- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ Diablo
tag
Sziasztok!
Jelenleg Miui 9.6 xiaomi.eu beta 8.4.26 rom van fent. Ha twrp-ben flashelek egy miui 10 xiaomi.eu 8.9.20-at, akkor meg fog maradni minden? (Beállítás, programok stb?) Most nem szeretnék friss telepítést.
Köszönöm!
-
DJ Diablo
tag
Igen, rootolt a telefon, magisk van fent. Rom: MIUI 9.1 xiaomi.eu 7.12.7
A korábbi hozzászólásod alapján ellenőriztem ezt a hearing aid kisegítő funkciót, de nem láttam ilyen ikont sehol hívás közben. A hívás közbeni hangerőre vonatkozó lépcsőzetes beállítást nem találtam sehol.
XDA linket megnéztem, köszi. Az RX3 digital volume az a fül hangszóró értékét állítja? Csak mert a leírás csak a hangerő növelésről szól, de nem írja hogy ez a fül vagy a rendes hangszóróra vagy mindkettőre vonatkozik.
Az első telót eladtam (3/32 Eustock), mert jött egy jó lehetőség a Gearbestről. A 4/64-et megkaptam 41575-ért.
Emiatt nem küldeném vissza, max kérek rá kis partial refundot. Az az érdekes, azóta volt kb 7-8 hívásom, de azóta nem csinálta....(#21498) pulutodurumo
Köszi![ Szerkesztve ]
-
DJ Diablo
tag
Sziasztok!
Visszakeresve másoknak is akadt problémája a hívás közbeni hangerővel. Minimumon is nagyon hangos. Nem szeretem, ha mások is hallják miről beszélek. A Note 2-n kb az volt a full hangerő mint most a Note 4-en a minimum. Az ajánlott két programmal nem tudtam lejjebb vinni az értéket sajnos. Van erre valami megoldás már? Előjött, hogy egy két hívás közben berecseg a hangszóró. (Lehet a munkahelyi környezet bejátszik pluszban) Cserélt már valaki fül hangszórót? Ha jól nézem, ugyan az kell bele mint a Note 2-be. Abból van még otthon, mert a Note 2-n is cserélnem kellett.
Egyedül a hátlap levételtől félek. Könnyen lejön? Ezt a videót találtam a cseréhez. Az ujjlenyomat olvasónál ragasztást mutat. Rákerestem arra a ragasztóra ami a videóban van, de biztos jó hozzá? (Cipő javításhoz is mutatja) Ha még egyszer gond lesz vele le lehet szedni újra az olvasót sérülés nélkül? Vagy vissza lehet tenni új ragasztás nélkül is? Ez a ragasztó.Köszi a válaszokat!
-
DJ Diablo
tag
Segítségeteket kérném!
Mivel nem tudtam törölni a régi készülékemet és nem látta a Mi Cloud az új telefont, ezért regisztráltam egy új fiókot, de itt a készülék listánál azt írja 0 készülék. Szinkronizálás bekapcsolva, eszközkeresés is.
Az eszközkeresésben ott van a Redmi Note 4, de csak ott. A telefonon a Mi Accountban a telefonszám mellett ott van, hogy aktiválva. Mit rontok el? Szeretném nyitni a bootloadert, hogy vissza tudjam rakni a mentéseimet, de már pár napja ezzel szenvedek. Már megjártam a régi készülék törléssel a MIUI fórumokat, chat supportot india, hongkong stb. Senki nem tudott segíteni, ezért regeltem újat, de ez sem jött be. Aki tud segítsen.Köszönöm!
-
DJ Diablo
tag
Sziasztok!
Én is lecseréltem a RN2-t.
Olyan gondom van, hogy a MI Acc-ból nem tudom törölni a régi telefont. Letörlöm, de amint újra belépek vagy lefrissítem az oldalt újra megjelenik. A RN4-en be tudok lépni az acc-ba, de webes felületen nem látszik csak az eszközkeresésben. A telefonon az egyéb eszközökbe ott a régi telefon. A MI flash reklamál, mert csak a RN2-t látja. Mi lehet a gond? Az asszony telefonjával nem volt ilyen. Lehet az volt a probléma, hogy beléptem egyidejűleg a még aktív RN2 mellett?
Várom az ötleteket. Végső megoldásként regelek újat.Köszi!
-
DJ Diablo
tag
válasz micafighter #13123 üzenetére
(#13128) crok
Már egyedül csak a viberrel szívok. A többit már visszaállítja.
Viber Restore
Keresgettem a neten és a fejlesztői beállításokban van egy olyan opció, hogy telepítés usb-ről. Ez legyen aktív. Nálam így lett jó. Fagyasztás is működik.
A viber csak pörög de nem történik semmi. Egy pillanatra megjelentek a régi üzenetek majd eltűntek, aztán aktiválni kellett.
Most találtam egy leírást, hogyan is lehet visszaállítani a régi üzeneteket csak most meg nem hajlandó több kódot küldeni (megvolt a napi max)[ Szerkesztve ]
-
DJ Diablo
tag
Titanium Backup működik rendesen magisk-el valakinek? Nálam nem megy, csak pörög de nem állít vissza semmit. Egy megoldás van, ha a mentésből kiveszem az apk-t, feltelepítem, majd arra pakolom az adatokat.
Lehet Supersu kell neki? Indulásnál reklamál, hogy nem biztos, hogy működni fog magiskkel.
Ha cserélni akarom a magisket supersura, akkor a romból a boot.img-t újra kell flashelnem? Jól gondolom?
Ha másnál megy, akkor ne tartsa magában a megoldást.
Köszi! -
DJ Diablo
tag
Valaki segítsen bootloader nyitásban.
A régi mi unlock már nem működik. A frissel meg 72 órát kell várni? Most ez komoly?
Az az érdekes, hogy az usb hibakeresés az aktív marad, de az oem feloldás az inaktív lesz egyszerre, ha visszalépek a fejlesztői beállításokból. Az összefoglaló szerint csinálok mindent. -
DJ Diablo
tag
Sziasztok!
Bootloader nyitásnál ilyen hibaüzenetet kapok: 您所在的IP申请次数超标 (A túllépett IP-kérelmek száma)
Ilyenkor mi van?Köszi!
-
DJ Diablo
tag
-
DJ Diablo
tag
Sziasztok!
Redmi Note 2-t vált egy RN4 Global 3/32.
Van hozzá MI Account. A kérdés az lenne, hogy csak le kell választani a RN2-t és hozzáadni az új telót vagy regelni kell új accountot? Váltáskor a fájlok törlődnek vagy megmaradnak?
Jelenleg ahogy olvasom a legmegbízhatóbb rom a 8.5.8.0?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest