- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz Danecay #8301 üzenetére
A kicsikart valasz ellenere is rakerdeztel megegyszer. Az a baj hogy mindenki okosabb mindenkinel es senki nem kovet utasitasokat, foleg nem helyesen. Ha csak az utasitasok lesznek leirva akkor se lesz ugy.. annyiszor jartam mar vegig hogy unom. Azert irom mindig melle a mit hogyan melle hogy miert hogy ertsek, hogy ne menjen a dolog felre, hogy tudd mit miert csinalsz. De am legyen. Ez nem az XDA. Bar ott is ugyanez megy, csak pepitaban. Es epp ezert nem irtam mar ide se custom ROM osszefoglalot vagy ujdonsagokat, tweak-eket se meg semmit mert felesleges. Szoval visszaterve a sajat dolgodra ujra ugyanazt tudom mondani, hogy a biztos az az, ha ROM install, format, egy start, vissza recovery-be, data visszaallit. Azt mar nem is irom le hogy miert. Se azt hogy mi es hogy lehet buktatoja mar maganak a mentesnek es azt hogy lehet megoldani. Es akkor itt igy nekem ennyi is lesz, majd max. kuldok ROM linkeket mikor van aztan jonapotkivanok, emelemkalapon, ajanlommagamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976