mindenképpen.
-
Laraxior
titán
válasz DJ. Ru$y #31668 üzenetére
Csak egy órát voltam a parkolóban, de nem mentem be
-
DJ. Ru$y
félisten
BREAKING!
Barátnőm "talált" (kért a raktárból) Hell Magnumot a debreceni Tesco Extra-ban, ha érdekel valakit (Kishegyesi út).
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #31666 üzenetére
Ha kéri,on-ba rakom szívesen
-
Bjørgersson
félisten
válasz callmeakos #31665 üzenetére
De mivel offba irtad, igy nem szamit, szoval Debrecenben a buszveggel szemben levo kis Realban van.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz Ventur@ #31656 üzenetére
Utalok egy szazast, egy doboz Dr Peppert kuldj mar postan, koszi.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz callmeakos #31661 üzenetére
Azt azért írd oda, hogy BP-n kell a bolt, mert az adatlapodon, már csak a London van.
-
callmeakos
veterán
Az új Watt megtalálható honlétéről van valami pontos infó, merre? Ha már itthon vagyok, felmarkolnék egyet
Apropó: most láttam egy srácnál uj Bombát. Hogy az a doboz milyen ronda, pfejjj. Merénylet a jóízlés ellen
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz rsanyi18 #31655 üzenetére
Ma is voltam Sparban, hétfőn Intersparban, és hát... Hagyjuk. Elszomorító. Egy sor nem sok annyi nem szokott kint lenni, Watt, Burn, Hell, 1-2 különböző íz meg a Sparosokból minden fajta. És ennyi.
Vettem Rise-okat megkóstolni, Magnumot nem sikerült levadászni, helyette megvettem az utolsó tálca Multis Hellt a Tescoban.
-
Ventur@
senior tag
Málnás Bomba: Pipa!
- Savanyú, mint a fene, nyomokban érzem csak a málnát benne.
- 140 gombot kérnek érte.
- Miskolcon a Búza-téri Piacon beszerezhető.Doboz meg csalódás. Mint valami gyógyszeres flakon .
Viszont a Dr Pepper Vanilla Float Limited Edition egy mennyi manna nekem. Jól behűtve csak úgy itatta magát .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
rsanyi18
tag
válasz Drenadar #31654 üzenetére
Érdekes.. sokan mondják hogy a Spárokban alig van energiaital. Nálunk mindig van Burn, Watt, Hell, Bomba, Monster meg ügye a Fitt és a Spáros. Rendesen ki van pakolva belőle tisztes mennyiség és még a hűtőben is van...
Modjuk az itteni Spar a nagy(obb)ak közé tartozik..Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
albert8
veterán
válasz gyarmatinic #31645 üzenetére
Egyetemi privát
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
rsanyi18
tag
-
Laraxior
titán
válasz rbalint88 #31648 üzenetére
Jajamm
-
rsanyi18
tag
Venni akartam Sparban Monstert de nincs se sima se Assasult... Jól elkapkodták, pedig tegnap még nagyon sok volt a polcon és a hűtöben. Vettem egy A.Z. Monstert
-
gyarmatinic
tag
Nyíregyházán merre lehet új Bombát kapni?
Az epres Wattra sikerült lecsapni (pont az utolsó 2 doboz volt )Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
DJ. Ru$y
félisten
Ilyesmire gondolsz?
Jó pár éve volt a Hellnek egy próbálkozása Energy + Vodka és Energy + Whisky, rövid lefolyású dolog volt. Most nincs itthon egyelőre ilyesmi, ha jól tudom. [Érdekes, hogy a sima energiaitalra pedig ráírják, hogy alkohollal nem ajánlott a fogyasztása]
-
x_o_n
veterán
Nem tudom ide illik e,Otthon kaphatóak már ezek a sör+energiaital féle keverékek?vagy nem is tudom minek nevezzem,van belöle alkoholos és alkohol mentes,kostolásra nem birtam rávenni magam
-
szekra
Topikgazda
válasz callmeakos #31623 üzenetére
Igen. De nyilvan nem sparra meg coopra gondolok. Jo helyen kell venni.
-
törölt tag
Néztétek mennyi baromság összejött annál a cikknél amit linkeltetek? Tehát mint várható volt továbbra is ugyanannyi a mocskolódók száma, sőt még több mert erre még jobban ráugrottak. Amúgy szerintem ez is volt a cikk lényege, kattintásgenerálás, mert a sima káros az edrink típusú cikkek már senkit se érdekeltek, ez meg most igen, meg majd jön a többi rákontrázó amire szintén lehet kattintgatni stb.
Aztán persze erősen kérdéses az egész cikk valódisága sok szempontból, mindegy mi itt tudjuk jól hogy mi a valóság kb meg mi nem. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz rbalint88 #31629 üzenetére
Nem tudom, nekem pont az utóízével nem volt bajom, de ahogy belekortyolok, olyan, mintha simán mentolt vennék a számba, és nem Mojito íze van, viszont a Mojito Bombával nem volt bajom... Light, teljesen vállalható... Reggel nem célszerű inni, mert cukor is kell a szervezetnek, ebben meg édesítőn kívül nem sok minden van.
-
vwpolopg
őstag
Nagytétény, angeli utca buszmegálló kisbolt, rippert kivéve összes Monster 189!!!!!!!! Nem szavidős, 2016-17ig jók. Hajrá
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz DJ. Ru$y #31628 üzenetére
Tegnap voltunk lidliben, a pozitív mojito-s és áfonyás tapasztalat után merész voltam és vettem egy light-ot is. Most kortyolgatom. Lehet, hogy nagyon reggel van még és ennyire kell a koffein, de egyelőre teljesen vállalhatónak tűnik, nincs semmi förmedvény utóíze, mint általában a műcukrosoknak.
Mojito-snak meg könnyen lehet fogkrémes utóíze a menta miatt. -
DJ. Ru$y
félisten
Nem tudom ki irta, hogy fogkrem izu a mojitos X Act, de teljesen egyetertek, az utoizevel nincs baj, de az a rossz iz, amit kortyolasnal erzek, huuu
-
vwpolopg
őstag
Vettem tegnap RB lime-ot, lejárat -1 nap, 50% kedvezmény, 219,-. Ment volna a lefolyóba, olyan ocsmány utóíze volt, kollégám megitta, hogy ne pazaroljam a pénzt, neki ízlett
Szintén tegnap, új bomba, 1x megittam, többet köszönöm nem, főleg nem a pofátlan 199,- forintos áron...
Ma meg egy Monster orig ugrott a kosárba a spar 299,-es ára miatt
-
izzsi
csendes tag
A tatabányai Eurofamilyből máma hoztak nekem új wattot 350Ft/3db áron. Máshol van meg 180-ért adják
Értem én hogy benzin, de mi hajtsa?
-
ToBeY
nagyúr
válasz callmeakos #31623 üzenetére
Aha,nyár végén ősszel az egyik helyi pékség 275 adta a monstert.Mostmár 300 adják,szemetek
-
törölt tag
Akkor itt ez is 400Ft lesz nálunk mint a Monster. Ha egyáltalán ideér. Bár mondjuk 400 azért nem, 350-re fogják kalkulálni szerintem. Azért venni fogom ha elér ide, olcsóbb mint a két kicsi.
-
laki40
csendes tag
A Sparban ismét akciós a watt 99FT .. majdnem lemaradtam
A hell multivitamosnál nem mindegyiknek van leragasztva a kódja én pl. egy CBA-ból vettem hoztak 3 kartonnal
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bjørgersson #31618 üzenetére
Hopp, most látom, hogy a Hellt nem is írtam bele. Ja, 139 Ft / db, durván jó ár...
-
Bjørgersson
félisten
válasz DJ. Ru$y #31616 üzenetére
Ja, baszod, azt hittem privat uzenetre gondolsz.
Latom mar, Vamospercsi ut, az sajnos nagyon kiesik nekem.
-
rsanyi18
tag
Mindenki nyugodjon le a p*csába. Lesz majd akciósan 250ft is a nagy Hell
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bjørgersson #31613 üzenetére
Itt írtam és Privát a bolt neve. Keresőbe dobd be, hogy privát remélem kidobja.
-
Bjørgersson
félisten
válasz DJ. Ru$y #31611 üzenetére
Biztos nekem irtad? Nem latok toled uzenetet a privatok kozott.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bjørgersson #31610 üzenetére
Privátban amit múltkor írtam, akció nélkül alapáron 139 Ft, szóval neked is az anyukádat, mert itt 180 alatt nem kapok, csak ha akciókor elmegyek Tacskóba.
-
Bjørgersson
félisten
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #31608 üzenetére
BP-en meglepően sok helyen igen /Tudom anyukámat
-
Bjørgersson
félisten
Mert nyilvan mindenhol 250-300 a Monster, meg 150 a Hell.
-
Bjørgersson
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Kuponkunyeráló
- Premier előzetesen az Alien: Rogue Incursion (PS5/PSVR2, PC, MQ3)
- BestBuy topik
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- Vaku topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest