- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szs85
aktív tag
válasz
perzeus #1311 üzenetére
Szerintem nézz egy neked tetsző rom-ot és telepítsd rá a true phone dialer app-ot, amiben van hívásrögzítés.
A telegram-on virul a modell, párját ritkítja, hogy mennyi custom rom készül rá.
A crdroid az én megitélésem szerint egy elég fürge rom, elsőre fapados lehet a kinézete, de belakva egy finomítható.
Itt és itt is van leírás a telepítésről.
Ha fenti crdroid-ot választod, akkor az ott lévő recovery-t telepítsd. Fastboot módban a telefon a pc-vel adb-n keresztül kommunikál. Innen letölthető.
-
szs85
aktív tag
válasz
#61872278 #1269 üzenetére
1, 3: Nekem céges telóm volt, és miui 11.xx alatt nagyon elégedett voltam vele, és mikor frissítettem a 12-sre, feltűnt hogy alatta nem az igazi. Ezután unlockoltam is, és eu rom 11-es verzióját nagyon szerettem.
Ami akkor szint lépés volt számomra a Blissrom 10-es androidos verziója (aminek a maintainer-e egy magyar fórumtárs volt), ami után a cégtől való kilépésemig rajta is maradt, nagyon szerettem, tényleg suhant alatta.Kollégáim a 8T-jükre többször panaszkodtak az általad említett lassúság és fagyás miatt.
-
szs85
aktív tag
válasz
joolaci67 #1241 üzenetére
A contact lista szinkronizálása automatikus a google fiókkal a core csomagban.
Itt találsz leírást. Én a core-t javaslom. -
szs85
aktív tag
válasz
joolaci67 #1239 üzenetére
Itt az első bibi, 13-as androidra 14-es gapps került.
Kezd előröl a folyamatot: fejlesztői menüben, usb debugging bekapcs, ujjlenyomat-minta törlés, minden fiókból kilépés. Majd recovery wipe-olj mindent aholgy korábban, és az általad feltett crdroidra, a gapps core 13-at javaslom.
Tehát miután flashelted cr-droidot, maradj a recoveryben és flasheld a gapps...zip-et is. Majd miután sikeresen befejezte, lesz ott egy wipe gomb/csúszka, ha twrp-ben vagy, wipe-olj, és Reboot System.Remélem követhező.
-
szs85
aktív tag
Én mindig a core-t szoktam, nem akarok google tárcsázót, üzenetküldőt, drive-ot, youtube-ot, zenét, one-t, meet-et meg minden vackot feltelepíteni, csak egy play áruházt meg gms keretrendszert.
Fontos, hogy adott android verzió stimmeljen, android 13-ra 13-as gapps-ot telepíts.Ahogy a crdroid-ot, recoveryből flash-eld a zip-et.
Érdemes cdroidra váltani, az nem él saját életet mint az andrid?
Dehát ez is android, nem értem a kérdést. -
szs85
aktív tag
válasz
Bratyeszka #1145 üzenetére
Sehogy, max egy másik alaplap. Nem a zárt bl az oka.
-
szs85
aktív tag
Én nem nagyon szoktam más telefonján rom-olgatni, de ez én vagyok. A szülőmnek adtam most egy használt Redmi Note 7-et, és mivel megszokta a miui-t, így ide is az került (xiaomi.eu).
De több régi Redmin és Redmi Note-on nagyon szépen fut a 13-as android verziójú ArrowOs, ami az eddigi tapasztalataim szerint letisztult és példásan optimalizált rendszer, de hiányzik belőle pár miui-ban vagy más rom-okban megszokott feature.
Például nekem:
- a három virtuális gomb testreszabhatósága hiányzik (pl középső gomb hosszan nyomva a kijelző kikapcsol)
- hangerő gombok plusz funkciója
- testreszabható quick settings panel
- hangrögzítésDe a rendszer friss, pörgős és mennek az ota frissítések is.
-
szs85
aktív tag
válasz
PCProfessor #1138 üzenetére
Gratulálok. Elismerésem, hogy nem hagytad annyiban.
-
szs85
aktív tag
válasz
PCProfessor #1135 üzenetére
Az én tapasztalatom az, hogy a twrp-vel kell ügyeskedni, a megfelelő verziót fellelni, egyes android verzióváltásnál kér jelszót. Szerintem erre értheti az additional steppet, de ez csak az én tippem.
Mostanában a 12-es verziót bűvöltem rá egy Redmi Note 7-re, és ott volt kihívás a recoveryben matatás. De feltelepítés után már minden simán ment. -
szs85
aktív tag
válasz
PCProfessor #1133 üzenetére
Hol írták?
-
szs85
aktív tag
válasz
PCProfessor #1131 üzenetére
Ha a twrp fent van a telón, márpedig fent kell lennie, ha custom rom rajta van akkor szinte gyerekjáték.
Előtte töröld az autentikációkat és a fiókokat, majd mentsd le a személyes dolgokat, és az itt található leírás alapján sztem könnyen végig tudod vinni a folyamatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest