- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
vadkörte #7800 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta, nem Note 4X-ről, hanem sima 4X-ről volt szó.
De azért hozzátenném, hogy a Note 4X kevesebb variánsa (konkrétan csak a 4/64GB-os verzió) szereltek MTK Helio SoC-al, míg a Note 4 esetében csak a Global verzió Snapdragon-os, az összes többi X20-as. -
-
crok
Topikgazda
-
-
-
Viktor_bb
csendes újonc
válasz
vadkörte #6317 üzenetére
Szia!
Én kb. két hete használom a 3/32-es verziót. Lumia 735 után, még mindig fülig vigyorral (a nagy hőség ellenére is).
Tökéletesen elegendő, fut 15-20 app, elérhető mellette még 1-1,3 GB RAM, tehát tartalék van bőven.
Eddig 3 naponta töltöttem, de most lightos használat mellett (napi 2-3 óra zenehallgatás, 1-2 telefonálás, némi netezés) ma reggel indultam a 3. napra a legutóbbi töltés után 69 %-os töltöttséggel.
Összeszerelés példás, összes magyar teszt is alátámasztja, illetve YT-on van hajlítós erőpróba is. Nem az a fajtának tűnik, amire ha ráfújsz, elnyekken
Én innen vettem háztól-házig garival, akkro 2 600 Ft-tal olcsóbb volt:
[link]
Remélem tudtam segíteni a döntésben -
törölt tag
válasz
vadkörte #6306 üzenetére
3/32 tökéletesen megfelel az általad támasztott követelményeknek. Ram szerintem bőven elég általános használatra, a tárhelyet meg tudod bőviteni. Mindezen szempontok alapján 52k-ért ez a telefon több mint best buy. Pixel problémám nekem nincs. Még!!
Anyag összeszerelés szerintem kiváló. Az akkuidő meg ugye mondhatni pazar.
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
vadkörte #6306 üzenetére
Note 4X 4/64 61-62e körülbelül, én Honorbuyról vettem és a szállítás is ugye benne volt ebben az árban. EU raktárból jött és van rá 1 év gari. A +2000e nem nagy összeg, persze ezt neked kell eldöntened.
Összeszerelésről nem tudom hol hallottál rosszat, talán 1-2 ember írhatta aki már pofára ejtette a telót és azért nyekereg neki valami, vagy egyéb "júzer error". Amit felszoktunk hozni az a videofelvétel alatt a hang és ritkán kijelző pixeljeinek befagyása vagy elromlása de azt is csak néhányan veszik észre ekkora pixelsűrűségnél.
Az általános tapasztalat, hogy rengeteg főzött rom van rá és van módosított kernel is. Nem fagy, gyors és jól teszi a dolgát.
Bárkinek ajánlanám!, ez a telefon kategória Samuéknál vagy más pénzsóvár brandnél dupla ennyi lenne MINIMUM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest