- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
BullZeye #361 üzenetére
Március eleje óta van ilyenem, volt benne Voda-Telekom, Telekom-Telekom, Voda-Voda és semmi hiba nem volt. Se MIUI-n, se Custom romokon.
Most SIM kártya adapterrel használom, hogy legyen SD bővítés és dual SIM is, de még így is hibátlan.Duliee: B20-asból, ami nem a 4X, szerintem is nekem volt kb az elsők közt. Volt egy jó ajánlat Honorbuyon, akkor még nem is voltam teljesen képben, csak láttam, hogy B20 3/32 és lecsaptam
-
-
-
válasz
BullZeye #156 üzenetére
Azért írtam, hogy javult tőle, mert néha most is belefutok ilyenben, hogy nem hallanak rendesen, viszont ahol most vagyok, ott az egyik falban tűzálló réteg van kialakítva, ami a wifit is simán lefogja nullára a fal másik oldalán, így nem állítanám, hogy tökéletes térerőm van.
-
válasz
BullZeye #151 üzenetére
Nálam is ez volt, viszont alaphelyzetben kihangosítva sokat javult a hang(erő). Én két dolgot csináltam, ami után csökkent ez a tünet:
1) Beállítások > SIM > VoLTE kikapcsolása
2) Ok google kikapcsolása (nyelv angolra), majd google > beállítások > voice > ok google kikapcsolása az appoknál, majd nyelv vissza magyarra.Nem tudom, hogy melyik segített, mert fórumokon mindkettőt írták, de ezek után nálam ritkult a tünet.
D4ni: Vodás vagyok, de a szolgáltatás minősége nem hiszem, hogy attól javulna meg, hogy kihangosítom a telefont.
Duliee:
-
Upo
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Napirajz könyv
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest