-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
guyver
senior tag
válasz Viktor0610 #24679 üzenetére
Közben megtaláltam, melyik appokat kerülje meg, most már jó. Köszi
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
Blokada-t használja valaki? Wifi-n hol működik a vpn hol nem. Pl töltés után működik egy darabig wifin, reggelre meg csak mobilnettel megy. Azt írja ha kényszeríteni akarom a vpn-t, hogy azért nem csatlakozik, mert nem biztonságos a hálózat. Tud erről valaki, valamit?
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
A gyári rom támogatja az f2fs fájlrendszert? A custom kernelek között van e olyan, ami szintén gyári romra mehet és jobb is mint az original?
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
Nah. Lejárt az idő, ha unlockolom, akkor vissza áll minden gyárira, de minden törlődik a telóról? Képek, zenék, videók, stb?
[ Szerkesztve ]
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
Irreálisan soknak tartom a standby merülést 2 simmel. Kapcsolgatni ki meg be ha épp kell a net, meg macera. Nincs erre valami megoldás?
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
válasz theooracy #21661 üzenetére
Nálam is a csinálta a pebble órámmal. Törölni kell a párosítás mindenhol, órán, alkalmazásban, bluetooth beállításokban. Utána újra próbálni. Ez után is sokadik próbálkozásra jött össze, de azóta jó megint. Remélem nálad is megoldódik.
[ Szerkesztve ]
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
válasz Peaceliker #21525 üzenetére
Röviden, egy swap a ramban, amibe tömörítve kerül az adat. Linux-on anno használtam.
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
válasz Peaceliker #21518 üzenetére
Meg ne feledjük, hogy a xiaomi telefonok használnak zram-ot. A négy gigásnál 2, a háromnál 1.
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
válasz Viktor0610 #21257 üzenetére
15% óránként kijelzővel, készenlétben 7%. Frissítés előtt 7% óránként és 1% alatt volt.
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
Ma 15/7% volt a fogyasztás. Tölthetem minden nap. Azért ez elég bosszantó. Meg az akkunak se tesz jót.
Poco F3 & Gear S3
-
-
guyver
senior tag
Note 4 után csalódtam az üzemidőben. Ott 0.3-0.5 % volt a merülés kikapcsolt képernyővel, a SOT meg több mint 10 óra. Mondjuk bekapcsolt képernyő mellett ez se fogyaszt jobban, 1-2 százalákkal több óránként, de érthető, erősebb a proci. Remélem a pie alatt javulni fog a helyzet.
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
A Note 5 AI és Pro telóra ugyanaz a szoftver megy? Mert nekem elvileg AI van, de az ota file-ba benne van a pro szó és felment rá.
[ Szerkesztve ]
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
válasz Viktor0610 #21137 üzenetére
Óóó köszönöm, erre nem is gondoltam! 4g is lett csak meg kellett cserélnem a sim kártyákat.
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
Valami történt a telómmal. Tegnap régiót váltottam, hogy legyenek témák. Azóta a netes kártyámon csak 3G van és a netkapcsolat se jön létre. Mindegy melyik sim foglalatba teszem, meg ugyanezt csinálja ha az asszony netes sim kártyáját teszem át. De a sima sim jó, net is megy és 4g is van. Lehet egy factory reset segítene, de nem szívesen csinálnám meg, ha van rá megoldás. Nem is értem mi történhetett. A régiót vissza állítottam, de a probléma ugyanúgy fennáll.
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
válasz Pityu. #21107 üzenetére
Tudtommal a note 6 és 7 széria műanyag kívűl, de a váz aluminium. Nekem pl. mindegy, mert úgyis tokban van.
Másik dolog. Felhívtam a Telen*rt, válasz a volte-re: Nem tudja aktiválni, mert alapból aktív minden olyan telefonon, amelyik gyártó megadta az erre alkalmas készülék listát. Tehát amit ők árulnak + amiről tudnak, hogy biztosan tudja a volte funkciót. Az ügyintéző szerint, ha a xiaomi jelzi feléjük, hogy a note 5 tudja ezt, onnastól aktív lesz majd. Választ nem tudott adni arra, hogy a több mint 1 éve kiadott készülék mikor kerül fel a listájukra vagy egyáltalán felkerül e, mert előre nem látja, hogy mely készülékekkel lesz bővítve a hálózat. Hogy ez csak vakítás volt e vagy nem, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
-
guyver
senior tag
Biztos volt róla már szó, de új vagyok, nem akarom az egész forumot végig olvasni. Ez a VoLTE elvileg aktív, de ha telefonálok vagy hívnak, atvált 3G-re a net. Szolgáltató függő?
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
Üdv mindenkinek!
Vettem egy Redmi note 5 telót. Próbáltam a fenti video alapján unlockolni a bootloadert, de nem sikerült, majd harmadik próbálkozás után, azt írja a pc-s program, hogy 1 hónapig nem próbálkozhatok. Mit rontottam el?
[ Szerkesztve ]
Poco F3 & Gear S3
Új hozzászólás Aktív témák
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: A papírszerű TCL kijelző egy fokkal jobb lett
- One mobilszolgáltatások
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Facebook és Messenger
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest