- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
margithid #719 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok. Szerintem meg fogjuk szokni a méretét
(#718) wolfman: Jelenleg egy Redmi 3S-t használok, kb. 1,5 éve. Azt kell, hogy mondjam, hogy sok telefont megfordult nálam (Samsung, Lenovo, HTC, stb.) és ez a Xiaomi ami a legkevesebb bosszantó kis hibát tartalmazta.
-
-
fcnato
csendes tag
válasz
margithid #583 üzenetére
Sajnos csak kinai
akinek nem surgos, inkabb eustockot valasztanam (spemallrol meg nem rendeltem nem tudom hogy megy a gari)
Ami fura az a monokrom ertesitesi led pedig ugy orultem volna egy mi3-hoz hasonlo alkalmazasonkent valaszthato rgb noti lednekAksi folyamatos nyomkodas mellett kb 10%/ora mobilnet sok aktiv appal egyutt
-
trebrona
nagyúr
-
Jeami
tag
válasz
margithid #456 üzenetére
Na ja, de akkor nem lenne szép vékony...
Azért az A1 legalább full fém volt hátul is, külsőre is prémiumabb mint egy Redmi. Nyilván ilyen lesz a 6x/A2 is... Viszont a 660 már csúcskategória alja... Igaz nekem a 625 is elég volt de így többet kap az ember kívül belül.
Most én is Note 5-re fogok váltani de kíváncsi vagyok az A2-re ha lesz...
-
válasz
margithid #358 üzenetére
Spemall HU warehouse 3/32 arany 239,99 USD. 270-es árfolyammal ez 64,8k HUF
Elvileg ennyi lesz kb. 1 hét múlva az EUStocknál a 4/64-es, igaz csak 1 év garanciával.
Személy szerint a 4/64-es modellt preferálom, mert 2 sim-et használok és nem mindegy, mennyi a tárterület, mivel SD-s bővítés így kilőve. Ergo én megvárom az EUStock-os lehetőséget.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
margithid #358 üzenetére
Ahogy olvasom EUstock 2-3 hetes késést tart lehetségesnek az eredeti 17.-i datumhoz képest. Az ár a jelenlegi $ árfolyam mellett megegyezik a Spemallossal és a szallitasi ido is azt sejteti hogy kb. egyszerre lesz nalad akarhol rendeled. A kulonbség a +1 év gari spemall esetén. Hogy ezzel mire mész, majd akkor derul ki ha szukseg lesz ra.
Dönts szived szerint, tudom hogy baj eseten jobb lenne mast okolni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
margithid #333 üzenetére
Mi a nem normalis ebben? Ha ugyanugy megcsinalja ez a cég mint egy masik, akkor ugyanott vagy...
És ez nem Spemall képviselet, csupan egy szerviz.
kelzsoca: vagy postan elkuldod neki. Talan a Wayteq futárt kuld az EUstock-os telókért? Itt legalább nem kell márványlapon lefotózni a készüléket gariba való leadás elött, hogy nem hajlott...
-
kelzsoca
félisten
válasz
margithid #331 üzenetére
A facebook oldalán: Iphone, Androidos készülékek, Kínai készülékek, Tabletek szervize. A munkákat otthon végzem másodállásban!
Úgy hallottam, hogy ha problémád van a készülékkel, felhívod az embert, találkozol vele az utcán, átveszi a készüléket, és majd értesít, vagy te hívod mikor lesz kész.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
margithid #289 üzenetére
Én össz vissz 61EFt ért vettem a telót a gearbesten ebbe már benne van a tok meg az üvegfólia is,igaz várnom kell de ez van. Bár ha mások fentebbi hozzászólásaira adok,hogy hülyeség külföldről rendelni akkor nem lenne mite várni mert teló se vennék,de így legalább lesz telefonom. Nekem most minden forint számít.
-
-
Terentius
őstag
válasz
margithid #293 üzenetére
Addigra meg már ott lesz a Note 6 ami miatt meg nem érné meg ezt megvenni. Te vennél most Note 4-et, amikor itt az 5?Gondolom nem, tehát szitu ugyanaz lenne. Nekem most Note 2 van már 2 és fél éve, amit egy olyan kínai oldalról rendeltem tréfamentesen ami kvázi már sehova nem szállít így, ezért szerintem Eustockról rendelem a hazai gari miatt és a kb. 2 napos szállítás miatt a Note 5-t.65 szerintem nem rossz ár érte, persze az jobb lenne ha csak 50 lenne a 4/64-es
-
válasz
margithid #289 üzenetére
Nem lesz semmi nagyobb akció.
az Eustocknál mindig a kinti árakkal van szinkronban.
Ennél olcsóbb nem lesz, majd csak fél év múlva.
230$ a 4/64-es Gearbestnel , de szerintem nem éri meg kintről rendelni.
Várhatsz, de felesleges.
Miért lenne kerdes, hogy mennyi lesz Eustocknál...? Kint van a Facebook oldalukon.
( Ha mindig csak vársz, hogy olcsóbb vagy jobb legyen, sose lesz új mobilod...)
-
-
-
válasz
margithid #243 üzenetére
Igen, ezek jó árak.
Az Eustock árai mindig úgy vannak belőve, hogy ne érje meg azon rágódni, hogy akkor megrendelem kintről.
Én emiatt nem is nagyon variálok, megyek a biztosra. Régen sokat rendeltem kintről, de mára semmi vonzereje nincs, mert hamarabb se ér ide. Nagyon ritka az, amikor olyan akciót sikerül kifogni.
Inkább kiegészítőket, de pl Amazfit Bip is kapható már idehaza, szóval, lassan minden smart kütyü
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AliExpress tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hegesztés topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest